![]() |
זה לא עלי מוחמד - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: זה לא עלי מוחמד (/showthread.php?tid=3444) |
RE: זה לא עלי מוחמד - אופיר34 - 08-Apr-2017 19:04 (08-Apr-2017 18:53)אייל ס כתב: מכבי נתניה לא מוצר ולכן אתה לא משווק כמוצר. אנחנו מפנימים את זה השאלה אם גם אתה מפנים את זה....? RE: זה לא עלי מוחמד - אייל ס - 08-Apr-2017 19:18 מי זה אנחנו? אתה/אלו שרוצים את חנן ממן ועומרי בן הרוש וחן עזרא ופיראס מוגרבי/אלו שרוצים מנויים ב400/500 ש"ח וכרטיסים ב1.90 ורק עם אתה בוגר מ25 ובעל דירה. RE: זה לא עלי מוחמד - אופיר34 - 08-Apr-2017 19:38 (08-Apr-2017 19:18)אייל ס כתב: מי זה אנחנו? אני ושכמותי.... ואנחנו לא לבד.... ואני אגלה לך סוד, גם אני רוצה פה את בוזגלו ואת אלמוג כהן ושמעתי גם שהובאן מסיים חוזה.... חלומות ורצונות יש לכולנו, ההבדל ביננו שיש כאלה שהחלומות שלהם לא נפגשים עם המציאות והם כנראה ימשיכו לרצות בין אם אתה תהיה הבעלים או בין אם זה יהיה אברמוביץ..... האמת, כל העיסוק הזה באוהדים מזכיר לי קצת את ימי יאמר. היה שם איזה לחץ וציפייה לעמוד בלו"ז שהוגדר כאילו שמדובר באיזה מכונה שמהיום למחר יכולה לייצר אוהדים. ושם השיקול לא היה כלכלי .זה היה נטו אגו. היום, אנחנו צריכים את האוהדים נטו בשביל קבוצה איכותית יותר , העניין הוא שהמנטליות של האוהדים שלנו עדיין לא נמצאת שם וזה עלול מאד לתסכל את זה ששם מכיסו הרבה מאד (למרות שכיסו לא כזה עמוק כמו שחלק מהאוהדים חושבים) בקיצור , אין ברירה אלא להתמיד בדרך ולהשאר סבלניים בתקווה שדברים ישתנו בעתיד הקרוב... RE: זה לא עלי מוחמד - אייל ס - 08-Apr-2017 19:56 סבלנות זה מצרך יקר המציאות וחובה בחשיבה לטווח ארוך. אוהדי מכבי נתניה(כשהבעלים הוא אחד מהם),חייבים להביט במראה פעמיים ביום ולעשות תאום ציפיות עם עצמם,כגודל ציפיה גודל האכזבה...ולכן חייבת חהישות הערכת מצב משותפת בסוף העונה. ומכיוון שלסיום העונה יש חשיבות רבה,האנרגיות של כולם חייבות להיות מופנות כרגע לפינאללה של העונה. RE: זה לא עלי מוחמד - אופיר34 - 08-Apr-2017 20:04 מסכים. בוא נסיים את העונה ונדבר. ויהיה הרבה על מה לדבר.... RE: זה לא עלי מוחמד - Shaul - 08-Apr-2017 20:18 (08-Apr-2017 19:56)אייל ס כתב: סבלנות זה מצרך יקר המציאות וחובה בחשיבה לטווח ארוך. אייל אנחנו איתך ורוצים רק טוב ,מכיר את הנפשות הפועלות . זה לא עלי מוחמד - עידן444 - 08-Apr-2017 21:03 (08-Apr-2017 17:45)פיליפצוק כתב: יציע כסף ריק. משהו מאוד לא מסתדר לי. אם הצפוני התחתון לא מלא למה כל העונה אנשים מתלוננים שהם רוצים לקנות לשם כרטיסים ואין? לי הוא נראה תמיד מלא. כולל מחלקת עמידה... במקום לשבת בצד הם מעדיפים לעמוד במעברים. Sent from my iPhone using Tapatalk (08-Apr-2017 18:37)פיליפצוק כתב: ברגע שנתת משהו בחינם, ביום שתרצה לקחת כסף, אף אחד לא יבוא כי הוא הרגלת אותו לחינם ולראיה העונה הנוכחית לאחר תום עידן ההזמנות. אין שחור ולבן. שילד נדבק במשחק או שניים שהוא בא חינם ומשגע אותך אותך- אתה גם תתחיל לשלם. אולי אפילו תעשה מנוי שנה לאחר מכן. כמובן יש גם את אלה שיבואו רק בחינם. באופן כללי אני בעד העלאת מחירים דווקא נגד עכו. העלאה למבוגרים והוזלה לצעירים. לא מבין למה זה לא חוקי... זה בדיוק מה שצריך לעשות. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: זה לא עלי מוחמד - אלדר ב. - 08-Apr-2017 21:10 צריך להתמקד רק בילדים ולדאוג שיהיו מחירים של עד 20 שקל Sent from my SM-G935F using Tapatalk זה לא עלי מוחמד - עידן444 - 08-Apr-2017 21:24 (08-Apr-2017 13:48)דוד חטב כתב:(07-Apr-2017 21:58)אייל ס כתב:(07-Apr-2017 21:29)amir כתב: לא יודע מה אתם מדברים אביב היה סבבה אבל עלי היה מעל כולם, אייל יש מספר כמה קהל היה? רק לי נדמה שלקובי מור הרבה יותר נוח לשחק רחוק מהקהל. כשתוקפים לשער הצפוני הוא די משותק. כשתוקפים לשער הדרומי הבחור פורח. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: זה לא עלי מוחמד - זאב רווח - 08-Apr-2017 22:28 אייל לא למדת כלום ממה שכל הזמן אני מציע לך ? צריך שכל אוהד בוגר מזמין חבר אחד בלבד למשחק בית ויש כפול קהל אם היו 3000 שבוע הבא יהיו 7000 כי כפול זה 6000+1000 שיבואו כי זה משחק צמרת .... ענין שני , תזמין כבר תלמידי בית ספר חטיבות ביניים , עונה הבאה או עוד שתיים תרוויח אותם , אם קשה לך פנה עם הרעיון לעירייה שיממנו לבית ספר אחד בכל משחק בית . חבל על הזמן !!! במקום להתפלל שיבואו אוהדים אתה תברך אותי !!! כולכם או עיוורים או לא מבינים מה שאתם רואים , ויקי כחלון נדחף מאחור על ידי בלם לוד , הזכרון של היד שלו על הגב של כחלון עד עכשיו צרובה בזכרון ....תחפשו אם יש סרטון של המשחק ותעצרו בהכשלה , היה מגיע פנדל ברור !!! חוץ מזה העצבים שיחקו אצלי במשחק אבל הגול השני שיחרר אצלי המון אמוציות אחי נצרת פתחה רגליים משחק למודיעין אזרחי , איגוד השופטים לא רוצה שקבוצת מכבי תעלה הם מעדיפים רק הפועל , כל האיגוד וההתאחדות מושחתים ולא מהיום |