![]() |
חצינו - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: חצינו (/showthread.php?tid=3581) |
RE: חצינו - חזום חזום - 27-Sep-2017 22:04 זאב .קראתי את מה שכתב ולפי דעתי צחק איתך ולא עליך. נראה לי שפירשת את זה לא נכון. Sent from my A0001 using Tapatalk RE: חצינו - זאב רווח - 27-Sep-2017 22:12 חזום אם היה צוחק איתי הייתי כותב לו ככה ?? הרי כשכתבתי את הפוסטים המיוחדים האלו הרבה כאן התרעמו וכעסו עלי , ואחרי שנגמרה הסערה הרבה זמן לא פתחתי פוסטים לכבד את רצון החברים ... ועכשיו שפתחתי פוסט הוא רושם לי לפתוח אותו על הסגנון של אותם פוסטים שהכעיסו את חברי הפורום , למה ? כדי להסתלבט , אז שיסתלבט על אמא שלו מה הענין ? הוא צעיר יכול להיות בגיל של הבן שלי , ככה מתנהגים ? למה אני לא מדבר ככה איתך ? למה לא עם אופיר או פיליפצ'וק ככה ? למה לא עם עידן או טל.מ ? אפילו אריאל הפסיק , למה להתחיל עוד פעם ? חזום אתה מכיר אותי כבר מספיק טוב מי שכותב בצורה יפה גם אם לא מסכים מקבל ממני מלוא הכבוד הראוי לבן אנוש , מי שכותב כמו בהמה וחיה מקבל ממני יחס של מניאק !! חצינו - idobenami - 27-Sep-2017 22:32 חלק מאיתנו פשוט הרים ידיים Sent from my Pixel XL using Tapatalk |