מכבי נתניה
איזה יום היום? - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: איזה יום היום? (/showthread.php?tid=2931)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: איזה יום היום? - משה.ד - 28-Apr-2016 10:51

אז צריך להזדיין בסבלנות עד יום שני

RE: איזה יום היום? - אריאל - 28-Apr-2016 10:53

(28-Apr-2016 9:52)חזום חזום כתב:  מה שמצחיק שהם קראו לזה בוואן הרשות להלבנת הון.

Sent from my A0001 using Tapatalk

למה מצחיק?

איזה יום היום? - טל.מ - 28-Apr-2016 10:59

לא מת על הניסוח הזה בספורט 5, שמלמד כאילו הרוכש עוד לא החליט ועדיין משאיר לעצמו אופציית נסיגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: איזה יום היום? - חזום חזום - 28-Apr-2016 11:00

הם רשמו הרשות להלבנת הון. כאילו שיושבים קרימנלים ברשות שמלבינים הון.
חסרה המילה לאיסור….

RE: איזה יום היום? - אופיר34 - 28-Apr-2016 11:37

(28-Apr-2016 10:59)טל.מ כתב:  לא מת על הניסוח הזה בספורט 5, שמלמד כאילו הרוכש עוד לא החליט ועדיין משאיר לעצמו אופציית נסיגה.

איך אתה תמיד מצליח לפרש את הדברים מהכיוון השלילי....
מה אתה אומר על זה שבמדינת ישראל חוגגים היום חג שני של פסח ובראשון הגויים נחים ואני לא מדבר כבר על תלאות הביורוקרטיה?? פשכצקי( ולא נציג הרוכש ) מייצר כותרת "תשובה סופית עד שני" ואתה לוקח את זה למחוזות שלך...

אז באותה תגובה( והפעם של נציג הרוכש ) נאמר גם שהעיכוב צפוי ועובדים על הניירת וברגע שהכל יושג יתקדמו עוד שלב.
רוכשים פה מועדון כדורגל לא ספה באיקאה. באמת, קצת סבלנות. להזכיר לך את הפעם האחרונה שמליונר רכש אותנו?? כמה זמן שם לקחה הסאגה?

לסיכום, זה לא סגור עד שזה לא סגור. בוא נפסיק עם הספקולציות

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

RE: איזה יום היום? - פיליפצ'וק - 28-Apr-2016 11:44

(28-Apr-2016 1:14)טל.מ כתב:  לא מבין בזה אבל לכן לא נראה לי שמדובר בשטיינמיץ . אני מניח שהוא מגלגל סכומים כאלה בין ישראל לבלגיה ולא מעט פעמים.

אתה טועה פעמים....

זה לא ציטוט שלי, אלא של מישהו שיורה בכיוון:
"הרוכש במחלוקת די ארוכה ( שנים רבות ) עם הרשות להלבנת הון ועם רשות המיסים, מפני שהוא בארץ מוצהר כיועץ לחברה שבבעלותו וכאחד שמקבל שכר של פחות מ 2 מיליון ש׳ח בשנה עבור הייעוץ לחברה שבשליטתו .
הוא גר אומנם בשוויץ אבל משפחתו מתגוררת כאן. והמדינה מחפשת אותו בציציות כי גם היא רוצה להנות ממיסוי מאותו רוכש, לכן סביר להניח שהתהליך יקח קצת זמן"

RE: איזה יום היום? - אריאל - 28-Apr-2016 12:12

(28-Apr-2016 11:00)חזום חזום כתב:  הם רשמו הרשות להלבנת הון. כאילו שיושבים קרימנלים ברשות שמלבינים הון.
חסרה המילה לאיסור….

יש בזה משהו... מזכיר לי שלקחתי קורס כללי בתואר הראשון באונ' העיברית "אלימות נגד נשים" חשבתי אולי, חוץ משיעורים משעממים, לפחות אולי תהיה סדנא... בסוף זה היה קורס נגד אלימות נגד נשים, באסהBig Grin

(28-Apr-2016 11:37)אופיר34 כתב:  
(28-Apr-2016 10:59)טל.מ כתב:  לא מת על הניסוח הזה בספורט 5, שמלמד כאילו הרוכש עוד לא החליט ועדיין משאיר לעצמו אופציית נסיגה.

מה אתה אומר על זה שבמדינת ישראל חוגגים היום חג שני של פסח ובראשון הגויים נחים ואני לא מדבר כבר על תלאות הביורוקרטיה?? פשכצקי( ולא נציג הרוכש ) מייצר כותרת "תשובה סופית עד שני" ואתה לוקח את זה למחוזות שלך...

אז באותה תגובה( והפעם של נציג הרוכש ) נאמר גם שהעיכוב צפוי ועובדים על הניירת וברגע שהכל יושג יתקדמו עוד שלב.
רוכשים פה מועדון כדורגל לא ספה באיקאה. באמת, קצת סבלנות. להזכיר לך את הפעם האחרונה שמליונר רכש אותנו?? כמה זמן שם לקחה הסאגה?

ואולי שניכם תפסיקו להיות כלכך רציניים? בסך הכל ספורט...

איזה יום היום? - טל.מ - 28-Apr-2016 12:18

(28-Apr-2016 11:37)אופיר34 כתב:  

וואי כמה אתה מתאמץ כדי לחפור כל פעם את האובססיה שלך .. לידיעתך כשאני כתבתי את זה פשחצקי עוד לא שיפץ את הידיעה שלו.. היא היתה כתובה אחרת ובכל מקרה לא אוהב כותרת כזו. תשובה סופית בקשר למה ? גם אתה לא יודע.

RE: איזה יום היום? - אריאל - 28-Apr-2016 12:21

(28-Apr-2016 11:44)פיליפצוק כתב:  
(28-Apr-2016 1:14)טל.מ כתב:  לא מבין בזה אבל לכן לא נראה לי שמדובר בשטיינמיץ . אני מניח שהוא מגלגל סכומים כאלה בין ישראל לבלגיה ולא מעט פעמים.

אתה טועה פעמים....

זה לא ציטוט שלי, אלא של מישהו שיורה בכיוון:
"הרוכש במחלוקת די ארוכה ( שנים רבות ) עם הרשות להלבנת הון ועם רשות המיסים, מפני שהוא בארץ מוצהר כיועץ לחברה שבבעלותו וכאחד שמקבל שכר של פחות מ 2 מיליון ש׳ח בשנה עבור הייעוץ לחברה שבשליטתו .
הוא גר אומנם בשוויץ אבל משפחתו מתגוררת כאן. והמדינה מחפשת אותו בציציות כי גם היא רוצה להנות ממיסוי מאותו רוכש, לכן סביר להניח שהתהליך יקח קצת זמן"

מאיפה הציטוט הזה?

RE: איזה יום היום? - פיליפצ'וק - 28-Apr-2016 12:42

הציטוט הנ"ל הוא של גולש בפייסבוק שכתב את זה אחרי ששוטט קלות בגוגל שם ניתן למצוא כתבות ישנות על האיש בויקיפדיה, גלובס ובדה מרקר.
האיש נחשד בעבר בכל מיני עברות מס ולא הוכחה אשמתו, אז בוא נגיד שהכסף שלו נבדק בציציות פה בארץ ואני משער שמכאן בין היתר נובע העיכוב והבקשה למסמכים נוספים.