מה זה ההרכב הזה ..? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מה זה ההרכב הזה ..? (/showthread.php?tid=673) |
RE: מה זה ההרכב הזה ..? - לואיס מריןןןןןןןןןן - 26-Mar-2014 2:04 (26-Mar-2014 1:45)פיליפצוק כתב:עזוב הבן אדם על כדורים אבל אני לא מתפלא מה שמגן על קובי בלדב חייב להיות הזוי(26-Mar-2014 1:41)אופיר34 כתב: לא לדעתי ! (26-Mar-2014 1:45)פיליפצוק כתב:עזוב הבן אדם על כדורים אבל אני לא מתפלא מי שמגן על קובי בלדב חייב להיות הזוי(26-Mar-2014 1:41)אופיר34 כתב: לא לדעתי ! RE: מה זה ההרכב הזה ..? - אופיר34 - 26-Mar-2014 2:05 (26-Mar-2014 2:04)לואיס מריןןןןןןןןןן כתב:(26-Mar-2014 1:45)פיליפצוק כתב:עזוב הבן אדם על כדורים אבל אני לא מתפלא מה שמגן על קובי בלדב חייב להיות הזוי(26-Mar-2014 1:41)אופיר34 כתב: לא לדעתי ! אין ספק שאתה שפוי.... RE: מה זה ההרכב הזה ..? - אריאל - 26-Mar-2014 2:11 היום היו לערן כמה מסירות אמן, שמגובה הדשא (איפה שישבתי) בשלב הראשון היה נדמה שהוא בעט לשום מקום ופתאום אתה מבין את הדיוק המדהים. לכן כלכך קשה תהיה הפרידה ההכרחית משחקן שהאופי שלו כנראה לא מתאים ליגת העל RE: מה זה ההרכב הזה ..? - תומר חרוב - 26-Mar-2014 2:30 ערן הרוויח את המקום שלו לעונה הבאה כבר מזמן. מעולם לא הייתי מחסידיו וגם העונה הייתי סקפטי לגביו ולגבי השאלה האם אפשר לשחק כדורגל חכם כשהוא על המגרש אבל הוא סתם לי את הפה בהמון מובנים, לא רק במספרים. הוא מאוד מחויב, הוא רעב להצליח עם נתניה (ותחסכו את הבדיחות) והוא מכניס אנרגיה למשחק. והוא שחקן שכיף לראות, זה לא הדבר הכי חשוב אבל זה ערך מוסף שאין להתעלם ממנו. הוא נתן היום כדור מדהים בעקב לשריקי שהיה בנבדל, עד כמה שאני מבין שכדורגל צריך להיות פרודוקטיבי זה כיף לראות שחקן עם כזו אסתטיקת משחק. RE: מה זה ההרכב הזה ..? - אייל ס - 26-Mar-2014 8:28 צר לי להיות היום בצד האופטימי,הרבה יותר נוח לתקוף ולראות את החסרונות, טל,ראינו 2 משחקים שונים ואולי כי ציפיתי לחטוף ועוד לפני שהיתיישבתי זכיתי לראות בדקה הראשונה,התקפה שבנתניה לא ראינו שנים. ובכלל,לא מעט הנעות כדור מוצלחות שגרמו להנאה, זה נכון שהיו דקות שירדנו לאחור ונתנו לרמת השרון להניע כדור,בצורה לא תכליתית,זה נכון,שהיו דקות שחזרנו לעצמנו,אך מצד שני,המחויבות היתה בשיאה,הדיוק היה ב2 רמות מעל הדיוק שהורגלנו השנה,הפרגון והכיסוי שטחים ההדדי היה חריג במחוזותינו והיו לא מעט דקות שהשערים הנוספים היו אמורים להיות בצד הנתנייתי ולא במורשה. ולסיכום עזוב רבע גמר,איך היתה הברמיצבוש? RE: מה זה ההרכב הזה ..? - Shaul - 26-Mar-2014 8:56 מתברר שיותר קל לשחק נגד קבוצות ליגת העל שפותחות את המשחק , ולא קבוצות בלאומית שבאות להתגונן ולסגור את המשחק . ובקשר לשחקן שהרשים מרמת השרון זה רק בן רייכרט, שחקן שחקן. RE: מה זה ההרכב הזה ..? - amir - 26-Mar-2014 9:45 רייכרט היה חלש היחיד שניסה קצת לשחק היה קני סייף רק לא כ"כ היה לו עם מי.נקווה שהקהל ןהאווירה עשו לו חשק לעבור לפה שנה הבאה. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk מה זה ההרכב הזה ..? - טל.מ - 26-Mar-2014 10:16 (26-Mar-2014 1:44)אלון כתב:(26-Mar-2014 1:36)אופיר34 כתב:הייתי משחרר את טופי הרבה לפני ליאור ג׳אן,תראה את השידור החוזר של המשחק ותבין לבד כמה חורים החבר שלך עשה,גם בפריצה שכ״כ התלהבת ממנה הוא הוציא את רמה״ש למתפרצת שבנס לא נגמרה בגול ועוד לא דיברנו על הפנדל המטומטם שהוא עשה.בקיצור שחקן שמהירותו לא מכסה על טיפשותו...(26-Mar-2014 0:37)אלון כתב: ולכל מי שלא אהב את ליאור ז׳אן קיבל את התשובה היום,השחקן המצטין במגרש,ולכל מי שחולה על טופי ראה כמה הוא טיפש היום,מצטער מהירות לא מכסה על טיפשות... ואני כן מסיק מהמשחק הזה לליגת העל,כמו שהפער בנקדות מראה שאנחנו בכמה רמות מהליגה המשחק הזה הראה שאנחנו לא שייכים ללאומית אלא יותר בלבל של קבוצת תחתית מליגת העל. קודם לפי השידור החוזר הוא לא נגע בשחקן .. לפחות לא ממה שראיתי אתמול בלילה. לגבי המתפרצות - כשהמגן פורץ הקשר האחורי או הקשר בצד שלו אמור לחפות עליו. אתה מצפה שהוא יצליח לחזור מאה מ בספרינט ? אני מבין שהולכים להחליף אותו בשנה הבאה בעיני זו טעות. RE: מה זה ההרכב הזה ..? - לואיס מריןןןןןןןןןן - 26-Mar-2014 10:16 יש נתון רשמי של כמות הקהל? RE: מה זה ההרכב הזה ..? - פיליפצ'וק - 26-Mar-2014 10:38 (26-Mar-2014 2:04)אופיר34 כתב:(26-Mar-2014 1:45)פיליפצוק כתב:(26-Mar-2014 1:41)אופיר34 כתב: לא לדעתי ! כולם התנערו ממנו רק בגלל האופי שלו, מבחינה מקצועית אני לא חושב שיש קבוצה בארץ שלא היתה חפצה בשירותיו. אני עד היום קורא טוקבקים של אוהדי בית"ר שמבכים על השיחרור שלו. |