לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה (/showthread.php?tid=2242) |
לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה - זאב רווח - 30-Jun-2015 23:20 לא לקנות חולצות לא לקנות מחזיקי מפתחות של המלך אחשוורוש לא לקנות צעיפים לא לתת אגורה אחת שלכם לקבוצה ולאנשים שביזו את מכבי נתניה כשלא בחרו בבני לם או בשחקן עבר אחר לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה - טל.מ - 30-Jun-2015 23:21 יש חנות למכבי נתניה ?! Sent from my iPhone using Tapatalk RE: לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה - זאב רווח - 30-Jun-2015 23:26 כנס בדף הראשי תבדוק RE: לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה - Hagiqq - 01-Jul-2015 0:51 זאב הביזוי היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שאתה ואני אוהדים את אותה קבוצה. אני מקווה שבדברים שכתבת פה יש בסיס לחקירת משטרה. אתה פשוט דפקט . RE: לא לקנות דבר וחצי דבר מהחנות של מכבי נתניה - זאב רווח - 01-Jul-2015 7:30 לא חקרו העלמות במיליונים נראה לך שיתעסקו מה כותבים בפורום ? תתבגר טאפט |