![]() |
הבלם תומאס נילסן סיכם - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: הבלם תומאס נילסן סיכם (/showthread.php?tid=3714) |
הבלם תומאס נילסן סיכם - mordii2 - 07-Jul-2017 19:58 הייתי אומר לשמחה להזמין אותו לשישי אבל נראה לי מספיק חם לו ולא כדאי שישרף לו הלשון מהקוסקוס שלה ![]() ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk RE: הבלם תומאס נילסן סיכם - זיו פלם - 07-Jul-2017 20:07 נבושא אחר, בקבוצה הבהירו כי תומאס יואל נילסן לא שוחרר. הבלם הדני שחתם על החוזה, חווה קשיי התאקלמות בישראל, מתגעגע למשפחתו ומתקשה להסתדר עם החום הכבד לאחרונה, כאשר חי כל חייו בסקנדנביה. לאחר המשחק היום, הוא הבהיר לאוהדים בנתניה כי לא ביקש לעזוב ושיתף אותם ברגשותיו. במועדון מספרים כי אנשי ההנהלה והצוות המקצועי ערכו איתו מספר שיחות במטרה לעזור לו להתאקלם, כאשר נכון לרגע זה טרם התקבלה החלטה לשחררו. הבלם תומאס נילסן סיכם - עידן444 - 07-Jul-2017 20:55 סיפור קצת מוזר. אני ממש לא רוצה לחשוב שבמועדון רוצים לחתוך אותו ומנסים להפיל את זה עליו בגלל שקשה לו קצת... מאוד לא מקצועי. אגב, למרות החום הוא היה טוב היום. Sent from my iPhone using Tapatalk הבלם תומאס נילסן סיכם - Elads84 - 07-Jul-2017 20:56 (07-Jul-2017 20:07)זיו פלם כתב: נבושא אחר, בקבוצה הבהירו כי תומאס יואל נילסן לא שוחרר. הבלם הדני שחתם על החוזה, חווה קשיי התאקלמות בישראל, מתגעגע למשפחתו ומתקשה להסתדר עם החום הכבד לאחרונה, כאשר חי כל חייו בסקנדנביה. לאחר המשחק היום, הוא הבהיר לאוהדים בנתניה כי לא ביקש לעזוב ושיתף אותם ברגשותיו. במועדון מספרים כי אנשי ההנהלה והצוות המקצועי ערכו איתו מספר שיחות במטרה לעזור לו להתאקלם, כאשר נכון לרגע זה טרם התקבלה החלטה לשחררו. אתר WOW Sent from my iPhone using Tapatalk RE: הבלם תומאס נילסן סיכם - Shaul - 07-Jul-2017 23:07 (07-Jul-2017 19:04)זאב רווח כתב: גם אתה שאול ? חכו ותראו שאין כלום תסתכלו מה שאייל רשם ימים יגידו !!! RE: הבלם תומאס נילסן סיכם - פיליפצ'וק - 08-Jul-2017 0:33 לדעתי השחקן מחזיק בהצעה כספית גבוהה יותר ו/או ממועדון בכיר יותר וכל הנושא של הגעגועים, החום וכו' זה פיברוק של הסוכן שלו שהוא זה שגם "דאג" להוציא את זה לתקשורת וזאת בכדי להשתחרר מהחוזה בקלות וללא פיצוי משמעותי. RE: הבלם תומאס נילסן סיכם - amir - 08-Jul-2017 10:47 http://m.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=245646&lang=HE גם פשכה משחרר אותו Sent from my SM-G935F using Tapatalk הבלם תומאס נילסן סיכם - טל.מ - 08-Jul-2017 11:19 אני חושב שאפשר להתחיל לחפש בלם אחר ולבקש פיצוי מכל קבוצה שתקלוט אותו. נשמע לי הוגן. השחקן הזה לא רוצה לשחק פה. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: הבלם תומאס נילסן סיכם - דוד חטב - 08-Jul-2017 12:02 כנראה שיש דברים בגו אחרת אייל היה מכחיש... מסגל כמעט סגור פתאום חסרים שני השחקנים הכי משמעותיים... בלם וחלוץ... RE: הבלם תומאס נילסן סיכם - yaron73 - 08-Jul-2017 12:17 (08-Jul-2017 12:02)דוד חטב כתב: כנראה שיש דברים בגו אחרת אייל היה מכחיש... עמדות חשובות שיכולות להכריע לאן תלך העונה. טוב שיש עוד זמן להחתים ולשנות. |