בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע (/showthread.php?tid=4168) |
RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - אלדד - 06-Mar-2018 17:22 כסף לא מבטיח הצלחה מקצועית ולא חסרות דוגמאות לכך וטל גם אם סבע ישאר פה עד סוף החוזה ואז יהיה שחקן חופשי ולא נקבל כלום תמורתו (כמו המקרה של פושה בהרצליה) עדיין הרווחת בענק מקצועית וגם תרוויח יותר כלכלית מכל ההכנסות בסך הכל בכסף שתקבל עבור סבע תצטרך להביא כנראה שחקן זר במשבצת שלו בהרכב, תצטרך לשלם משכורת ודמי העברה/השאלה עמלות סוכנים וכ'ו , ואם לא יוכיח את עצמו בעונה הבאה תצטרך שוב לחפש שחקן חדש וכל זה רק מההפרש של בין הקנייה למכירה להיות קבוצת צמרת בעונות הבאות ולשחק באירופה יותר משתלם מלמכור שחקן אפילו בכמה מיליונים RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - טל.מ - 06-Mar-2018 17:37 אלדד כמו שקראת והופתעת אני מניח כמו כולנו אין הכנסות ממשחקים. הכל הולך לטובת משטרת ישראל וחברת האבטחה. סביר להניח שברובם המוחלט של המשחקים ההכנסה היא 0. אז זה שסבע ישאר לא יבטיח כלום. חוץ מזה אם סגל צריך לשלם 1.3 מ שקל פלוס שכר גבוה לסבע, כלומר תרשה לי להניח שסהכ כל העסקה בשנה הראשונה הוא 2 מ שקל .. אני יותר ממבין אם המועדון ירצה לממש רווחים. בנוסף סבע כנראה ירצה לנצל את המומנטום ולקבל שכר הרבה יותר גבוה ממה שנתניה מוכנה לשלם . זה המודל שעליו סגל בנה וזו כנראה הסנונית הראשונה שלו. RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - אלדד - 06-Mar-2018 17:49 אפשר להסתדר עם שחקן שנמצא תחת חוזה.. גם לסבע יותר כדאי לצאת לאירופה רק בסוף העונה הבאה, בלי הופעות בנבחרת יהיה לו קשה להגיע לרמות הגבוהות ולהשתדרג משמעותית בשכר אם המטרה שלו לצאת לליגה חלשה רק בגלל כסף סיכוי גדול שיחזור לארץ אחרי עונה גם וואקמה רצה להתקדם בסוף העונה שעברה ולא מיהרו לשחרר אותו ו"להרוויח" אם תחזיר את הגלגל לאחור מכבי ת"א לא היתה משחררת את ערן זהבי ואת טל בן חיים.. מה מכבי ת"א עשתה בכסף שקיבלה מהם ואיזה שחקנים הביאה במקומם? ואיך זה קידם אותם? RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - טל.מ - 06-Mar-2018 17:56 אם סגל היה ברמה הכלכלית של ברקת וגולדהאר אולי היית צודק. אני מאחל לו שיהיה לפחות כמוהם או יותר אבל כרגע זה לא המקרה ולכן ההשוואות שלך לא מדויקות. אני לא חושב שמכירה של שחקן תבוא על מנת לקדם את נתניה אלא על מנת להקטין מידי פעם את השקעת הבעלים וזו זכותו. RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - אלדד - 06-Mar-2018 18:12 חיסרון של שחקן מרכזי כמו סבע וכל ההפסדים ברווחים בסך הכל לא תקטין את ההשקעה ואולי להיפך בטווח הרחוק ירידה במכירת מנויים ,כרטיסים, מענקים, והכנסות מתארים ומפעלים אירופיים.. זה לא סיפור כל כך דמיוני אם בעונה הבאה נעשה כסף משהו בסגנון בני יהודה שזכתה בגביע וממשחקים באירופה.. ובלי קשר לקבוצה קטנה גדולה אני לא רואה את מכבי פ"ת מוכרים בסוף העונה את מנור סלומון רק בגלל שיש עליו הצעות מטורפות, והרצון של השחקן להתקדם.. RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - אופיר34 - 06-Mar-2018 21:20 אני יותר מבטוח שבהכנת התקציב לעונה הנוכחית ולזאת שאחריה לקחו בחשבון את תוצאת הבוררות של סבע, ולמרות שכלפי חוץ דיברו על 100 אלף אף אחד לא חשב שזה באמת יהיה הסכום שיקבע (בדיוק כמו ש 5.5 מיליון של איזיקוביץ לא היה ריאלי אף פעם). לכן, לא חושב שאייל הולך לקזז את ההוצאה "הבלתי צפויה" מתקציב העונה הבאה. אם היו רוצים לחסוך ולהחזיר השקעה היו יכולים לשחרר לא מעט שחקנים בשנה האחרונה ולהרוויח הרבה כסף, מערן, דרך עלי ועד דיא. אני משוכנע שאם דיא יעזוב זה יהיה לקבוצה בחו"ל (למרות שאין ודאות לכלום במחוזותינו) RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - טל.מ - 06-Mar-2018 21:20 (06-Mar-2018 16:58)אופיר34 כתב:(06-Mar-2018 15:46)טל.מ כתב: מה שלא חדש זה חוסר הדיוק .. עפ הצהרת סגל, סבע ימכר, בשאיפה לחול. אני לא מאמין שהקבוצה תשים עליו 1.3 מ שקל ולא תחפש להחזיר את ההשקעה אלא רק להשאיר אותו כדי שישחק בנתניה. לכן לא מאמין בזה שסבע הוא חלק מהתוכניות לשנה הבאה. במידה ולא יהיו הצעות מספקות מחול אני מניח שהוא ימכר גם לקבוצות בארץ. מודה - לא הבנתי את התשובה שלך ...המועדון מצהיר שסבע כנראה יעזוב. השאיפה לחול. ואם חול יציעו מיליון יורו ובש 2 מ יורו ? אז אתה רואה את נתניה מוותרת על מיליון יורו ? אני לא. ואני חושב שבצדק. אני ממש ממש לא רוצה לראות את סבע בבש אבל יש כוחות שוק יש כסף גדול שיכול להיות מונח על השולחן ובמצב הזה לך תדע. RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - אופיר34 - 06-Mar-2018 23:46 (06-Mar-2018 21:20)טל.מ כתב:(06-Mar-2018 16:58)אופיר34 כתב:(06-Mar-2018 15:46)טל.מ כתב: מה שלא חדש זה חוסר הדיוק .. עפ הצהרת סגל, סבע ימכר, בשאיפה לחול. אני לא מאמין שהקבוצה תשים עליו 1.3 מ שקל ולא תחפש להחזיר את ההשקעה אלא רק להשאיר אותו כדי שישחק בנתניה. לכן לא מאמין בזה שסבע הוא חלק מהתוכניות לשנה הבאה. במידה ולא יהיו הצעות מספקות מחול אני מניח שהוא ימכר גם לקבוצות בארץ. המועדון הצהיר ועודנו מצהיר ששחרורים של שחקנים יתבצעו רק לטובת קבוצות מחו״ל ולא לשוק המקומי. אמרו את זה יותר מפעם אחת ושמעת את זה בדיוק כמוני. לא מבין את ההתממות הזאת. וכן, אם ב״ש או מכבי ישימו 2 מיליון יורו על השולחן אז כנראה שאייל לא ינתק להם את הטלפון בפנים, אבל הסיכוי שקבוצה ישראלית תשים סכומים כאלה על שחקן שעוד לא יצא מגבולות הארץ קלושים. ושוב אני אומר לך, המועדון יכול היה להעשיר את קופתו בלא מעט כסף גם השנה וגם עונה שעברה כי היו הצעות על השולחן למספר שחקנים. הוא לא עשה את זה ,כי הפעם בניגוד לשנים עברו ,השיקול הכלכלי הוא לאו דווקא בטופ פריוריטי של שיקולי הקבוצה. RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - זאב רווח - 07-Mar-2018 1:53 דיע סבע יצא למכירה אם יצא רק לחו"ל זה אחד מהחוקים של מכבי נתניה המתחדשת . דיע סבע שווה היום לא פחות מ 5 מליון יורו הליגות כמו אנגליה וספרד . לפי דעתי יגיע לספרד ...אשמח לראות אותו נמכר לקבוצה בספרד . בנתיים מתפרסם שמכבי נתניה רכשה את סהר ברמי חלוץ מכבי תל אביב בן 18 , אם זה הכיוון הרי שזאת פשוט הצלחה אדירה שמבטיח לנו התקפה צעירה לשנים רבות . אם קלענו בשחקן מצוין סקורר הרי שהוא ויונס מלאדה יהפכו מהר מאוד לנשק קטלני בשבילנו . אשמח לקבל פרטים מדוד חטב לגביו .....חוץ מזה שהיה מלך השערים הנערים וכו' RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - עידן444 - 07-Mar-2018 11:36 אני מקווה שקבוצות בארץ ישחקו פייר. לצערי, לא פעם הדברים קורים הפוך כי אין כבוד בין קבוצות. לא רק בארץ כמובן. למה אני מתכוון? לכך שקבוצות פונות קודם כל לשחקן, מציעות לו חוזה מטורף של פי 2-3 ממה שהוא מרוויח אצלך, ואז מה שאתה מקבל זה שחקן עם פרצוף חמוץ שרוצה לעזוב ובחוסר ברירה אתה גם בסוף מתפשר ומשחרר בפחות כסף ואולי גם לארץ כי היום מכבי ת"א, מכבי חיפה וב"ש משלמות לא פחות ולעיתים אף יותר מקבוצה בחו"ל. קבוצה בספרד או בבלגיה נניח תציע לדיא סבע 300 אלף דולר לעונה. מכבי ת"א יכולה פתאום לבוא עם 450. ואני שוב חוזר להתחלה- אני כן רוצה להאמין שיש כבוד בין המועדונים ושמכבי ת"א, הפועל ב"ש ומכבי חיפה(ההסטוריה אומרת שהיא הכי מלוכלכת בעניינים האלה אבל היא היום לא מקום ששחקנים רצים אליו אלא אם הם ממש טיפשים...) מבינות שלפני שיש להן סיכום עם אייל סגל הן לא מדברות עם דיא סבע. מצד שלישי, כשרואה שגם דודו דהן בעניין- הכל יכול להיות. למרות שהמועדון המוכר לא יצא בעסקאות של דודו מאוכזב... אשדוד עשתה הרבה מאוד כסף ממעברים של שחקנים של דודו לב"ש. רק מקווה שעם נתניה לא יהיו מתווים של חצי כרטיס וכאלה... אמנם חצי כרטיס שלך במעבר של השחקן לאירופה יכול להיות שווה הרבה כסף אבל אם נסתכל תכלס- המצב היום במכבי ת"א והפועל ב"ש הוא כזה ששחקנים מהן כמעט לא יוצאים לחו"ל אלא אם מדובר בהצעות מאוד גבוהות שקבוצות באירופה כבר לא ממהרות לשלם על שחקנים ישראלים. בקיצור, אתה יכול להישאר עם חצי כרטיס אבל אין לו יותר מידי משמעות. |