![]() |
במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין (/showthread.php?tid=3933) |
RE: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - זאב רווח - 24-Oct-2017 14:07 מה שג'ורדי שכח בכדורגל עוד שנים לא ילמדו כאן הבעיה היא עם השחקנים לא עם המאמן במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - amir - 24-Oct-2017 14:28 זה שיש לו הרבה כדורגל לא עושה אותו מאמן טוב. בטוח לא ראית את המשחק אתמול. Sent from my SM-G935F using Tapatalk RE: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - זאב רווח - 24-Oct-2017 15:38 לא רואה משחקים אחרים חוץ מנתניה בארץ או את אלו שצריכים לשחק נגדנו שבוע לאחר מכן חלאילה חוזר ואיסמעיל ריאן המגן חוזר פתאום כולם כשירים נגדנו מקווה לטוב במשחק הזה , אני מפחד מנדנדה של נצחונות והפסדים .... RE: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - צהוב לעולמים - 24-Oct-2017 17:55 מי זה חלאילה בכלל שחקן שמן כסחן. שרק יעשה לנו טוב שהוא משחק במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - אופיר34 - 24-Oct-2017 18:05 השמן הכסחן הזה יכול להוציא מהכלים את השמן העצבני שלנו.... מתכון לצרות שני אלה על מגרש אחד Sent from my SM-G920F using Tapatalk במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - חזום חזום - 24-Oct-2017 18:17 בשביל זה יש את ניקו. דווקא למשחק הזה הוא מתאים . Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk RE: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - זאב רווח - 24-Oct-2017 18:31 מקווה לעבור את המשחק הזה בשלום 1-0 קטן מתאים לי ושלא יהיו פציעות והרחקות במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - אופיר34 - 24-Oct-2017 18:31 ניקו מתאים לכל משחק... ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk RE: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - זאב רווח - 24-Oct-2017 18:34 שני קשרים אחוריים מצוינים יש לנו אני שמח שיהיו בריאים עד סיום העונה ושיזהרו עם צהובים ניקו חייב לבעוט יותר לשער יש לו בעיטות מצוינות RE: במשחק אתמול הרווחנו את קוגבניה לדעתי היה מצוין - arika - 25-Oct-2017 15:19 (24-Oct-2017 14:07)זאב רווח כתב: מה שג'ורדי שכח בכדורגל עוד שנים לא ילמדו כאןהבעיה היא שהשחקנים קולטים שהמעמד של ג'ורדי מעורער. והוא מאמן בלי נסיון ורואים את זה. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |