בהמשך לסקופ של אפי ישראל - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: בהמשך לסקופ של אפי ישראל (/showthread.php?tid=874) |
RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - אני gad - 08-May-2014 23:33 מה היה עם השנים האלה? RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - עודד... - 08-May-2014 23:35 אני רק רק ראיתי/צילמתי את שגב רב שם ויוצא בכעס מבלי לקבל תמדליה RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - yaron73 - 08-May-2014 23:36 יש עוד הפתעות ? RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - אני gad - 08-May-2014 23:36 ומה עם להעלות לנו פה את התמונה? RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - אופיר34 - 08-May-2014 23:37 (08-May-2014 23:21)yaron73 כתב: 1. לא חושב שלמישהו מהאוהדים יש בעיה ששגב יהיה הבעלים היחיד של המועדון. יש לאוהדים חששות טבעיים שהסכסוך הזה יפגע במועדון ובקבוצה בשלב קריטי של ההכנות לעונה הבאה. 1. מסכים, גם לי יש חששות ,אבל נראה לי שעוד מוקדם לקבוע שההכנות לשנה הבאה יפגעו. 2. יש מצב שלא יסתדר ויש מצב שכן יסתדר. דווקא עם השותף שלו גנון הוא מאד מסתדר. מה לעשות שאנחנו היהודים אלופים בלריב על כלום. כאלה הם בני האדם ,יש כאלה שמסתדרים ויש כאלה שלא. נראה לי גורף מידי להגיד שהוא לא יסתדר עם משקיעים אחרים. 3. גם מסכים ואמרתי את דעתי על יאמר הרבה פעמים. בסה"כ עד היום רק שיבחנו ופירגנו לניהול החדש. הביאו את מזרחי והולצמן, החתימו שחקנים מהדרג הראשון, עלו בקלאסה, הגיעו לגמר, עשו אחלה שיווק, הוציאו מנויים אטרקטיבים, החתימו את מזרחי לתקופה ארוכה . פתאום הניהול כושל ושגב גונב דעת ?? כן, יש חילוקי דיעות ויש אי הסכמות, זה לא אומר עדיין שחורבן הבית לפנינו. נראה מה ימים יגידו ונבחן את שגב ושות' במעשיהם ולא בכותרות ב ONE. RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - עודד... - 08-May-2014 23:39 טלוויזיה חביבי טלוויזיה צולם אבל לא היה בשידור ואם לא יחפשו את זה זה ימחק בקרוב RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - זיו פלם - 08-May-2014 23:41 (08-May-2014 23:39)עודד... כתב: טלוויזיה חביבי טלוויזיה איפה לחפש הרי זה נשאר בניידת שידור או בחדר העריכה RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - אלון - 08-May-2014 23:46 מישהו יכול להסביר לי איך קורים לנו כל הניסים והנפלאות האלה.. זה היה עם יגאל תם ויצחק תשובה אח״כ אשר אלון נגד הקהל ומאיר אוזן אח״כ יאמר עכשיו מאור ושגב.אני באמת מקווה שהפיצוץ הפעם ייגמר בצורה טובה שלא תשפיע על ההכנות לעונה הבאה. RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - עודד... - 08-May-2014 23:46 (08-May-2014 23:41)זיו פלם כתב:(08-May-2014 23:39)עודד... כתב: טלוויזיה חביבי טלוויזיה נשאר בנידת... בטח בשבת ינקו לפני השידור הכפול בבלומפילד אלה אם פשחצקי מטייל לו היום בפורום שלנו... וישלחו משהו לחפשסס... RE: בהמשך לסקופ של אפי ישראל - אני gad - 09-May-2014 0:01 שכחתי שאתה בתחום עודד. אולי פרימו או זהבי יבחנו את העניין. |