ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה (/showthread.php?tid=1279) |
RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - yaron73 - 28-Aug-2014 20:17 (28-Aug-2014 19:52)amir כתב: זו דעתי ועובדה שיוסי מזרחי שאמרת שהוא המאמן מס 1 ושהיה שוער חושב כמוני, זכותך לחשוב כמו טל. זכותך לחשוב ככה , אני מכבד את הדעה שלך ובוודאי את הדעה של יוסי מזרחי (אם זו הדעה שלו). ברור שיש דעות לכאן ולכאן. לצערי יש להרוש המון טעויות והוא שוער לא יציב. לבית"ר י-ם יש הרבה מאוד בעיות כבר שנים ואני חושב שחלק מסוים מהבעיות היו איתו בשער (השיא היה במשחק מקסיקו-ישראל). בהחלט חשבתי פעם שהרוש יתפתח לשוער הרבה יותר טוב ממה שהוא כיום. בכל מקרה מפריעה לי מאוד ההתנהלות מול לויטה ושאר השחקנים. לדעתי חלק גדול מהיכולת החלשה של הקבוצה עד היום נובע מההתנהלות של שגב מול השחקנים. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - טל.מ - 28-Aug-2014 20:17 עם לום ... ראית את הסרט ? אני ממליץ גם על ג'נגו ללא מעצורים .. האמת למה אין איזה מממן חוזים שכזה גם לדודו ביטון למשל ... חלוץ אנחנו צריכים .. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - amir - 28-Aug-2014 20:26 קיל ביל מס 1 השריקה זה הצלצול שלי בטלפון. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - טל.מ - 28-Aug-2014 20:47 קיל ביל 2 טוב יותר .. הסרסור המקסיקני הזקן - סניור אסטבן - קורע ..The pussy is dead .. גם קטע החונכות אצל הפאי מאי מעולה. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - פיליפצ'וק - 28-Aug-2014 20:53 שאלה למי שראה את המשחק אתמול. האם ללויטה היה חלק בשער? עפ"י התיאור באינטרנט, מדובר היה בנגיחה שעשתה קשת ונחתה ברשת. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - אלון - 28-Aug-2014 20:58 לויטה היה אשם בלא מעט מהשערים שהקבוצה ספגה עד עתה במשחקי האימון וגביע הטוטו. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - Shaul - 28-Aug-2014 20:59 מהלך נכון ואמיץ. לויטה לא הוכיח שמקומו בליגת העל. RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - פיליפצ'וק - 28-Aug-2014 21:00 (28-Aug-2014 20:58)אלון כתב: לויטה היה אשם בלא מעט מהשערים שהקבוצה ספגה עד עתה במשחקי האימון וגביע הטוטו. ומה לגבי השער של אתמול? RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - אופיר34 - 28-Aug-2014 21:11 לדעתי לא היה ממוקם טוב. יצא קדימה מידי והנגיחה היתה אכן קשתית אבל בקטנה. עם מיקום טוב יותר לדעתי היה לפחות יכול להדוף RE: ההחתמה של הרוש מעשה נבלה - amir - 28-Aug-2014 21:13 המסמר האחרון בארון. |