כבר שבוע תקוע לי בראש - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: כבר שבוע תקוע לי בראש (/showthread.php?tid=121) עמודים: 1 2 |
כבר שבוע תקוע לי בראש - עודד... - 12-Sep-2013 1:33 http://www.youtube.com/watch?v=CniebMG-jCA היה מרגש לשיר אותו היום במשחק RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - יגאל יהב - 12-Sep-2013 8:24 לא אהבתי את הוצאתו של פרץ כבר במחצית הראשונה. האמנם מידת חומרת המצב הצדיקה השפלה זו? ניתן היה להמתין לשריקת ההפסקה. כבר שבוע תקוע לי בראש - טל.מ - 12-Sep-2013 8:48 גם אני לא אהבתי לגלות שפרץ פתח בהרכב. שפרץ בכלל בקבוצה, שממעמד של שחקן ספסל במשחקי האימון הוא אכשהו הוקפץ 11 ועוד לקישור .. והמצב היה כל כך גרוע בקישור שמזרחי העביר לשם את טופי והוריד את פרץ לעמדת המגן. ואחרי שכלום לא זז עשה בשכל והחליף אותו. בכלל מזרחי עלה לטעמי בהרכב שגוי במספר עמדות ואכן לא היה לנו קישור בכלל ולא התקפה. ליאור ג׳אן היה טוב כבלם אבל היה צריך לשחק את הקשר האחורי במקום צלישר שמעמדו בעיני הוא כמו פרץ. כל פעם שהשניים האלה נוגעים בכדור הוא עובר ליריב. ירין חסן היה צריך להיות הבלם. ערן לוי היה צריך לשחק מתחת לחלוץ כי שם מעלתו בעיקר בשתפ עם שריקי . אברג׳יל ורול די אכזבו, מזל שקובי חסן שם את הרגל בזמן. בשורה התחתונה לא קלה דרכנו, אין כאן קבוצה דורסת ואנחנו לא טובים מקצועית מקבוצות אחרות . זה נראה היטב במשחקי האימון וגם אתמול. RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - אופיר34 - 12-Sep-2013 9:16 מה שמפתיע שפרץ כמעט ולא שותף באף משחק אימון ופתאום מצא את עצמו בהרכב הפותח. לדעתי הוא היה יותר מופתע מאיתנו.... בכל מקרה, פרץ מבחינתי מזיק הכי פחות בתור מגן ימני. היות וטופי עולה עליו בהרבה בעמדה הזאת פרץ באמת מיותר. לגבי צלישר, אז נכון שהוא לוקה עדיין במסירה אבל לדעתי הוא ממש לא פרץ. צלישר עוד שחקן צעיר שיכול להשתפר ולהתקדם. יש לו נוכחות, יש לו בעיטה טובה והוא בהחלט שחקן שצריך לשמור עליו. כמובן שחייב לשפר כמה דברים בעיקר בתחום המסירות המדויקות... בגדול, בשביל משחק ראשון לקבוצה חדשה לגמרי זה היה סביר. שריקי לדעתי לא חלוץ טבעי ולכן ערן לוי שיחק בעמדה הזאת. ברגע שיוחתם חלוץ ערן לוי ילך אחורה יותר ונוכל לראות ממנו הרבה יותר תוצרת. אני התאכזבתי אתמול מליפנייה שלא הזכיר את את היכולת הטובה שהציג בכל משחקי האימון שראיתי. איבד יותר מידי כדורים ולא נתן מספיק שקט להגנה, ולמרות זאת אני רגוע לגביו. ודרכנו באמת לא קלה אבל עם הזמן ושנתחיל להתחבר, בנוסף לחיזוק נכון בהתקפה (ואולי גם בקישור האחורי) אנחנו באמת עדיפים על רב קבוצות הליגה הזאת ואת זה צריך להגיד בלי להתבייש. זה תלוי בנו בלבד, ואם לא נעלה זה באמת יהיה כשלון חרוץ. אה, וכמעט שכחתי. אני מקווה שכל המודאגים ישבו בנוח ביציע העליון, התחתון, הצפוני, הדרומי והמרכזי.... לרגע לא חששתי שיגיע אוהד לאיצטדיון ולא יהיה לו איפה לשבת. אני שמח שעברנו בשלום גם את זה.... כבר שבוע תקוע לי בראש - טל.