![]() |
לא עושים עסקים עם טביב!!! - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לא עושים עסקים עם טביב!!! (/showthread.php?tid=1892) |
לא עושים עסקים עם טביב!!! - אלון - 01-Feb-2015 16:51 (01-Feb-2015 16:08)amir כתב: אהה עכשיו אני מבין למה לא ראית טוב את המשחק היית עסוק בלדבר עם כולם. כמו שאיל אמר, הפטפטת הייתה בתור לכניסה, יכול להיות שהבן קצת הסיח את הדעת, אבל עדיין היה קשה להתעלם מהבונקר ובזבוזי הזמן... ![]() נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - arika - 01-Feb-2015 17:15 (01-Feb-2015 14:50)דוד חטב כתב: 1. תוריד את המשפט שיחזיר את המניות כי יחזיר את המניות ותשאר עם חובות של 8-10 מל"ש לא מצב אידיאלי עבורנו בעל מניות זו ישות משפטית נפרדת וגם אם הקבוצה תהיה חייבת לספקים מליוני שקלים, המקסימום שאפשר בבית משפט לאלץ את שגב לשלם זה סכום הערבות שהוא חתום עליה. אבל נתניה תגיע לפרוק אם הערבות לא שווה כלום או שישארו חובות. כל עוד יש לו מניות הוא יכול לפרק אותנו ע"י זה שימכור את כל השחקנים כדי להכניס כסף. במידה ובמניות לא יהיו אצלו, הוא עדיין ישאר עם הערבות אבל לא יוכל להזיק. RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - זאב רווח - 01-Feb-2015 17:27 מצידי שישחררו את עמית בן שושן מתחילת העונה הוא לא נותן כלום כל הזמן פצוע בלי לשחק אכזב בגדול כמה שהחזקתי ממנו RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - mordii2 - 01-Feb-2015 18:16 זה שאתמול נכנס יוסי מאור לחדר ההלבשה ללחוץ ידים לשחקנים אומר משהו ????? RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - זאב רווח - 01-Feb-2015 18:21 כן זה אומר לשחקנים אני כאן יש על מי לסמוך אני מקווה מאוד שהוא בן אדם טוב עם רצון לתמוך במכבי נתניה ולא כלאם פאדי RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - דוד חטב - 01-Feb-2015 18:48 יש שמועה שסגרו על טרייד עם ב״ש ...בוא נקווה שזו רק שמועה... RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - טל.מ - 01-Feb-2015 18:51 ומה הטרייד ? RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - זאב רווח - 01-Feb-2015 19:02 שמעון אבוחצירא כמעט סגור בקריית שמונה RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - טל.מ - 01-Feb-2015 19:07 כל שחקו שחיפה תשחרר ישב קודם כל עם ק"ש ב"ש בית"ר ים הפועל ת"א מכבי פ"ת (כן אפילו הם... ) לפני שבכלל יחשוב לשבת עם נתניה. תפסיקו לחיות באשליות ובהבטחות שקוראים באינטרנט. מי יבוא לקבוצה שנאבקת על כלום ולא משלמים בה ? RE: לא עושים עסקים עם טביב!!! - זאב רווח - 01-Feb-2015 19:37 אז למה לחרטט ששמעון אבוחצירא יגיע לנתניה אם חיפה תשחרר אותו אחרי מכירת קיודה ? |