תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו (/showthread.php?tid=162) |
תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - דוד חטב - 25-Sep-2013 17:59 ביום שישי או שיש פה עוד כמה ??? אגב למרות שאני חושב שהחומר שלנו טוב יותר... RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - אלון - 25-Sep-2013 18:19 (25-Sep-2013 17:59)דוד חטב כתב: ביום שישי או שיש פה עוד כמה ??? כן....בחיים לא חתמתי עלי תיקו גם שהסיכויים היו נגדנו,חובה לשדר שכל הזמן רוצים לנצח ולא משנה את מי,רק ככה אפשר להחדיר וונריות! תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - טל.מ - 25-Sep-2013 18:34 על תיקו בלאומית ..? אם אנחנו צריכים לחתום על תיקו בליגה הזו כנראה שלא מגיע לנו לעלות. RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - פיליפצ'וק - 25-Sep-2013 19:09 נ.י.צ.ח.ו.ן. מכבי נתניה קבוצה יותר טובה והיא גם תנצח. RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - Haziz23 - 25-Sep-2013 19:10 קונה 4 נקודות מצמד המפגשים הקרוב. RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - אבירמבו המכבי - 25-Sep-2013 19:22 עד עכשיו היינו כמו ברצלונה/ריאל מדריד/אתלטיקו מדריד בליגה הספרדית. ברור לנו שאנחנו בכמה דרגות טובים יותר מרוב הקבוצות ולכן גם במשחקים חלשים מאוד שלנו הצלחנו לנצח ושנדע עד כמה אנחנו טובים באמת שנפגוש קבוצה מהדרג שלנו. עכשיו מגיעה קבוצה רצינית וזו הזדמנות לראות איפה אנחנו באמת עומדים. הלוואי ונצליח להישאר מושלמים, אבל יש לי תחושה שהפועל פתח תקווה לא תאפשר לנו להתחיל את הבריחה לליגה כבר בשלב כל כך מוקדם של העונה. RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - פיליפצ'וק - 26-Sep-2013 0:56 אני הייתי מחזיר להרכב את ליאור ג'אן במקום ירין חסן. לצערי חסן הצעיר לא מסוגל להתמודד עם המהירות והניסיון של ליאור אסולין (אם תבוא הרעה מפ"ת זה רק ממנו). RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - OnChen - 26-Sep-2013 1:01 חותם רק על ניצחון אין דבר כזה לחתום על תיקו, המטרה שלנו היא לעלות ליגה ואת הנקודות אנחנו נחפש בכל משחק RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - Shaul - 26-Sep-2013 8:53 אני מאמין שפתח תקוה תבוא כדי לנצח ותפתח את המשחק ולכן יהיה לנו אפשרות להביא את הכשרון של הקבוצה, ואז נראה כדורגל יותר טוב משר אינו עד עכשיו. אני מהמר 2:1 לנתניה. RE: תגידו אני היחידי פה שחותם על תיקו - אלון - 26-Sep-2013 10:47 (26-Sep-2013 0:56)פיליפצוק כתב: אני הייתי מחזיר להרכב את ליאור ג'אן במקום ירין חסן. שככחת את פרננדז וגומז???? יש להם שלישייה מסוכנת מאוד שאם תגיע למצבים שלוד ביתר ת"א ואחי נצרת הגיעו,הם גם יבקיעו.... |