מ - 12-Sep-2013 11:19 אתה לא הבנת את החשש שלי לגבי היציעים או את הודעת מכבי נתניה בפייסבוק שדיברה על זה. גם אני לא חשבתי שיבואו 7000 איש. אבל כשאתה מרכז מראש את כל המסה לצד אחד ואומר לכל נתנייתי אתה לשערים הצפוניים בלבד אתה בהכרח יוצר פקק בכניסות. רוב האנשים ישבו למעלה ואם תחלק את העליון לחצי תיצור שם מהומה ופקק על לא מאומה. טוב שמישהו התעשת בזמן. אז פתחו עוד שער במזרחי ואולי מזנון. זה שווה את זה במקום העצבים הדוחק הדחיפות וכל אלה שהיו נשבעים שלא יגיעו יותר. RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - אלון - 12-Sep-2013 11:40 (12-Sep-2013 9:16)אופיר34 כתב: מה שמפתיע שפרץ כמעט ולא שותף באף משחק אימון ופתאום מצא את עצמו בהרכב הפותח. לדעתי הוא היה יותר מופתע מאיתנו.... בכל מקרה, פרץ מבחינתי מזיק הכי פחות בתור מגן ימני. היות וטופי עולה עליו בהרבה בעמדה הזאת פרץ באמת מיותר. אני לא חושב שיש אחד שהבין למה פרץ פתח ולמה ליאור ז'אן שיחק כבלם,2 דברים שלא הצליחו בשום משחק אימון.מה שאהבתי שיוסי מזרחי לא חיכה לדקה 70 כדי לבצע חילוף והגיב מהר למשחק.אהבתי גם את המשחק של אברג'יל,לא היה רע ובהחלט נראה כאופציה התקפית.החוליה החלשה לדעתי הייתה אגף שמאל שלנו והקישור האחורי,צלישר היה חלש והאמצע היה פרוץ. באגף שמאל חגגו,לדעתי,אם המשחק היה נמשך עוד 10 דקות היינו מקבלים משם גול. מה שכן,שנה שעברה היינו מפסידים כאלה או לחילופין מסיימים בתיקו(ראו מקרה עכו בחוץ וסכנין בבית...) ולכן אפשר להיות אופטימיים. נ.ב-שאפו לקהל שלנו!!! RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - אופיר34 - 12-Sep-2013 11:45 ז'אן שיחק בלם כי כרגע אין בלם נורמלי אחר (לפחות עד שעידו לוי יחזור). על ירין חסן אני אישית לא משתגע ובכלל לא בטוח שעדיף לנו לשחק איתו ולא עם ז'אן. שעידו לוי יחלים סופית ז'אן יחזור לעמדה הטבעית שלו ואז אני מאמין שהקישור האחורי שלנו יראה יותר טוב. RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - טל.מ - 12-Sep-2013 11:46 שנה שעברה היית בליגת העל ... אל תשווה את הפועל לוד לשום קבוצה מליגת העל כי כמו שנראינו אתמול היינו סופגים שוב פעם בדק' הסיום. לא מובנת לי המנטליות המטומטמת של השחקן הישראלי .. שמו גול בדקה ה56 ומהדקה ה60 בערך הפסיקו לשחק כשמהדקה ה75 נכנסים לבונקר. מה לא ברור שכשאתה מזמין התקפות בסוף תחטוף ? RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - אלון - 12-Sep-2013 12:29 (12-Sep-2013 11:45)אופיר34 כתב: ז'אן שיחק בלם כי כרגע אין בלם נורמלי אחר (לפחות עד שעידו לוי יחזור). עד שיחלים ויכנס לכושר תעבור חצי עונה,לדעתי,במשחקי האימון חסן נראה עדיף על ז'אן בתור בלם וז'אן היה עדיף על צלישר בתור קשר אחורי... (12-Sep-2013 11:46)טל.מ כתב: שנה שעברה היית בליגת העל ... אל תשווה את הפועל לוד לשום קבוצה מליגת העל כי כמו שנראינו אתמול היינו סופגים שוב פעם בדק' הסיום. גם לי לא ממש היה מובן,במקום להניע כדור ואפילו לשחק לרוחב כל כדור שהגיע אלינו חזר ללוד בפחות מ 5 שניות,מה הייתה הבעיה להניע כדור,בסה"כ הפועל לוד... RE: כבר שבוע תקוע לי בראש - nitzan - 12-Sep-2013 14:00 חברים. ניצחנו וזה העיקר במשחקים האלו. מסכים לגבי פרץ,מסכים גם שז'אן יתרום יותר כקשר אחורי כשיהיה עוד בלם. אהבתי את התגובות של מזרחי למהלך הארועים,כשהבין כי שגה. צריך כמה נצחונות קטנים כדי לצבור ביטחון ולהתקדם. ושוב הכי חשוב,ניצחנו. הוציאו לנו את המיץ אבל לא חטפנו. הבן הקטן שלי בן 8 אמר לי ביציאה"אבא הידיים שלך רועדות,למה".? קובי בלדב שמע,חייך ואמר "הילד יתרגל,ככה זה כשאתה אוהד של מכבי נתניה".... גמר חתימה טובה לכונו. |