קבוצת הנוער - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: קבוצת הנוער (/showthread.php?tid=1477) |
RE: קבוצת הנוער - פיליפצ'וק - 08-Oct-2014 14:40 (08-Oct-2014 14:38)טל.מ כתב: היה למכבי נתניה שחקן מעולה ביד בשם אוגו. כולם כאן דיברו על טביעת העין של מזרחי .. בתחילת השנה שעברה עוד חשבתי שאולי אני באמת הבעיה. אחכ ראיתי איזה שחקנים מזרחי הנחית פה ואיך הוא לא קלט איזה שחקן מצוין היה לו ביד. ואיפה הוא היום ה"שחקן המעולה" שלך???? קבוצת הנוער - טל.מ - 08-Oct-2014 14:56 לא יודע. מין הסתם חזר הביתה ? אני מבטיח לך שהוא שחקן טוב בהרבה מדיא סבע אבו עביד דור מלכה גרשומוב מנצור וכל השאר. RE: קבוצת הנוער - Shaul - 08-Oct-2014 15:04 אבו עביד שחקן מצויין כל השאר מטובורק לא משהו, לגבי מנצור , הרווח כולו שלו שעבר להרצליה לשנת חישול ואני מקווה שיקח את הצ'אנס , עדיף מישיבה על ספסל בליגת העל. לגבי טוברוק אייל צודק , זה כבר לא מפעל לייצור שחקנים ולא מוקד משיכה לשחקנים מכל הארץ, הוא קיבל חבל הצלה מאלי שגב, ללא החבל תוך שנתיים טוברוק היה יורד מנכסיו. Re: RE: קבוצת הנוער - amir - 08-Oct-2014 15:11 (08-Oct-2014 14:56)טל.מ כתב: לא יודע. מין הסתם חזר הביתה ? אני מבטיח לך שהוא שחקן טוב בהרבה מדיא סבע אבו עביד דור מלכה גרשומוב מנצור וכל השאר.דור מלכה שחקן מצויין הרבה יותר טוב מרן רול ואברג'יל למשל שחקן שנועד לגדולות ואפילו התקבל לאקדמיה בליגה הצרפתית הראשונה, חבל שטרגדיה אישית פגעה בו, מזרחי אם היה מאמין קצת יותר בצעירים היה צריך לתת לו צאנס. RE: קבוצת הנוער - פיליפצ'וק - 08-Oct-2014 15:13 (08-Oct-2014 14:56)טל.מ כתב: לא יודע. מין הסתם חזר הביתה ? אני מבטיח לך שהוא שחקן טוב בהרבה מדיא סבע אבו עביד דור מלכה גרשומוב מנצור וכל השאר. הוא כל כך "מעולה" שאין לך מושג איפה הוא ומה עשה עם כישוריו. קבוצת הנוער - טל.מ - 08-Oct-2014 15:15 אני הסוכן שלו? ראיתי אותו בשלושה משחקים במחלקת הנוער, להערכתי זה שלושה משחקים יותר ממה שראה מזרחי את שני הרומנים לפני שהחתים אותם. דרך אגב בשבילך חיפשתי (נראה אותך מגיע ל Nnadozie Ugonna Ezenwaka ) . אין עליו רישום באינטרנט אחרי מכבי נתניה. האם נעלם פרש או משחק במקום אלמוני ? אין לי מושג. בסופו של יום הוא אולי עוד שחקן צעיר מוכשר ביותר (אל תאמין לי, תאמין לצרפתי או לבני לם, ואם אתה לא מאמין גם להם אז אין לי מה לומר) שלא הצליח לשבור את תקרת הזכוכית. RE: קבוצת הנוער - פיליפצ'וק - 08-Oct-2014 15:15 (08-Oct-2014 15:04)Shaul כתב: אבו עביד שחקן מצויין כל השאר מטובורק לא משהו, לגבי מנצור , הרווח כולו שלו שעבר להרצליה לשנת חישול ואני מקווה שיקח את הצ'אנס , עדיף מישיבה על ספסל בליגת העל. הסיבה לירידה של טוברוק זה האקדמיות שנפתחו ע"י הקבוצות הגדולות והיום מי שנותן את הטון אלו הן מכבי חיפה ושתי התל אביביות. כל זה לא משנה העובדה שממכבי נתניה יצאו ויוצאים נכון להיום רק בלופים. (08-Oct-2014 15:15)טל.מ כתב: אני הסוכן שלו? ראיתי אותו בשלושה משחקים במחלקת הנוער, להערכתי זה שלושה משחקים יותר ממה שראה מזרחי את שני הרומנים לפני שהחתים אותם. עם כישרון לא הולכים למכולת, גם ראובן עובד ושי בירוק היו כישרונות. אם נעלמו עקבותיו אז הוא כנראה לא כזה "מעולה". RE: קבוצת הנוער - עידן444 - 08-Oct-2014 15:23 (08-Oct-2014 14:01)פיליפצוק כתב:תגיד לי? אתה מאמין לעצמך? לפני רגע דיברת על מחלקת הנוער של טוברוק שלא רואה את מכבי נתניה ממטר וגידלה רשימה מפוארת בהרבה ובאותה נשימה מלכלך על בני לם שכמנהל מקצועי שם את היסודות בטוברוק וגידל שם את מיטב הכישרונות האלה!!! זה מסתדר לך לוגית????(08-Oct-2014 12:56)אייל ס כתב:(08-Oct-2014 12:46)טל.מ כתב: אוקי אז אם אין שום שחקן מעניין בטוברוק - נקודת המוצא שלך אם אני מבין נכון, שעדיין למרות שאין שם משהו שווה עדיין מכבי נתניה מכורח ההסכם תעדיף שחקן של טוברוק על פני שחקן שלה ? כי אם זה לא ככה אז אני עדיין לא מבין איפה אנחנו נפגעים פה. קבוצת הנוער - טל.מ - 08-Oct-2014 15:24 דרך אגב חיפשתי בשבילך (נראה אותך מגיע ל Nnadozie Ugonna Ezenwaka ) . אין עליו רישום באינטרנט אחרי מכבי נתניה. האם נעלם פרש או משחק במקום אלמוני ? אין לי מושג. בסופו של יום הוא אולי עוד שחקן צעיר מוכשר ביותר (אל תאמין לי, תאמין לצרפתי או לבני לם, ואם אתה לא מאמין גם להם אז אין לי מה לומר) שלא הצליח לשבור את תקרת הזכוכית. RE: קבוצת הנוער - עידן444 - 08-Oct-2014 15:29 ההבדל הוא אחד ויחיד- אתה לא נותן הזדמנות לגיא מלמד גידי קניוק ועוז פרץ שלך... יש לך שחקנים לא פחות מוכשרים מהם ואף יותר! אתה את העוז פרץ שלך זורק לליגות נמוכות ומביא במקומו נירים אברג׳ילים ואור ברוכים למיניהם... שהם גם... אם לא שמת לב... בינוניות לשמה!!! |