![]() |
שאלה... - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: שאלה... (/showthread.php?tid=1885) |
שאלה... - פיליפצ'וק - 30-Jan-2015 15:53 אפי ישראל זרק היום איזה קונספירציה שאם מכבי נתניה תגדיל את הפער מהקו האדום, היא תוכל ללכת לפירוק עוד לפני תום העונה, לספוג הפחתת 9 נק' ועדיין להישאר בליגה. למיטב ידיעתי ותקנו אותי אם אני טועה, הליכה לפירוק לא כוללת גם הורדת ליגה אוטומטית? RE: שאלה... - itzhak - 30-Jan-2015 16:15 מה אתה חוזר לי לימים הקשים של הקונספירציות של הלכי פירוק וכל הבלאגן עד שהקבוצה נראת טוב תן להנות מזה. שאלה... - mordii2 - 30-Jan-2015 16:26 נתניה כבר הלכה לפירוק פעם ולכן זה ירידה לליגה ג לגבי אפי או שיש לו פיצול אישיות או שאני חא יודע האיש ממחזר זבל Sent from my iPhone using Tapatalk RE: שאלה... - אייל ס - 30-Jan-2015 16:55 זו מחלה בעייתית,כל בוקר מתעוררים אחרת,ראו את כתיבתו בפורום שמשנה צבעים כזיקית,ראו את אמירותיו,את לשונו בתחת של הגביר המקומי ומצד שני הוא העורך של החומר המחולק בכל משחק בית. RE: שאלה... - זאב רווח - 30-Jan-2015 18:01 נו די כבר אני לא אפי ישראלי איזה פראנויה יש לכם מהמזדיין הזה בן כמה אפי ישראלי ? הוא מכיר אוהדים כמו שאני מכיר ? RE: שאלה... - פיליפצ'וק - 30-Jan-2015 18:06 (30-Jan-2015 16:15)itzhak כתב: מה אתה חוזר לי לימים הקשים של הקונספירציות של הלכי פירוק וכל הבלאגן עד שהקבוצה נראת טוב תן להנות מזה. אתה בימים קשים בזמן זה ממש! RE: שאלה... - Gadi - 30-Jan-2015 19:16 (30-Jan-2015 18:01)זאב רווח כתב: נו די כבר אני לא אפי ישראלי איזה פראנויה יש לכם מהמזדיין הזה לפחות סגרנו שאתה נחום. שאלה... - mordii2 - 30-Jan-2015 21:03 סוף סוף שבוע שני באותו הרכב Sent from my iPhone using Tapatalk RE: שאלה... - דוד חטב - 31-Jan-2015 15:23 חידה לשבת : מי זה עירקי גבוה , שעיר , עם גבה אחת, בבוקר יש לי קפיטריה במכללת נתניה בערב אני מוצץ לגביר להנאתי ... בכל השבוע אני חושב שאוהדי נתניה מטומטים או לפחות רק חלק מהם...ומפמם להם קשקושים דרך הפורום , רדיו , עיתונות מקומית ...כל פעם עם אינטרס אחר ושם אחר... |