מכבי נתניה
אמר אריק איינשטיין הגדול - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: אמר אריק איינשטיין הגדול (/showthread.php?tid=3910)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - דוד חטב - 03-Oct-2017 14:23

(03-Oct-2017 12:02)חזום חזום כתב:  איזה כיף [תמונה: a96917a7911985ded87fff8492d125fc.jpg]

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

חחח אם הם חברים שלך יש לי דירה במוצקין ת"א להשכיר להם...
מחיר הוגן....

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - חזום חזום - 03-Oct-2017 14:24

אני חושב שלא נתנו מספיק צאנס לרביירו. שחקן כנף מעולה לא חלוץ ומוותרים עליו לטעמי מוקדם מידי

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - אופיר34 - 03-Oct-2017 14:52

(03-Oct-2017 14:24)חזום חזום כתב:  אני חושב שלא נתנו מספיק צאנס לרביירו. שחקן כנף מעולה לא חלוץ ומוותרים עליו לטעמי מוקדם מידי

ואתה צודק !

מצד שני ,אם לא מתכוונים לשתף אותו אולי עדיף שהמפקפקים יראו מה הוא שווה בקבוצה אחרת. אולי אז יבינו...

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - אלדד - 03-Oct-2017 15:02

הרבה שחקנים אצלנו בקבוצה מצליחים ושומרים על יציבות , הרבה הרבה בזכות שיטת המשחק שלנו שמתבססת על לחץ מטורף על כל המגרש, זו שיטה שאין דרך להתמודד מולה (אפילו ברצלונה מתקשה מולה) פרט לכדורים ארוכים פלוס מזל שהכדור יגיע לרגליים הנכונות
בלי להכנס לשמות ,רוב גדול מהשחקנים שלנו לא יתבלטו ויצליחו כל כך בקבוצה אחרת עם שיטת משחק רגילה של כדורגל נטו

אמר אריק איינשטיין הגדול - אלון - 03-Oct-2017 15:03

(03-Oct-2017 10:43)לואיס ראזאק כתב:  
(03-Oct-2017 8:08)אלון כתב:  עלי מוחמד - מתמודד בגאון על תואר הזר הכי טוב שהיה כאן.

אוי נו באמת, סבלנות עם אמירה כזאת. בוא תן לראות קודם איך יסיים עונה מלאה בליגת העל במדי מכבי נתניה ואז נקפוץ עם הצהרות בומבסטיות שכאלה.

למה איזה זרים שיחקו במכבי נתניה כמה עונות ואתה יכול לומר שהם טובים ממנו?
מי שעולה לי בראש זה קאיודה שסיים פה עונה אחת בליגת העל, מארין, טנסה וקרגיל. שגם הם לא נתנו פה עשר עונות וכרגע עלי לא נופל מאף אחד מהם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - עידן444 - 03-Oct-2017 15:21

(03-Oct-2017 14:24)חזום חזום כתב:  אני חושב שלא נתנו מספיק צאנס לרביירו. שחקן כנף מעולה לא חלוץ ומוותרים עליו לטעמי מוקדם מידי

פשכצקי תקע נוד ורצנו להריח?
בגלל שהוא לא התלבש אתמול זהו? המסקנה זה שמשחררים?

אמר אריק איינשטיין הגדול - טל.מ - 03-Oct-2017 15:39

על סמך מה אתה קובע שהוא מעולה ? ראית איזו פריצה סוחפת, איזה פדאלדה על המגן בצד איזו הגבהה מדהימה תוך כדי ריצה?

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - לואיס ראזאק - 03-Oct-2017 15:47

(03-Oct-2017 15:03)אלון כתב:  
(03-Oct-2017 8:08)אלון כתב:  עלי מוחמד - מתמודד בגאון על תואר הזר הכי טוב שהיה כאן.

אוי נו באמת, סבלנות עם אמירה כזאת. בוא תן לראות קודם איך יסיים עונה מלאה בליגת העל במדי מכבי נתניה ואז נקפוץ עם הצהרות בומבסטיות שכאלה.

מי שעולה לי בראש זה קאיודה שסיים פה עונה אחת בליגת העל, מארין, טנסה וקרגיל. שגם הם לא נתנו פה עשר עונות וכרגע עלי לא נופל מאף אחד מהם.

יש עוד כמה שמות שאתה משמיט, סביר להניח בשביל לשרת את הטענה שלך Wink

קיצר, בוא נמתין קצת בסבלנות לפני שאתה מכתיר שחקן זר שבסה"כ נמצא כאן עונה בלאומית + חודש וחצי בליגת העל כאחד מהזרים הטובים ביותר שהיו פה.
הלוואי והוא באמת יהיה, אבל ראבאק... סבלנות.

אמר אריק איינשטיין הגדול - טל.מ - 03-Oct-2017 15:53

דעתי האישית היא שהכשרון של עלי צורח לשמיים. עם יכולת כדרור כזו וראית משחק כזו הוא יכול להתפתח לשחקן נהדר

RE: אמר אריק איינשטיין הגדול - אופיר34 - 03-Oct-2017 16:06

(03-Oct-2017 15:47)לואיס ראזאק כתב:  
(03-Oct-2017 15:03)אלון כתב:  

יש עוד כמה שמות שאתה משמיט, סביר להניח בשביל לשרת את הטענה שלך Wink

קיצר, בוא נמתין קצת בסבלנות לפני שאתה מכתיר שחקן זר שבסה"כ נמצא כאן עונה בלאומית + חודש וחצי בליגת העל כאחד מהזרים הטובים ביותר שהיו פה.
הלוואי והוא באמת יהיה, אבל ראבאק... סבלנות.

מה שראית ממנו בלאומית לא הספיק לך ?
וזה לא ממש משנה כרגע שהרמה בלאומית נמוכה יותר. אתה רואה אצל שחקן יכולות טכניות, קצב משחק, כושר גופני, הבנת המשחק . יש לעלי את רב הדברים האלה. הוא צריך עוד להשתפר בכמה אלמנטים (בעיקר התקפיים) כמו בעיטה לשער והנטייה לפזיזות לעיתים במשחק שלו , אבל מדובר באחד הכשרונות הגדולים בליגה.