מכבי נתניה
משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: משחק שמיני העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד (/showthread.php?tid=356)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - אופיר34 - 03-Dec-2013 23:39

תומר צודק ב 100% !

אתם זורקים לנו את המספרים המרשימים והיעילים שלו וזה באמת מה שסופרים בכל אתר אינטרנט או תוכנית רדיו, אבל אני בניגוד לכל הפרשנים המהוללים רואה עוד קצת מעבר למספרים היבשים. אני (ואתם) נמצאים בכל משחק ורואים בדיוק איך אנחנו נראים. עלינו אי אפשר לעבוד עם מספרים.
ערן לוי, מאיט את המשחק שלנו, תוקע אותו, גורם להתקפות נגד מאיבודי כדור רשלניים וכן, גם נותן את ההברקות המדהימות שלו מידי פעם.
אני חושב שבשורה התחתונה זה לא השחקן שעליו קבוצה עם יומרות צריכה להתבסס. כרגע זה טוב לנו כי יש רק מטרה אחת וכל האמצעים כשרים, אבל ביום שהמטרות שלנו יהיו קצת יותר רציניות לערן לוי אסור לקחת חלק בהן !

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - Shaul - 03-Dec-2013 23:52

לפי רוב התגובות שלך עד היום , אתה באמת לא מבין כלום בכדורגל , ולתומר אתה כנראה שוכח שאתה נמצא בכדורגל הישראלי , ואני לא מכיר הרבה שחקנים בכדורגל שלנו שמוסרים ועושים תנועה לשטח פנוי.
בגדול מכבי נתניה 2013 זאת קבוצה איטית ולא רק בגלל ערן לוי.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - אופיר34 - 04-Dec-2013 0:05

בתור אחד שמבין גדול בכדורגל בוא תסביר לי איך הטאלנט שלך עבר כל כך הרבה קבוצות בקריירה הלא ארוכה שלו ?
איך כל מאמן שעבד איתו זרק אותו לאלף עזעזל ?

אם אתה מתרגש מעוד בעיטת עונשין או מסירה בין שניים שקורים פעמיים במשחק שיבושם לך. לי זה לא עושה את זה.
וזה בסדר, יש כאלה שלוקח להם קצת יותר זמן. גם לך ימאס ממנו בסוף אני מבטיח לך.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - תומר חרוב - 04-Dec-2013 0:08

טל, עודד שיחק לפני שלושים שנה. אם הוא היה משחק היום, הוא לא היה משחק בצורה הזו אחרת הוא לא היה מצליח.
ולגבי עניין הכושר הגופני, אתה צודק, הקבוצה לא צריכה להיות באפיסת כוחות בדקה שישים. אבל התוצאות דווקא מוכיחות שכנראה שהכושר שלנו כן טוב יותר מרוב קבוצות הליגה, את העובדה שאת רוב השערים כבשנו לקראת דקות הסיום אפשר לזקוף לכך שכשקבוצות מתעייפות אז אנחנו מנצלים את זה ומצליחים לכבוש. במשחקים האחרונים זה קורה פחות ואני חושש שיש פה איזו שאננות.

שאול, זה לא נכון. אמנם הכדורגל הישראלי הוא די מחורבן אבל מהבחינה הזו המשחק במגמת שיפור, אם פעם איציק זוהר יכול היה להוביל קבוצות לאליפות אז היום (וזה למעשה התחיל כבר בשלהי הקריירה שלו) אין סיכוי שתראה אלופה שמשחקת עם שחקן כזה. תסתכל על האלופות האחרונות בישראל, מכבי תל אביב, קריית שמונה, מכבי חיפה, והפועל תל אביב- כולן שחקו כדורגל מודרני וחכם, כזה שלא מתבסס על "הברקות" ונסיונות כיבוש מהקרן אלא שיטה מסודרת.

משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - טל.מ - 04-Dec-2013 0:09

(04-Dec-2013 0:05)אופיר34 כתב:  בתור אחד שמבין גדול בכדורגל בוא תסביר לי איך הטאלנט שלך עבר כל כך הרבה קבוצות בקריירה הלא ארוכה שלו ?
איך כל מאמן שעבד איתו זרק אותו לאלף עזעזל ?

אם אתה מתרגש מעוד בעיטת עונשין או מסירה בין שניים שקורים פעמיים במשחק שיבושם לך. לי זה לא עושה את זה.
וזה בסדר, יש כאלה שלוקח להם קצת יותר זמן. גם לך ימאס ממנו בסוף אני מבטיח לך.

לא יודע אולי יש לו אישיות בעייתית ? לא נכנס לזה בכלל. אני מנסה להסביר לך שערן לוי נכון להיום מעורב בכשמונים אחוז מהשערים שכבשנו ואתה מבטל את זה כי הוא מעצבן אותך .. מצד שני אחרי שאני נזכר כמה טענת ואתה ממשיך לטעון שהקבוצה של שנה שעברה היתה מוכשרת הרבה יותר מלאן שהגיעה - הדברים מתחברים לי ..
ועוד משהו - אני לא מתכחש לעובדה שהוא שחקן מעצבן כי הוא מעצבן גם אותי כל משחק. אבל בסופו של יום לדעתי וכנראה גם לדעתו של מזרחי אנחנו חצי קבוצה בלעדיו.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - yaron73 - 04-Dec-2013 0:13

ערן לוי עם כל המגרעות ויש רבות הוא השחקן הכי טוב בנתניה , בוודאי בחלק הקדמי. מבחינת כמות השערים מדובר בחוסר מזל. אתמול הוא היה קרוב לפחות לשלושה שערים. בלעדיו אני לא חושב שהקבוצה היתה מבקיעה כמעט שערים אין תחליף למסירות ולבעיטות שלו.
לא יודע אם הוא מסוגל להוריד במשקל אבל הוא יודע להשתמש במסה שלו להגן על הכדור ועדיין להוציא מסירות מדהימות.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - תומר חרוב - 04-Dec-2013 0:13

טל, מאיפה המספר 80 אחוז? הוא מעורב בלא מעט שערים, זה נכון. אבל בוא נאמר את האמת, הוא השחקן שכנראה הכדור עובר אצלו הכי הרבה וזה שלא אנחנו כובשים הרבה שערים(ראשלצ היא סטיית תקן). רוצה עוד נתון מעניין? כשקובי חסן על המגרש, בפחות דקות, אנחנו כובשים יותר.

ואגב, זה לא סתם שאני חם היום על ערן לוי. אתמול נשברתי ממנו כשבדקה ה93, כדור חופשי לנו על סף הרחבה מזווית אפס, שאפילו לא טובה לבועט ברגל שמאל, ובמקום למסור כדור אחורה וללכת לקרן הוא בועט באופן חסר סיכוי ומעניק ליבנה עוד הזדמנות להתחיל התקפה. מצטער, לא יכול לראות את זה.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - yaron73 - 04-Dec-2013 0:18

עדיף להכניס את חסן במחצית השניה הוא משפיע הרבה יותר בסוף המשחק.

לפי המהלכים בסוף המשחק של ערן לוי ושאר השחקנים לא היה להם אוויר. זו בעיה של כושר גופני.

משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - טל.מ - 04-Dec-2013 0:22

(04-Dec-2013 0:13)תומר חרוב כתב:  טל, מאיפה המספר 80 אחוז? הוא מעורב בלא מעט שערים, זה נכון. אבל בוא נאמר את האמת, הוא השחקן שכנראה הכדור עובר אצלו הכי הרבה וזה שלא אנחנו כובשים הרבה שערים(ראשלצ היא סטיית תקן). רוצה עוד נתון מעניין? כשקובי חסן על המגרש, בפחות דקות, אנחנו כובשים יותר.

ואגב, זה לא סתם שאני חם היום על ערן לוי. אתמול נשברתי ממנו כשבדקה ה93, כדור חופשי לנו על סף הרחבה מזווית אפס, שאפילו לא טובה לבועט ברגל שמאל, ובמקום למסור כדור אחורה וללכת לקרן הוא בועט באופן חסר סיכוי ומעניק ליבנה עוד הזדמנות להתחיל התקפה. מצטער, לא יכול לראות את זה.

לא ביטלתי את קובי חסן . וזה לא אחד במקום השני. ראיתי את רוב המשחקים השנה , ערן לוי מעורב ברוב המוחלט של השערים. אם זה במסירה האחרונה אם זה במסירה שהתחילה את המהלך. תבדוק ותראה. את הכשרון שלו אתה לא יכול לבטל. בכל ארגון יש עובדים נחמדים טובים ובעייתיים . ומה לעשות שהעובד הכי מוכשר הוא גם בעייתי ?
אתה יכול לא לגייס אותו ולהפסיד את התרומה שלו
אתה יכול להתוות לו דרך ואם הוא יסטה לפטר אותו
ואתה יכול לנהוג בדרך ביניים וככה לתת לכשרון שלו לבוא לידי ביטוי כי ככה כולם ירוויחו .
לשמחתי עד עכשיו יוסי נוקט בגישה השלישית.

RE: משחק שביעי העונה שהקבוצה כובשת שער אחד בלבד - תומר חרוב - 04-Dec-2013 0:27

טל, השאלה אם הכישרון של העובד הזה לא בא על חשבון התפוקה של העובדים האחרים. יוסי נוקט בגישה נהדרת בזה אני מסכים, אבל אני אוהד ומנקודת המבט שלי (והתפקיד שלי קל יותר) אני חושב שעדיף היה בלעדיו.

ירון, לדוגמא שנתתי אין קשר לכושר גופני. כדי לקחת כדור אחרון לקרן ולא לבעוט אותו ברשלנות ממצב נייח בלתי אפשרי לא צריך כושר.