הסגל :: מתעדכן - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: הסגל :: מתעדכן (/showthread.php?tid=3053) |
RE: הסגל :: מתעדכן - אייל ס - 05-Aug-2016 22:59 חייבים לתת צ'אנס לשחקנים כמו אביב ואילון ועזריה וניב ולכן אין טעם להביא שחקנים על אותם עמדות שהם לא "שוברי שיוויון. אני משוכנע שדיע ואיילון וערן ודידיה ושון ועזריה וחלוץ נוסף,יתנו(כל אחד בתורו) תפוקה ראויה בחלק ההתקפי. אני בדעה שעלי וניקולס ואביב וגזל יגיעו מאחור וישלימו את התפוקה. וכן,כמו שאמרתי בתחילת הדרך,הכל תלוי בחיבור של הקבוצה ובחיבור לקהל,כשזה יקרה נחווה "עונג שבת" אמתי. RE: הסגל :: מתעדכן - פיליפצ'וק - 05-Aug-2016 23:25 ירדן כהן זה בזבוז כסף, עוד בלוף ממשפחת "אכלו לי, שתו לי, לא האמינו בי". נקסט.... הסגל :: מתעדכן - עידן444 - 05-Aug-2016 23:50 (05-Aug-2016 22:50)אלון כתב:(05-Aug-2016 20:35)עידן444 כתב:(05-Aug-2016 19:49)אלון כתב: יש אינפלציה בקשרים. צריך בלם וחלוץ נורמלים. אייל אתמול אמר בפירוש ש-9 זה מספר נחמד אבל האמת היא שמחפשים עוד שחקן לחלק הקדמי. ממש לא חובה שזה יהיה 9 קלאסי והוא טוען שמאז אחמד סבע לא היה לנו חלוץ 9 קלאסי ואני די מסכים איתו. עוד אחמד סבע כנראה לא יצוץ פתאום... Sent from my iPhone using Tapatalk אני אישית מפנטז על מרגוליס. עם מרגוליס אנחנו עולים ליגה ב 19+(בטבלה יראו 10) שמתי קסדה. אפשר להתחיל לרדת עלי... Sent from my iPhone using Tapatalk הסגל :: מתעדכן - אלון - 05-Aug-2016 23:58 (05-Aug-2016 23:50)עידן444 כתב:(05-Aug-2016 22:50)אלון כתב:(05-Aug-2016 20:35)עידן444 כתב:(05-Aug-2016 19:49)אלון כתב: יש אינפלציה בקשרים. צריך בלם וחלוץ נורמלים. אני חושב שאקסברד גם היה סוג של תשע. וכן, שחקני מטרה בסגנון (לא בהכרח ביכולת) של אור ברוך/סיסאי/אקסברד חסרים לנו. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: הסגל :: מתעדכן - פיליפצ'וק - 06-Aug-2016 0:20 צריך שחקן התקפה שיגמור מהלכים ברשת ויביא מספרים. 9, 10, 11 זה פחות רלוונטי. RE: הסגל :: מתעדכן - nitzan - 06-Aug-2016 10:38 (06-Aug-2016 0:20)פיליפצוק כתב: צריך שחקן התקפה שיגמור מהלכים ברשת ויביא מספרים. נכון. אבל צריך לפגוע בול.. לכן צריך סבלנות.. בסוף תימצא החוליה החסרה. RE: הסגל :: מתעדכן - אלדד - 06-Aug-2016 22:24 ויקטור מרעי חלוץ טוב עוד כשרון של טוברוק לערבים ובדואים יש סגנון משחק כמו של אחמד סבע איפה ויקטור משחק היום? RE: הסגל :: מתעדכן - זיו פלם - 07-Aug-2016 0:21 (06-Aug-2016 22:24)אלדד כתב: ויקטור מרעי חלוץ טוב עוד כשרון של טוברוק לערבים ובדואים יש סגנון משחק כמו של אחמד סבע איפה ויקטור משחק היום? עירוני טבריה לפי הויקיפדיה שלו RE: הסגל :: מתעדכן - זאב רווח - 07-Aug-2016 0:49 מסכים עם פיליפצ'וק