מכבי נתניה
פשחצקי יומי - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: פשחצקי יומי (/showthread.php?tid=1005)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: פשחצקי יומי - amir - 23-Jun-2014 11:39

השאלה היא אחרת האם הוא שווה 200000 אלף יורו בעונה?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

RE: פשחצקי יומי - טל.מ - 23-Jun-2014 11:53

שווה זה כמה מוכנים לשלם .. ;-)
לענייננו - לדעתי הוא בירידה תלולה , אני מקווה שבוחנים מועמדים אחרים.

RE: פשחצקי יומי - חזום חזום - 23-Jun-2014 12:07

אני לא מתלהב מצוצוליץ ולמה אנחנו צריכים לפתור את הבעיות של הגביר.
שהגביר יעמוד בשכרו.
דווקא ההולנדי שהוזכר מתאים לי (לא מכיר אותו) שחקן הרכב קבוע במשך חמש שנים בליגה ההולנדית לא יכול להיות רע.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

RE: פשחצקי יומי - mordii2 - 23-Jun-2014 12:13

זו הרשימה של השחקנים שיש להם חוזה בנתניה לויטה,דורי,ירין חסן,עידו לוי,ערן לוי,עדי סופר,רן רול,עומר צלישר,לירן שריקי ,ניר אברגיל ,לארי קאיודה .
נוסיף את ליאור זאן ,בן מלכה,עידן שריקי,עומר פרץ,סביטי ,שלו מנשה . 17 שחקנים על זה צריך להוסיף את דודו הברזילי ,עמית שושן, קנדה,דבור ,והקשר הרומני
סה"כ נכון להיום יש 22 שחקנים עכשיו גם ברור עם ישוחרר זאן מלכה שריקי פרץ סביטי ושלו יתפנו מספיק כסף להביא בלם קשר וחלוץ .

Re: RE: פשחצקי יומי - amir - 23-Jun-2014 12:27

(23-Jun-2014 12:13)mordii2 כתב:  זו הרשימה של השחקנים שיש להם חוזה בנתניה לויטה,דורי,ירין חסן,עידו לוי,ערן לוי,עדי סופר,רן רול,עומר צלישר,לירן שריקי ,ניר אברגיל ,לארי קאיודה .
נוסיף את ליאור זאן ,בן מלכה,עידן שריקי,עומר פרץ,סביטי ,שלו מנשה . 17 שחקנים על זה צריך להוסיף את דודו הברזילי ,עמית שושן, קנדה,דבור ,והקשר הרומני
סה"כ נכון להיום יש 22 שחקנים עכשיו גם ברור עם ישוחרר זאן מלכה שריקי פרץ סביטי ושלו יתפנו מספיק כסף להביא בלם קשר וחלוץ .
בשביל זה צריך קבוצה שתקלוט אותם ותשלם להם את החוזה.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

RE: פשחצקי יומי - פיליפצ'וק - 23-Jun-2014 15:19

צ'וצ'אליץ זה ללכת על בטוח, מזרחי יודע בדיוק מה הוא מקבל וזה מתאים לו יותר מאשר להמר על בלם שאח"כ אולי יפלו איתו וניכנס לבעיות בהגנה.
קראתי היום שבן דיין שוחרר מסכנין וקצת חבל שלא חיכו עם ההחתמה של הרוש כי לדעתי בן דיין גם בגילו טוב יותר מהרוש ומעוד הרבה שחקנים צעירים שמשחקים בתפקיד הזה.

RE: פשחצקי יומי - אלון - 23-Jun-2014 16:28

(23-Jun-2014 15:19)פיליפצוק כתב:  צ'וצ'אליץ זה ללכת על בטוח, מזרחי יודע בדיוק מה הוא מקבל וזה מתאים לו יותר מאשר להמר על בלם שאח"כ אולי יפלו איתו וניכנס לבעיות בהגנה.
קראתי היום שבן דיין שוחרר מסכנין וקצת חבל שלא חיכו עם ההחתמה של הרוש כי לדעתי בן דיין גם בגילו טוב יותר מהרוש ומעוד הרבה שחקנים צעירים שמשחקים בתפקיד הזה.

לא הייתי מחזיר את בן דיין,עצלן והרבה מעבר לשיאו.בוא נראה איך הרוש...

RE: פשחצקי יומי - אופיר34 - 23-Jun-2014 17:05

לא הייתי מחזיר אותו רק בשביל לא לשמוע את הקיטורים על הגיל שלו....

פשחצקי יומי - זיו פלם - 23-Jun-2014 17:48

אני לא הייתי מחזיר את בן דיין רק מסיבה אחת כשהוא עזב הוא אמר שאנחנו קבוצה קטנה עם אוהדים קטנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פשחצקי יומי - טל.מ - 23-Jun-2014 18:04

יפה אמרת.