מכבי נתניה
המציע השלישי - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: המציע השלישי (/showthread.php?tid=3017)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: המציע השלישי - אייל ס - 22-Jun-2016 20:39

(22-Jun-2016 20:31)אלון כתב:  
(22-Jun-2016 19:45)אייל ס כתב:  להערכתי הבדיקה הקודמת ביתה שטחית...מהר מאוד הבין את עומק הבור.
נכון לעכשיו הוא בוחן מה נשאר פתוח כתוצאה מהשם(מוסדות פיפ"א/אופ"א ושווא ערך) מחויבות העיריה למרות הלוקש שאכלו..ומה התחייבה עו" ד לעונה הנוכחית.

האם אתה אופטימי ביחס ללפני חודשיים והאם אתה באמת מאמין ביוזמת האוהדים שתצליח ולא תשאיר אותך כבעלים יחיד במידה ואבי גרוס לא יקח?

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

היום יותר מתמיד יש לזה סיכוי...זה עדיין לא הופך את הסיכוי לגדולTongue
לא יודע מה מכין לנו "ליבר"(וגם לא מבין עדיין מה לו ולנו...),לתחושתי אבי גרוס לקח את עצמו צעד 1 קדימה וזה מעודד..
ובכל מקרה לא אקבל "רגליים קרות" במידה וישאירו אותי(כרגיל) לבד במערכהCool

המציע השלישי - אלון - 22-Jun-2016 20:56

(22-Jun-2016 20:39)אייל ס כתב:  
(22-Jun-2016 20:31)אלון כתב:  
(22-Jun-2016 19:45)אייל ס כתב:  להערכתי הבדיקה הקודמת ביתה שטחית...מהר מאוד הבין את עומק הבור.
נכון לעכשיו הוא בוחן מה נשאר פתוח כתוצאה מהשם(מוסדות פיפ"א/אופ"א ושווא ערך) מחויבות העיריה למרות הלוקש שאכלו..ומה התחייבה עו" ד לעונה הנוכחית.

האם אתה אופטימי ביחס ללפני חודשיים והאם אתה באמת מאמין ביוזמת האוהדים שתצליח ולא תשאיר אותך כבעלים יחיד במידה ואבי גרוס לא יקח?

היום יותר מתמיד יש לזה סיכוי...זה עדיין לא הופך את הסיכוי לגדולTongue
לא יודע מה מכין לנו "ליבר"(וגם לא מבין עדיין מה לו ולנו...),לתחושתי אבי גרוס לקח את עצמו צעד 1 קדימה וזה מעודד..
ובכל מקרה לא אקבל "רגליים קרות" במידה וישאירו אותי(כרגיל) לבד במערכהCool

בסוף יתברר שהסתובב לנו איזה אלונה ברקת בפורום...

RE: המציע השלישי - אייל ס - 22-Jun-2016 21:07

מהפה שלך לזה ש"שובר שמירה לאחרונה Tongue

המציע השלישי - אלון - 22-Jun-2016 21:13

(22-Jun-2016 21:07)אייל ס כתב:  מהפה שלך לזה ש"שובר שמירה לאחרונה Tongue

בכל מקרה שיהיה לנו (ולך) בהצלחה. והצלחה זו צמרת גבוהה בליגת העל...
*אל תצפה שנתהג אליך ברכות בגלל הכרותינו בפורום. הרווחת זאת ביושר...

RE: המציע השלישי - דוד חטב - 22-Jun-2016 21:40

(22-Jun-2016 20:34)amir כתב:  
(22-Jun-2016 17:06)דוד חטב כתב:  
(22-Jun-2016 13:16)אייל ס כתב:  עקרונית אמיר צודק,עסק בבעלות של שניים בעייתי בניהולו(במרבית המקרים) מעסק בניהול אחד.
השותף שלי ואני עובדים יחד 12 שנה בסינגריה מדהימה,התוצאה המשותפת גדולה מסך חלקיה,מצד שני את העסק רכשנו משני שותפים שבשנה האחרונה כבר לא אמרו שלום אחד לשני.

נ.ב

יצר איתי קשר חיים פרידריך וביקש לעדכן אותי שהוא וחסן לא שותפים של צביקה ליבר.

חולה עלייך סינרגיה מדהימה...השמועה אומרת שהוא אמר לך ...לך תתעסק עם הפילגש (מכבי נתניה)תבוא תיקח את השיק כל חודש...

