מכבי נתניה
חצינו - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: חצינו (/showthread.php?tid=3581)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: חצינו - אופיר34 - 21-May-2017 15:14

לא קשור. אמרתי מויאל כי נראה לי שתקציבית הוא יותר מתאים לנו מוובה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חצינו - אלון - 21-May-2017 15:37

(21-May-2017 15:14)אופיר34 כתב:  לא קשור. אמרתי מויאל כי נראה לי שתקציבית הוא יותר מתאים לנו מוובה

תקציבית גם אני מתאים

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: חצינו - זאב רווח - 21-May-2017 15:42

אופיר העונה יש 10 מליון שקל תקציב לא חייבים את מויאל מאילוצי תקציב
חייבים לפגוע בינגו בכל שחקן !!!
מה שאתם מציעים זה הימור

RE: חצינו - אופיר34 - 21-May-2017 16:30

(21-May-2017 15:37)אלון כתב:  
(21-May-2017 15:14)אופיר34 כתב:  לא קשור. אמרתי מויאל כי נראה לי שתקציבית הוא יותר מתאים לנו מוובה

תקציבית גם אני מתאים

Sent from my iPhone using Tapatalk

אתה תקציבית מתאים אבל מיקצועית לא קשור לענף....
עד היום אני מחפש את הכדור שהעפת לשדות של ניצני עוז....Big Grin

RE: חצינו - אייל ס - 21-May-2017 16:38

אין כאן עינין מתאים/לא מתאים תקציבית.
בתפיסת עולמי מכבי נתניה(בשלב זה של חייה)תתנהל מתקציב שחקנים של 10 מיליון מ1001 סיבות שבעתיד קרוב יפורסמו בפוסט "עונת מלפפונים".
לדוגמא....כאדם שמנהל מערכת שמתוקצבת ע"י עיריה ומוסדות ציבוריים נוספים,קשה לי לשלם משכורות עתק,אפשר להתווכח/אפשר להסכים ואפשר גם לא,אך זה אני ו10 מיליון ש"ח תקציב שכר שחקנים נקבע בלי קשר לכמות המנויים ואם יהיה או לא יהיה לי שותף למעמסה הכלכלית.

RE: חצינו - אופיר34 - 21-May-2017 17:02

אצלנו בהייטק (לא אצלי....Wink) נהוג לשלם "שכר הוגן" עפ"י טבלאות שכר שמשקפות את השכר של בעלי התפקיד השונים בשוק ההייטק.

השאלה מה קורה בהייטק של הכדורגל....
ואני לא מדבר על הגדולות והעשירות . אני מדבר על אלה מהגודל שלנו שגם נתמכות ומתוקצבות ע"י העירייה\טוטו\טלויזייה וכו' ?

או במילים אחרות למה שחקן X ירצה להגיע לנתניה אם בפ"ת לדוגמא ישלמו לו 20 אחוז יותר ?

RE: חצינו - אייל ס - 21-May-2017 17:12

(21-May-2017 17:02)אופיר34 כתב:  אצלנו בהייטק (לא אצלי....Wink) נהוג לשלם "שכר הוגן" עפ"י טבלאות שכר שמשקפות את השכר של בעלי התפקיד השונים בשוק ההייטק.

ואני לא מדבר על הגדולות והעשירות . אני מדבר על אלה מהגודל שלנו שגם נתמכות ומתוקצבות ע"י העירייה\טוטו\טלויזייה וכו' ?

או במילים אחרות למה שחקן X ירצה להגיע לנתניה אם בפ"ת לדוגמא ישלמו לו 20 אחוז יותר ?

כי בנתניה כייף יותר Smile
ואני לא צוחק...

RE: חצינו - פיליפצ'וק - 21-May-2017 17:18

(21-May-2017 17:02)אופיר34 כתב:  אצלנו בהייטק (לא אצלי....Wink) נהוג לשלם "שכר הוגן" עפ"י טבלאות שכר שמשקפות את השכר של בעלי התפקיד השונים בשוק ההייטק.

אל תנסה בכלל להשוות בין הייטק לכדורגל ועוד כדורגל ישראלי.
חוץ מגובה המשכורת בסוף החודש שחקנים מסתכלים גם על מוסר תשלומים, התנהלות כללית של המועדון והבעלים, אתגר מקצועי, סביבה חברתית, קהל, המרחק מהבית ועוד.

RE: חצינו - אופיר34 - 21-May-2017 17:24

(21-May-2017 17:18)פיליפצוק כתב:  

חוץ מגובה המשכורת בסוף החודש שחקנים מסתכלים גם על מוסר תשלומים, התנהלות כללית של המועדון והבעלים, אתגר מקצועי, סביבה חברתית, קהל, המרחק מהבית ועוד.

מסכים איתך אבל דיברתי על העקרון של גובה שכר עפ"י הנהוג בשוק.

מעניין באמת אם כל הסיבות שציינת תופסות מים כשבסוף החוזה שמוצע לך נמוך ב 10-30 אחוז ממה שהמתחרים מציעים לך....

RE: חצינו - theone - 21-May-2017 17:50

(21-May-2017 17:18)פיליפצוק כתב:  

גם בהייטק מסתכלים על מוסר תשלומים (יציבות כללית של חברה), אתגר מקצועי, סביבה חברתית ומרחק מהבית (איזון עבודה-משפחה).
לא הכל כסף - מניסיון.

לא בטוח שאם היו מציעים לי עוד 10-20% לשכר הייתי עובר לחברה אחרת שיציבות כלכלית שלה מעורערת או נמצאת במרחק של 1.5-2 נסיעה מהבית או אפילו פחות - היום אני 10 דקות מהבית והחיים יפים (: