משחק האימון היום - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: משחק האימון היום (/showthread.php?tid=1489) |
משחק האימון היום - משה.ד - 13-Oct-2014 14:54 באיזה שעה? ואיפה מתקיים? משחק האימון היום - זיו פלם - 13-Oct-2014 14:54 16:30 במתחם Sent from my iPhone using Tapatalk RE: משחק האימון היום - eliahu - 13-Oct-2014 15:04 האם גם עודד גביש ישחק? Sent from my GT-I8190T using Tapatalk RE: משחק האימון היום - זאב רווח - 13-Oct-2014 19:44 מה נגמר התוצאה ואיך היה רודי חדד ? RE: משחק האימון היום - davidb7 - 13-Oct-2014 19:49 (13-Oct-2014 19:44)זאב רווח כתב: מה נגמר התוצאה ואיך היה רודי חדד ? לא הייתי במשחק אבל אם סופגים פעמיים מקבוצה בליגה א זה אומר הכל...הקבוצה שיוסי בנה,היא קבוצת פח......ומנסים לתקן את הפח בשחקנים שראו מגרש פעם אחרונה לפני שנים...לפחות אם נרד,תנו לי לראות ולהתעצבן על אביב אברהם,גרמושוב ולא עם שחקני פח.... RE: משחק האימון היום - זאב רווח - 13-Oct-2014 19:51 כן אבל תוצאה דוד ? 2:3 לנתניה כשבמחצית היה 2:1 לקבוצת האוהדים פששששששש ההגנה והשוער שלנו מסננת והקישור האחורי כנראה לא טוב עדיין 3 שבועות זה מספיק זמן לתקן זה כמו מחנה אימון RE: משחק האימון היום - davidb7 - 13-Oct-2014 20:01 (13-Oct-2014 19:51)זאב רווח כתב: כן אבל תוצאה דוד ? אבל לא תיקנו,הרוש בנבחרת כל השאר היו,אל איזה שיפור אתה מדבר? RE: משחק האימון היום - פיליפצ'וק - 13-Oct-2014 20:02 לא הייתי במשחק אבל ממה שהבנתי מאלה שהיו. רודי חדד מצוין, רומאריו שנכנס בחצי השני טוב מאוד. ההרכב השני היה טוב יותר מההרכב הראשון (המחצית הסתיימה בפיגור 2:1). זה היה ההרכב הראשון שהיה חלש מאוד למעט רודי חדד. דורי, עידו לוי, סרגי, קנדה, הרוש, אנס, גבי, בן שושן, חדד, ערן, קיודה ההרכב השני שאני לא יודע אותו היה טוב יותר והפך את התוצאה. הכובשים: קאיודה, שריקי, אור ברוך. יהיה מעניין מאוד לראות מה ההרכב שיעלה ביום שבת. משחק האימון היום - אלון - 13-Oct-2014 20:03 היחיד שהראה ניצוצות היה רודי חדד,בהחלט הרשים.אין ספק שהיתה שיחה בין מזרחי לערן לוי כי במשך המחצית ששיחק לא הוציא מילה ולא הרים יד אפילו פעם אחת,היכולת אותה יכולת... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: משחק האימון היום - זאב רווח - 13-Oct-2014 20:13 יופי אז טוב אם יחתימו את רודי חדד הוא וערן לוי יחגגו בקישור שכחתי מהנבחרת בכלל כי היא בדרך כלל לא מענינת אותי כשאין שחקני מכבי נתניה אז בלי הרוש אני מבין מהיכן 2 השערים שספגנו .... אבל לא יודע מה זה אומר לגבי ההגנה נקווה לטוב ושיוסי מזרחי ינצח את הפועל חיפה ויבסס לעצמו הרכב קבוע |