(22-Jun-2016 12:53)amir כתב:  
(22-Jun-2016 12:37)אופיר34 כתב:  למה ?
גוף עם שני ראשים הוא מפלצת ואני אסביר, שני אנשי עסקים ללא רקע משותף עם כוונות שונות עם ראיית עולם שונה לא יסתדרו ובסוף זה יפול על איזו שהיא מחלוקת כמו חוזה לשחקן מהנוער לבוגרים מה עם יהיה אחד כמו דודי תירם שאייל ירצה וגרוס לא מי יחליט? יותר מדי בעיות רק בעלים אחד שיחליט לבד.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

לא מסכים זה לא גוף עם שני ראשים זה סה"כ 2 מחלקות שונות עם הנהלת חשבונות שונה ושני בעלים שונים...מה שזה בסה"כ ייתן למכבי נתניה בוגרים זו זכות ראשונים ומחיר זול ונח יותר מכל קבוצה אחרת...למשל גידלנו את חן עזרא ...של 2019...בא מאמן הבוגרים אומר רוצה יש אחוז מוסכם בכרטיס נגיד 10 אחוז שנשאר בבעלות הנוער על ההשקעה במקרה של מכירה עתידית יש מנגנון העברה לבוגרים כל עוד השחקן תחת כנפי המועדון...
אגב יהודים תמיד ימצאו סיבה לריב או להראות למי יש יותר גדול...
אז לא נעשה כלום? כי אולי נריב...
קונספציה מאוד מעניינת הצעת אותה אולי לג'ורדי אולי לאיאקס או לברצלונה תוכל לרשום פטנט במשרד הפטנטים אלא אם כן הוא יתפוצץ מצחוק מהרעיון ההזוי.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

תודה על הציניות...
ככה זה עובד עם קבוצת בת...זו לא המצאה שלי ....
אגב גם חיפה וגם הפועל פתח תקווה שילמו לאיזיקוביץ סכומי כסף נכבדים רק על זכות ראשונים...
פה זה מודל עדיף

בהרגשה שלי ליבר לא יעבור את מבחן האוהדים....
גרוס עושה רושם של שפוי מידי...וזה לא עסק לשפויים...
בהרגשה שלי גרוס יסוג לאחר הבדיקות (הוא בודק יותר מידי זמן...וכשבודקים הרבה מוצאחם מספיק סיבות למה לא...)
בקיצור אייל תזמין עוד כמה פנקסי שיקים...

RE: המציע השלישי - אופיר34 - 22-Jun-2016 21:59

בהרגשה שלי זה גרוס מכמה סיבות:

1. העירייה איתו
2. העירייה נגד ליבר
3. לאיש יש רצון (אחרת לא היה נכנס לתמונה גם בסיבוב השני)
4. גם אייל בעדו....

ולגבי הבדיקות , אז האיש כנראה באמת פדנט ברמות (ואת זה אפשר לקחת לכל כיוון) ולא מוכן להשאיר פינות פתוחות.
ולגבי השפיות - גם אני מאמין שלפחות בהתחלה לא יזרקו פה סכומים מטורפים ,אבל מצד שני אם האיש תחרותי והישגי יש מצב שעם האוכל יבוא לו גם התאבון. ייקח כמה שנים אבל בשאיפה שבסוף גם התאבון יגיע.
בכל מקרה במצב הנוכחי לדעתי גרוס הוא האופציה הטובה ביותר (בלי להעליב את אייל כמובן Wink)

RE: המציע השלישי - אביתר לנג - 22-Jun-2016 22:14

חברים, לרצות להיות ראש עיר זה בסדר גמור, אין בזה שום פסול ושום דבר שיוצר פרדוקס מול הרצון לקנות את הקבוצה כן, בואו נתאפס ונבין מה קורה פה.

כמעט לכל בעלים בליגת העל יש אינטרס כזה או אחר ברכישת קבוצה, הרי מפסידים פה כסף, והרבה, אז אם כבר פילונטרופיה, אז שישרת אינטרס כלשהו- זה בסדר גמור.
איפה הבעיה ? הבעיה מתחילה שהאינטרס מנוגד לצרכי הקבוצה ואוהדיה, לא בטוח שבמקרה של ליבר זה המקרה, כלומר, אולי זה יהיה ככה אבל אף אחד לא יכול לקבוע היום שרצונו של ליבר והאינטרס שלו, יהיה ככל שיהיה, מתנגש עם הצלחת הקבוצה.

אגב, על הפרידריכים והחסנים שהולכים עם גרוס כבר בדקתם ? ייתכן שתופתעו אגב מי נמצא שם מאחורה בחדר הבקרה, ייתכן אגב גם שבכלל לא תופתעו.

צריך גם להבין רבותי, אנשים לא מטומטמים כן, הם יודעים ושומעים היטב מה קורה פה במידה ויפעלו לרעת הקבוצה/בחוסר תם לב/יעשו אך ורק לביתם ולא לקבוצתם, בוודאי ובוודאי אחרי הסרחה והצחנה בעונה שעברה. במקרה הזה אני אומר לכם שליבר מודע היטב לעניין ויודע שהפעם לא יצטרכו לנסוע לרחוב ירמיהו בתל-אביב במידה והדברים מהסוג שראינו מאוסידון ורני, לכאורה, יחזרו על קנם.....

