![]() |
אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו (/showthread.php?tid=543) |
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - amir - 12-Feb-2014 17:08 סליחה מכבי תא מילא שיהיה רב כומר שייח אבל מכבי זה מכה מכה. לשמחתי הבןשלי עומד מעלי ביציע העליון ולא נראה שהוא יצא משם אף פעם. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Re: RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - חזום חזום - 12-Feb-2014 17:13 (12-Feb-2014 16:58)אייל ס כתב:(12-Feb-2014 16:51)amir כתב: כולם מחבקים באהבה רבה אבל בשביל זה קיים פורום לגבר על זה לא?אתה רציני איך נתת לו להתפקר Sent from my GT-I9300 using Tapatalk RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אריאל - 12-Feb-2014 17:22 (12-Feb-2014 16:51)amir כתב: כולם מחבקים באהבה רבה אבל בשביל זה קיים פורום לגבר על זה לא? זהו, שלא!!! חבר צדיק (אמיתי) מהמילואים הסביר לי שאני מקרב את הגאולה! לפי רבי יוחנן, "אין בן דוד בא אלא אלא בדור שכולו זכאי או כולו חייב" שכולו זכאי ברור, אבל שכולו חייב למה? מי שמאמין באמונה שלמה ואמיתית, שדרווין זצ"ל צדק ושאין "אלוהים" במובן ה"סטנדרטי", עושה זאת בגלל מערכת אמונה סדורה. לכן, אם יתגלה בפניו המשיח ויוכיח את הטעות הבסיסית של המתכחשים, הם מייד יהפכו את אמונתם ויהיו מאמינים גדולים. לעומתם, חסידי הבל, מנשקי מזוזות בגלוי ומעלימי מס בסתר, מטיפים נגד הומואים בראש חוצות ותוקפי תלמידיהם בסתר או סתם כאלה שהם "מסורתיים", כי לא נח לעשות את כל המצוות, עושים קידוש, שומרים חלב ובשר ויוצאים למסיבה בשבת, (או גונבים, משקרים, נואפים, מפקירים הורים וכו') להם, הופעת המשיח לא אמורה לשנות דבר, הם הרי כבר מאמינים בקיומו אך מזלזלים במצוותיו ולכן הם מרחיקים את בואו. לכן, אם יבוא המשיח (אמת), אז תפאדל, נשחק בשלישי-פעמיים כי טוב. ועד אז, תנו לי לקרב את הגאולה בחילול שבת מלא, וכל המרבה הרי זה משובח RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אביתר לנג - 12-Feb-2014 22:17 הסיפור הוא פשוט מאד: בהנחה שעלינו ליגה... הכל יפול ויקום על בניית הקבוצה בעונה הבאה, כי מה שהולך השנה לא יוכל לחזור לעצמו. עכשיו, ושימו לב טוב טוב מה אני אומר, בתקציב המתוכנן, גם במידה והקבוצה נבניתה הכי טוב שיכול להיות- הדבר היחיד שאפשר לדמיין עליו זה פליאוף עליון. כל מי שמצפה/מדמיין/מפנטז על משהו מעבר לזה הוא איש הזוי, לא ריאלי לחלוטין ומשקר את עצמו. לנתניה יהיה תקציב, כמו שאייך הראה בת'רד שלו בעמוד הראשון- השמיני או השביעי בליגה. המשמעות הישירה של הדבר הוא שאנחנו באמת חייבית להודות לאלי שגב ויוסי מאור שהצילו לנו את המועדון מקריסה וכל מה שמעבר הוא ברכה למועדון, את החלומות על התארים תשאירו לתקופה אחרת. אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - טל.