צריך שחקן שישים את הכדור ברשת לא משנה איזה תפקיד בהתקפה עודד מכנס היה קיצוני שמאלי ושם יותר גולים מדוד לביא בתקופתו , אין קשר כמו שאמר פיליפצ'וק RE: הסגל :: מתעדכן - אלדד - 07-Aug-2016 13:56 (05-Aug-2016 23:25)פיליפצוק כתב: ירדן כהן זה בזבוז כסף, עוד בלוף ממשפחת "אכלו לי, שתו לי, לא האמינו בי". לא צריך לזלזל באף שחקן ראה מקרה רועי קהת הבחור שיחק במכבי ת"א העיפו אותו להפועל ב"ש ומשם עף למכבי יבנה כבש בסך הכל 2 שערים ואז כשאף אחד לא ירק לעברו איזי שרצקי הביא אותו לק"ש ( מה שבטוח שאתה משה בטוח לא היה מביא בלוף כמו רועי קהת שמשחק במכבי יבנה) ומאז לא הפסיק לפרוח ומאוסטריה וינה הפועל ב"ש ומכבי ת"א מתים שהוא יחתום אצלם תמורת יותר ממיליון יורו אחרי שכבר היה בידיים שלהם, וכנראה מכבי חיפה תזכה בו המקרה של ירדן כהן דומה מאוד החכמה זה לקחת מניה בירידה שאף אחד לא חפץ בה ולזכות בגדול עם הפתעה אני הייתי מזמן את ירדן כהן לשבוע התרשמות ואם ירשים מחתים אותו לכמה שנים לבנות עליו לליגת העל אחרי הדור של ערן לוי וחבריו מי הוא ירדן כהן? למה קיבל את הכינוי ילד הפלא של הצפון ? כתבנו, איתי אברג׳יל, נפגש עמו, ראיין אותו ושמע את הסיפור, הצטרפו אליו לקריאה ירדן כהן נולד בשנת 1991, וגדל ברוב חייו בישוב כפר ורדים שבצפון. ירדן, לא הסתדר כל כך עם הלימודים והכדורגל ביחד ונאלץ לפרוש מהלימודים בגיל מוקדם. תחילת דרכו עם עולם הכדורגל, הייתה בקבוצת הילדים של מכבי חיפה, שם נחשב לאחד הכישרונות הצעירים והמבטיחים של הכדורגל הישראלי. המפנה מבחינתו הגיע, מהפועל נצרת עילית, ממנה קיבל הצעה מפתה שלא ניתן לסרב לה. בהפועל נצרת עילית הבינו, שמדובר בכישרון גדול, והציעו לו לעבור לקבוצת הנערים שלהם, במסגרת ההצעה קיבל הבטחה לדירה וחזרה ללימודים. ירדן ללא היסוס הסכים והחל את דרכו החדשה, בהפועל נצרת עילית. מאז ועד לפני כשנתיים פחות הוא יותר ירדן כהן שיחק בקבוצה מהצפון. ירדן הגיע לקבוצה הבוגרת של הפועל נצרת עילית, ובעונתו האחרונה שם, כבש 8 שערים ועזר להפועל נצרת עילית להישאר בלאומית. ההצלחה, גרמה למכבי נתניה ולמכבי חיפה להיאבק על שורותיו ובסופו של דבר בחודש יוני 2011, זכתה בו מכבי נתניה, בה חתם על חוזה ל-5 שנים. ירדן כהן, אמר לתקשורת לאחר החתימה: "היו לי כמה הצעות, אבל העדפתי בסופו של דבר את של נתניה, כי לדעתי זה המקום הכי טוב בשבילי, אני מקווה להוכיח את עצמי ולהחזיר על האמון בי.. "אחרי עונה חלשה של ירדן כהן בנתניה של ראובן עטר שאימן את מכבי נתניה, בה גם לא "זכה" במספיק דקות משחק, עבר להפועל רעננה, מהליגה הלאומית וחתם לעונה אחת בשורותיה. בסוף אוגוסט 2012 ירדן כהן קיבל שיחת טלפון מפתיע ממאמנה החדש של מכבי נתניה, טל בנין, שהודיע לו שהוא מעוניין שישחק אצלו בעונה הקרובה ורוצה שיחזור לסגל הקבוצה |