שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה (/showthread.php?tid=1833) עמודים: 1 2 |
שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - זאב רווח - 18-Jan-2015 20:13 אני בעד לתת לו להגיע בהשאלה עד סיום העונה לחיזוק החלק הקדמי גוזלן עצמו רצה לעבור לרעננה אבל כאן הוא גם ישמח לשחק שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - זיו פלם - 18-Jan-2015 20:14 ומי ישלם מכבי חיפה ? אולי בנון ישלם ? Sent from my iPhone using Tapatalk RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - זאב רווח - 18-Jan-2015 20:16 לשלם מה חיפה השאילה בחינם בתנאי שגוזלן יפתח 70% אחוז עד ינואר ההשאלה היא חינם זיו RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - amir - 18-Jan-2015 20:27 גוזלן הוא אחיין של סילבס ויילך כנראה לרעננה. RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - זאב רווח - 18-Jan-2015 20:30 הבנתי חבל RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - eliahu - 18-Jan-2015 22:46 איך הבועל עשו רכש של 3 שחקנים איכותיים עם גרעון של 15 מש"ח? משומר נפצע. גבאי נכנס במקומו וכנראה לא יגיע אלינו RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - טל.מ - 19-Jan-2015 13:32 אני עדיין לא מצליח להבין את השימוש במשפט "יגיע אלינו .." . איך יגיע ? מי ישלם ? מי יפקיד כספים נוספים בבקרה ? מתי שילמו בכלל משכורת אחרונה בנתניה ? RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - עידן444 - 19-Jan-2015 13:46 לא ראיתי את רוב המשחק אבל בקצת שראיתי לא נראה לי שגבאי בכושרו הנוכחי(וממש אין לנו זמן עכשיו להכניס שחקנים לכושר...) יכול לשדרג את ההגנה שלנו. RE: שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - ORENARIEL - 19-Jan-2015 14:00 (19-Jan-2015 13:32)טל.מ כתב: אני עדיין לא מצליח להבין את השימוש במשפט "יגיע אלינו .." . איך יגיע ? מי ישלם ? מי יפקיד כספים נוספים בבקרה ? מתי שילמו בכלל משכורת אחרונה בנתניה ? הם לקחו הלוואה של 5 מיליון למשך 5 שנים מזמן שאלתי פה למה נתניה לא לוקחים הלוואה ומסתבר שזה אפשרי וחוקי שובל גוזלן יכול לעבור למכבי נתניה כהשאלה עד סיום העונה - טל.מ - 19-Jan-2015 14:27 אפשרי וגם חוקי. מי יתן לנתניה הלוואה ובעיקר מי יחזיר ... Sent from my iPhone using Tapatalk |