מכבי נתניה
משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד (/showthread.php?tid=356)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - אריאל - 04-Dec-2013 13:30

(04-Dec-2013 12:41)לואיס מרין כתב:  חח תודה על התשובה המהירה אבל ממה שאתה שומע מה הסדר גודל תקציב שהם מתכננים או חושבים להעמיד?

הייתי מאוד שמח שיביאו לכאן רכש רציני ולא כל מיני שחקנים שצריך לשקם ובסוף בועטים בנו כמו דגאני וסבע צריך ללכת בכל הכוח על שחקנים כמו תומר חמד ורפאלוב ועליהם להוסיף 3 זרים איכותיים ולשלב את הצעירים כגון מנצור חסן וצלישר עצה שלי לסיום תנסו להביא את נוואקמה מרעננה זה זר ברמה

אייל שלום,

הייתי אפלו מרחיב את השאלה...

אם אחרי שנעלה, בשנה הבאה נראה שאנחנו רצים לצמרת, האם בינואר הבעלים יפתחו את הכיס, כי כולם רואים שצריך עוד חלוץ שפיץ וקשר התקפי ואולי גם מגן שמאלי.

אבל אם חס וחלילה, שנה הבאה, נראה שאנחנו בתחתית, האם בינואר בחלון ההעברות הבעלים יפתחו את הכיס כי ברור שבלי חיזוק של בלם חומה, קשר גרזן ולפחות עוד קשר 50:50 ושני זרים תותחים.

וכמובן, שאם כבר בליגת העל, למה לא משקיעים יותר בשיווק? אפשר גם למלא את האיצטדיון ב4000 ילדי בית ספר בחינם, שימשכו את ההורים שלהם, שיראו בכל שלטי הפרסום בעיר שמנוי עולה 250 שקל (מחיר ביזיון, יש מיתון).

ואני דורש תשובה מיידית!

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - פיליפצ'וק - 04-Dec-2013 13:35

(04-Dec-2013 13:30)טל.מ כתב:  צודק אבל אני לא רואה שום סיבה מיוחדת למה הוא מושך אש בנתניה. כל השחקנים שציינתי עשו שטויות מעצבנות כמוהו. נכון להרגע לפחות ממה שידוע לנו אין איתו שום בעיות אז למה לחפש אותן בכח ?

יש עליו סיטגמה שבהתנהגותו הוא יצר לעצמו והיא תלווה אותו עד סוף הקריירה וגם תשאיר אותו לצערו כשחקן ליגת על לגיטימי ולא יותר מזה.
הוא צריך להגיד כל בוקר כשהוא קם תודה ליוסי מזרחי שלקח אותו, כי אם יוסי לא היה לוקח אותו השנה לנתניה הוא היה גומר כמו ראובן עובד בקריית גת בליגה א'.
ועוד דבר, שאלת למה הוא מושך אש? הוא מושך אש כי הוא טוב ואם הוא לא היה כזה אף אחד לא היה "משתין עליו".

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - לואיס ראזאק - 04-Dec-2013 13:40

(04-Dec-2013 13:18)פיליפצוק כתב:  
(04-Dec-2013 13:11)לואיס ראזאק כתב:  
(04-Dec-2013 13:05)פיליפצוק כתב:  מכבי ת"א כבר שמו עליו עין, שחקן מעולה, מזכיר לי את יאניק קאמאנן ששיחק פה.
אשר אלון לעשות עליו קופה יפה בקיץ.

משמע חלוץ גדול לקבוצה קטנה וחלוץ בינוני ומטה לקבוצה גדולה...

לא בטוח, קאמאנן היה טוב בהרצליה ואח"כ היה גם טוב במכבי ת"א.
כל שחקן לגופו.
לגבי היקף ההשקעה של שגב ומאור בעונה הבאה, אני לא יודע כל כך לגבי מאור אבל שגב "יושב טוב" והוא גם אמר בראיון שאם יצטרך הוא יצרף משקיעים שותפים שלו מחו"ל כדי להגדיל את התקציב.
בסופו של דבר זה הכל תלוי עד כמה הם רוצים להיכנס פנימה לתוך העניין ומה השאיפות שלהם.

העונה הראשונה שלו במכבי ת"א הייתה טובה, חצי העונה האחרונה לפני שעזב לטורקיה הייתה על הפנים.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - guylux123 - 04-Dec-2013 13:47

(04-Dec-2013 13:17)לואיס מרין כתב:  קבלו 11 לעונה הבאה לויטה טופי בן חיים מליאז׳ ירין חסן אמבולה מרעננה צלישר עזאם רפאלוב פרדה מנצור וחמד ספסל מוגרבי קאיודה נאווקמה שריקי עידו לוי שניר דורי

הרגת אותי,השחקנים היחידים מבין כל החדשים שהבאת שבאמת ריאליים הם פרדה,עזאם,ואולי אמבולה.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - לואיס מרין - 04-Dec-2013 14:04

למה הרגתי אותך? אם באר שבע מסוגלת להביא את ברדה ובוזגלו מחול אז נתניה לא יכולה להביא את חמד ורפאלוב? אני חושב שזה כן אפשרי

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - amir - 04-Dec-2013 14:05

לכל מי שפינטז על נווקמה בפוסט פורסם היום שגורדי קרויף כבר עוקב אחריו במטרה להעביר אותו למכבי בעונה הבאה.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - לואיס מרין - 04-Dec-2013 14:30

קודם כל צריך לברר את הגיל האמיתי של נוואקמה יש שמועות שהוא בן 35

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - guylux123 - 04-Dec-2013 14:44

(04-Dec-2013 14:04)לואיס מרין כתב:  למה הרגתי אותך? אם באר שבע מסוגלת להביא את ברדה ובוזגלו מחול אז נתניה לא יכולה להביא את חמד ורפאלוב? אני חושב שזה כן אפשרי
בוזגלו היה אבוד לפני שבא לב"ש,הם היו ההצעה היחידה שלו,רפאלוב שחקן הרכב בקבוצת צמרת בבלגיה,עונה הבאה הוא בצרפת.לגבי חמד,פה באמת הרגת אותי,לפני חודש פורסמו 30 השחקנים הטובים בעולם שמסיימים חוזה בסוף העונה ונחש מי נמצא שם,לא נראה לי שהוא יבוא לארץ.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - לואיס מרין - 04-Dec-2013 14:47

חמד מסיים חוזה בסוף העונה במאי וקרה מהליגה השנייה הוא עבר פציעה לא שחקן הרכב לפי דעתי זה לא בשמיים להביא אותו

זכותך לחשוב אחרת

אם תגידו את זה אי אפשר להביא ואת זה אי אפשר להביא אז כנראה שבליגת העל נשאר עם טובול ואקסברד

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - guylux123 - 04-Dec-2013 15:23

(04-Dec-2013 14:47)לואיס מרין כתב:  חמד מסיים חוזה בסוף העונה במאי וקרה מהליגה השנייה הוא עבר פציעה לא שחקן הרכב לפי דעתי זה לא בשמיים להביא אותו

זכותך לחשוב אחרת

אם תגידו את זה אי אפשר להביא ואת זה אי אפשר להביא אז כנראה שבליגת העל נשאר עם טובול ואקסברד
נחכה ונראה,יהיה לנו אחלה סגל עונה הבאה,אבל חמד יהיה באנגליה או בספרד (ליגה ראשונה) ורפאלוב בצרפת,חוץ מהם לא חסרים שחקנים וסוף סוף יש לנו מאמן שיודע לפגוע בזרים.