שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה (/showthread.php?tid=1155) |
שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - זאב רווח - 30-Jul-2014 2:54 מה הקטע של ראש העיר הזאת ?? מימי יאללה נתניה לאליפות היא נטשה במלחמה את אלי שגב לבד שתכניס קצת את היד לכיס ותתרום יותר למכבי נתניה נמאס לנו מהכיכרות המזוייפות רוצים שתעמוד במילה שלה אעלק בירת הספורט בישראל שלא תחשבו שהיא עושה טובה הכסף לא בא מהבית שלה ולא מהחשבון של הבן שלה זה כסף שלנו אזרחי העיר נתניה אז יאללה תהייי על הכיפאק ותרימי עוד מליון שקל על מה שכבר נתת RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - amir - 30-Jul-2014 8:35 נכון אז תכתוב לה. RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - אלון - 30-Jul-2014 8:51 לדעתי,מרים לא מבין חברי הפורום.... RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - אריאל - 30-Jul-2014 10:29 מילא מרים לא קוראת את הפורום, אבל מי שלא קנה מנוי עד היום ולפי הכתיבה שלו פה לא קנה מנוי עשרות שנים וכותב רק כי התבקש לכתוב ע"י בעל אינטרס, מבקש מראש העירייה להוציא כסף מסעיפי רווחה, דת, חינוך, שיפור חזות העיר וכד' כדי לממן עסק פרטי? העירייה הוציאה ים כסף על בית מקדש מרשים, מתקן אימונים ובטח עוד דברים. לבוא אליה בטענות זאת חוצפה (ואני משלם ארנונה בעיר אחרת) RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - mordii2 - 30-Jul-2014 10:53 (30-Jul-2014 2:54)זאב רווח כתב: מה הקטע של ראש העיר הזאת ?? זאב אני במתח כבר שבוע הצלחתם לקנות מנוי או לא ??? לגבי מרים מצד אחד אתה צודק מצד שני כול המטרה שיהיה בעל בית לנתניה כדאי שהעיריה תוריד עליות . RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - תומר חרוב - 30-Jul-2014 12:37 יש לי מליון טענות לעירייה בנוגע להתייחסות שלה לספורט המקומי אבל אף לא אחת על כך שהיא לא מממנת חוזי הון עתק לשחקנים כדורגל מקצוענים (עאלק). שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - טל.מ - 30-Jul-2014 15:30 תומר אם הייתי שחקן והייתי קורא אותך הייתי מחמיץ בכוונה וכשהיית שורק לי בוז הייתי אומר אוהד עאלק ... במקום לעודד אותי הוא מקלל RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - אריאל - 30-Jul-2014 16:02 (30-Jul-2014 15:30)טל.מ כתב: תומר אם הייתי שחקן והייתי קורא אותך הייתי מחמיץ בכוונה וכשהיית שורק לי בוז הייתי אומר אוהד עאלק ... במקום לעודד אותי הוא מקלל ובלי זה הם לא מחמיצים??? RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - תומר חרוב - 30-Jul-2014 16:08 אני אף פעם לא שורק בוז לשחקנים של נתניה. חוץ מזה אם אתה היית שחקן בטח היית עומד כל המשחק על הקו ומתווכח עם אופיר. RE: שמרים פיירברג תעזור יותר למכבי נתניה - אופיר34 - 30-Jul-2014 16:31 אני מקווה שהוא לא שיחק כמו שהוא מפרשן |