מ - 12-Feb-2014 22:28 (12-Feb-2014 22:17)אביתר לנג כתב: הסיפור הוא פשוט מאד: כל הפוסט הזה מתחילתו ועד סופו טוען ש - -פשחצקי קשקשן שמפרסם ידיעות שקריות או -שגב לא בדק את הנתונים או -שגב מדבר שטויות או -כולנו קטני אמונה ושגב מתכוון לשלש את התקציב . RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אופיר34 - 12-Feb-2014 22:34 אני לא מפנטז ולא מדמיין אבל כן מצפה וכך גם הרבה מאד אוהדים. מגיע לשגב ומאור כל ההערכה שבעולם על הצעד שעשו עם מכבי נתניה ועל הסיכונים הכרוכים במהלך הזה. אני מבין שכולכם מקורבים וכולכם יודעים ומכירים את התקציב לעונה הבאה ,אבל מצד שני אני גם שמעתי את שגב בקולו אומר דברים שקצת סותרים את הנמכת הציפיות שאתם מנסים לייצר פה. אני באמת חושב שלשגב ומאור יש גם רצונות ומטרות ואני מאמין שהם יעשו את כל מה שניתן בכדי לייצר תקציב ראוי שיוכל להחזיר את הקבוצה למקומה הטבעי. לדעתי גם בב"ש אף אחד לא ציפה לפני שלש או ארבע שנים שברקת תעמיד להם קבוצה עם תקציב כזה העונה. אי אפשר לחזות את העתיד ולנבא מה יקרה בשנים הקרובות. יש פוטנציאל גם לקבוצה וגם לבעלים. ימים יגידו.... RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אלון - 12-Feb-2014 22:57 (12-Feb-2014 22:17)אביתר לנג כתב: הסיפור הוא פשוט מאד:אתה גם אמרת בתחילת העונה שאין סיכויי/שאנחנו יכולים לחלום שיוסי מזרחי יאמן אותנו,לא...? RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - nitzan - 12-Feb-2014 23:00 (12-Feb-2014 22:57)אלון כתב:(12-Feb-2014 22:17)אביתר לנג כתב: הסיפור הוא פשוט מאד:אתה גם אמרת בתחילת העונה שאין סיכויי/שאנחנו יכולים לחלום שיוסי מזרחי יאמן אותנו,לא...? בלי קשר למה שהוא אמר או לא אמר בתחילת השנה, התגובה שלו כאן שפויה והגיונית. RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אביתר לנג - 12-Feb-2014 23:01 (12-Feb-2014 22:28)טל.מ כתב:(12-Feb-2014 22:17)אביתר לנג כתב: הסיפור הוא פשוט מאד: אגיד לך את זה בצורה הכי אמיתית שיש- לאלי שגב יש כוונות טובות, אבל זה מה שאמר לשחקנים באותה אסיפה. אם טעה או שגה בהערכות שלו ? אולי, מה שבטוח שהוא לא עושה את זה בכוונה, הוא רוצה טוב. אני לא פוסל גם אפשרות שהוא רצה כביכול לדרבן את השחקנים ועדין לא הבין שקיימת אפשרות שהדברים שלו יצאו החוצה לתקשורת ויעשו רעש ויעלו את רף הציפיות, זה לגמרי היה בתום לב, להערכתי ולמיטב הבנתי לפחות RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - פיליפצ'וק - 13-Feb-2014 0:32 (12-Feb-2014 23:01)אביתר לנג כתב:(12-Feb-2014 22:28)טל.מ כתב:(12-Feb-2014 22:17)אביתר לנג כתב: הסיפור הוא פשוט מאד: ומה אתה רואה החשבון שלו? יד ימינו? שותף עיסקי שלו? מאיפה אתה יודע מה עובר לאיש בראש ומה יהיה הג'וק החדש בראש שלו מחר בבוקר. אף אחד לא רוצה לקפוץ לאליפות כבר בשנה הבאה, יש את מכבי ת"א שלהתמודד עם תקציב העתק שלה אף אחד לא יכול כולל מכבי חיפה, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים. אוהדי הקבוצה רוצים לראות תחילתה של דרך עיקבית בכיוון אחד - למעלה. לא רוצים להיות כמו מכבי פ"ת שעלתה וכבר השנה נאבקת על ההישארות. יש מסביב את כל התנאים להצליח, עם הזיווג עם טוברוק יצליח זה ייתן תוספת כוח נוספת, בקיצור בואו לא נקפוץ בראש וניתן לדברים לעשות את שלהם וזה יקרה, רק צריך סבלנות ולא לפתח ציפיות וגם לא לגמד. |