*השורה התחתונה שלי והיא החשובה מכל* - היא שבינתיים אני רק שומע על אנשים, על תכניות ועל פרקטיקה להתאוששות המועדון - כלום ושום דבר. זה דבר מדאיג ביותר כי כל פרסונה שתעמוד בראש המערכת, בסופו של יום, תצטרך לספק התנהלות ואסטרטגיה מ-ו-ש-ל-מ-ת כדי להוציא את הקבוצה מהבוץ הזה. בינתיים ? לא ראיתי כלום. אני מודאג בעניין, חייב להודות.

המציע השלישי - עידן444 - 22-Jun-2016 22:26

כדי להיות בעלים של מכבי נתניה צריך להזרים כסף.
לבוא בתור בעלים(להבדיל מקבוצת אוהדים- שזה סיפור שונה לגמרי) ולהסתפק בתקציבים מינימלים שמבוססים על הכנסות- להיגמר טוב זה לא יכול.
מבעלים במכבי נתניה יש ציפיות להשקיע אחרת הוא יגמור כמו אשר אלון- תסכול מצטבר שבסוף מתפוצץ.
האם לצביקה ליבר יש את היכולת הכלכלית? כי כשבכל ראיון איתו הוא מביא את אשר אלון כדוגמה זה לא נראה ככה. גם לאור ההשקעה הכספית שלו בברק נתניה זה לא נראה ככה.
ומה לגבי סוגיית השבת? האיש בונה על חוקים באוויר? בונה על להישאר בלאומית?
יש לך תשובות לכל השאלות האלה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ולגבי מה שאתה שומע והדאגה- אני לא אוהב שרותמים את העגלה לפני הסוסים.
רוצה שאני אביא לך את הכותרות המפוצצות של התוכניות של גאלבוט וקאהן בהפועל ת״א?
בסופו של דבר מכל הפנטזיות האלה יצא מיליון ש״ח שטבעו בתוך הגרעון...

בבקשה-
נראה לי שהאתר מוכר לך-

http://sport1.maariv.co.il/כתבה/111418

לזרוק תוכניות באוויר לפני שאתה יודע אם אתה לוקח את הקבוצה זו לא חוכמה כזו גדולה ולא מעיד על כלום.

RE: המציע השלישי - אביתר לנג - 22-Jun-2016 23:51

(22-Jun-2016 22:26)עידן444 כתב:  כדי להיות בעלים של מכבי נתניה צריך להזרים כסף.
לבוא בתור בעלים(להבדיל מקבוצת אוהדים- שזה סיפור שונה לגמרי) ולהסתפק בתקציבים מינימלים שמבוססים על הכנסות- להיגמר טוב זה לא יכול.
מבעלים במכבי נתניה יש ציפיות להשקיע אחרת הוא יגמור כמו אשר אלון- תסכול מצטבר שבסוף מתפוצץ.
האם לצביקה ליבר יש את היכולת הכלכלית? כי כשבכל ראיון איתו הוא מביא את אשר אלון כדוגמה זה לא נראה ככה. גם לאור ההשקעה הכספית שלו בברק נתניה זה לא נראה ככה.
ומה לגבי סוגיית השבת? האיש בונה על חוקים באוויר? בונה על להישאר בלאומית?
יש לך תשובות לכל השאלות האלה?

ולגבי מה שאתה שומע והדאגה- אני לא אוהב שרותמים את העגלה לפני הסוסים.
רוצה שאני אביא לך את הכותרות המפוצצות של התוכניות של גאלבוט וקאהן בהפועל ת״א?
בסופו של דבר מכל הפנטזיות האלה יצא מיליון ש״ח שטבעו בתוך הגרעון...

בבקשה-
נראה לי שהאתר מוכר לך-

http://sport1.maariv.co.il/כתבה/111418

לזרוק תוכניות באוויר לפני שאתה יודע אם אתה לוקח את הקבוצה זו לא חוכמה כזו גדולה ולא מעיד על כלום.

לא מסכים איתך בעליל. מי שאין לו תכניות, על סמך המצג שקיבל, הוא עושה נזק למועדון, לאוהדים ובעיקר לעצמו.
ולגבי התשובות של ליבר- אלו שאלות נכונות שצריכות להתקבל עליהן התשובות - ללא צל של ספק.

RE: המציע השלישי - אייל ס - 22-Jun-2016 23:57

למה אתה מחכה...תשאל אותו!