![]() |
הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה (/showthread.php?tid=3143) |
הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - עידן444 - 01-Oct-2016 15:19 איפה תומר ליטבינוב? Sent from my iPhone using Tapatalk RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - אייל ס - 01-Oct-2016 15:34 בנוער יש 2 שוערים מצויינים וכדי לא לאבד אחד מהם,מחלקים את הדקות בין השניים. הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - עידן444 - 01-Oct-2016 15:40 (01-Oct-2016 15:34)אייל ס כתב: בנוער יש 2 שוערים מצויינים וכדי לא לאבד אחד מהם,מחלקים את הדקות בין השניים. אחלה. תודה. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - דוד חטב - 01-Oct-2016 18:33 האמת שיש חומר טוב....ונראה לי בהרגשה שלי מרחוק שמאמן הבוגרים או עוזרו מעורבים( היו היום ?) אחרת לא ברור איך שלושת החריגים פקטור אמיתי ...ולא רק עושים טובה כשיורדים לנוער.... תכלס המטרה והציפיה שלי שהעונה נסיים בין 4 הראשונות... תכלס יש 2 שוערים טובים מגן שמאלי בוגרים צמד בלמים איכותי קשרים מצויינים ושני חלוצים מהטובים בליגה... אופיר בעניין בני לם לא בטוח שאתה צודק.... צריך לעשות הפרדה מוחלטת בין תפקידו כמנהל מקצועי לבין מאמן נוער... מאמן נוער הוא טוב , גם אם לא כוס התה שלנו מבחינת סגנון משחק.... בעניין הניהול המקצועי נשמור את זה לימים אחרים ... RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - פיליפצ'וק - 02-Oct-2016 10:27 אני חושב שהדקות שעטר (כן, כן שוב עטר...) נתן אשתקד לג'אברין בבוגרים אשתקד, עוזרים לו השנה מאוד בקבוצת הנוער. RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - amir - 08-Oct-2016 13:36 קבוצת הנוער מאכזבת ומפסידה היום לקבוצת התחתית של רמת השרון 2 0. Sent from my LG-D855 using Tapatalk RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - דוד חטב - 08-Oct-2016 14:34 לא הייתי לא ראיתי .... אבל מסוג ההפסדים שלא משנה מה עשית עד עכשיו מבאסים לך את התחת.... RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - פיליפצ'וק - 08-Oct-2016 15:10 שני ניצחונות, כמה מחמאות, עלה השתן לראש, מפסידים לרמת השרון. מנטליות ליגה ז'. RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - אייל ס - 08-Oct-2016 18:11 הליגה לנוער דומה לליגה הלאומית,אין שום תוצאה צפויה. מכבי פ"ת שפרקה את כל יריבותיה כולל 5:0 במחזור הראשון בשכונת התקווה הפסידה היום להפועל חיפה שהפסידה בשבוע שעבר 4:1 בנתניה. טוברוק ניצחה במחזור הראשון בחוץ את מכבי ת"א ושבוע לאחר מכן תיקו ביתי מגד בני יהודה הפסד בסכנין נצחון דחוק בבית על אשקלון והיום הפסד בב"ש. חיפה כרגע בבית מתקשה נגד ק"ש ב10 שחקנים ובשבוע שעבר ניצחון בזמן פציעות על רמת השרון שהובילה 2:1 כמעט עד הסיום. ולכן מציע לבוא ולנתרשם מהקבוצה ומהשחקנים לפני שמכתירים אחרי נצחון ונבהלים אחרי הפסד. RE: הנוער הפסידו במשחק הפתיחה - davidb7 - 08-Oct-2016 19:15 (08-Oct-2016 18:11)אייל ס כתב: הליגה לנוער דומה לליגה הלאומית,אין שום תוצאה צפויה. הנצחונות או ההפסדים לא כ"כ מעניינים...מה שחשוב האם לפי דעתך המקצועית יש סיכוי לאיזה שחקן או יותר להשתלב בקבוצה הבוגרת ולא כנער פוסטר... |