פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. (/showthread.php?tid=3511) |
RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אופיר34 - 02-May-2017 20:53 (02-May-2017 20:30)אייל ס כתב: הגיע הזמן שתשנו את הגישה. הגישה שלי ושל רב החברים פה אני מאמין היא שרכישה של מנוי היא המינימום שאוהד צריך לעשות בשביל הקבוצה שלו, בטח קבוצה כמו מכבי נתניה של 2017 . אנחנו בסה"כ מנסים להגיד שכדי שנוכל לעבור את ה 16-17 מליון הצפויים האלה אנחנו חייבים להכות על הברזל שהוא עוד חם ולנסות להגיע למכסימום האוהדים (שלא מעטים מהם החלו לגלות עניין מחודש לאחרונה בקבוצה) שכן חושבים על רכישת מנוי לקבוצה. ומה לעשות ,לא כולם עידן, ולא כולם ירון ולא כולם אופיר. רב האוהדים הם לא כאלה, אבל העונה הזאת ובעיקר סופה עשתה משהו גם לרדומים ששנים לא עשו מנוי ואת זה צריך לנצל. אז אני לא מדבר על מחיר כי אני בטוח שהמחיר יהיה הוגן וראוי וישקף את המציאות שלנו ,אבל אני חושב שאם המועדון יצליח לפנות ולהציע מנויים למגזרים השונים (ובעיקר לילדים) יהיה לו יותר קל למכור ולייצר באזז. ואני בטח לא יקבע לך מה לעשות כי אומנם זה המועדון שלנו אבל הכיס שלך משלם הכל בסוף. בוא נשאר עם אנרגיות טובות ונקווה שמה שלא יהיה העונה הזאת תחזיר אוהדים למגרש עם מנוי ילד או בלי... RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אייל ס - 02-May-2017 20:56 אז זהו...שהגיע הזמן שכל אחד מהאוהדים יפנים שזו קבוצה שלו וכדי לקיים אותה על פי תפיסת עולמו הוא צריך לעשות מאמץ. נכון שמיזם האוהדים לרכוש מניה לא רקם עור וגידים(רק בגלל שמצאו פתרון אידאלי..),אך רכישת מנוי אחד או יותר במחיר סביר על מנת להגיע לסך מצטבר שיאפשר להגדיל את סעיף שכר(והבנתם שאנחנו רזים מאוד בהנהלה וכלליות). RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אופיר34 - 02-May-2017 20:57 (02-May-2017 20:47)אלדד כתב: אופיר בדיוק כמו שאמרת "בונים משהו חדש, ביחד", אנחנו בונים ביחד את הקבוצה עם תרומה של כל אחד ואחד, וזה יותר חשוב מחשיבה לגבי דור העתיד אתה לא צריך להסביר לי את זה אבל זה ממש לא חשוב יותר מדור העתיד. אם לא תגרום היום לילדים "להדלק" על הקבוצה הזאת עוד 10-15 שנה (בהנחה שגולדהאר לא ינחת פה) תהפוך להפועל רעננה. RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - עידן444 - 02-May-2017 20:57 (02-May-2017 20:30)אייל ס כתב: הגיע הזמן שתשנו את הגישה.הלאוי ואנחנו היינו הבעיה. רק בוא נזכור שפחות מנויים זה יותר כרטיסים. כמות הכרטיסים שנמכרה במשחק האחרון היא שקולה למעל 700 מנויים. היתרון במנויים מובן. ובעניין הספונסרים- עלוב מאוד אם 2 מיליון ש״ח זה מה שאפשר להכניס מספונסרים. מאוד אוהב את מה שכתבת לגבי הנוער. זה גם ניכר בפרסומים כאלה ואחרים. נתניה לא תחזור להיות קבוצת צמרת מעוד 2 מיליון ש״ח שתשקיע על שחקן או שניים או פחות 2 מיליון. אלא רק בזכות גידול דורות מוצלחים שגם יחזירו אותה לצמרת וגם יעצימו אותה כלכלית. RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אלדד - 02-May-2017 20:58 אופיר זה לא כלכלי שיהיו כל כך הרבה מנויי ילד שיתפסו מקום של כרטיס מבוגר במשחקים שהאצטדיון יהיה בתפוסה מלאה אתה יודע כמה אתה מפסיד בעונה שלמה?, ההפרש הזה יכול לעשות את ההבדל בהשקעה המקצועית RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אייל ס - 02-May-2017 20:59 הילדים האלו ידלקו עם תהיה קבוצה מדליקה ובעיקר עם יהיה מדליק ושמח ביציע. לא ה10 שקלים לכרטיס או ה100 שקלים לנוי יביאו או ירחיקו ילד. וראינו את זה העונה. RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - עידן444 - 02-May-2017 21:00 עדן שרם יכול לתת עונה הרבה יותר טובה מאלון תורג'מן ושלומי ארבייטמן- אז למה להוציא את הכסף על שחקנים כאלה? חבל על הכסף. RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אלדר ב. - 02-May-2017 21:03 ילד שבא למשחק בא עם אחד ההורים.מבוגר שבא למשחק לא בטוח שיביא את הילד שלו. Sent from my SM-G935F using Tapatalk RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - יגאל יהב - 02-May-2017 21:04 (02-May-2017 20:43)אלדר ב. כתב: תעלה את המחיר של מנוי מבוגר ותוזיל את המנוי של הילד.המטרה של הקבוצה היא גם לבנות דור חדש של אוהדים וצריך להביא כמה שיותר ילדים למשחקים. זה הדבר הנכון ביותר לעשות. עתה אחשוף שמכיוון שמחיר המנוי ליחיד לעונה זו נראה לי זול מדי (450 ש"ח) רכשתי שניים, ורק במשחק אחד העונה עשיתי שימוש בשניהם. העונג, כאוהד, לשלם כולו שלי. RE: פרוייקט השיווק ואחריות קהילתית. - אייל ס - 02-May-2017 21:04 (02-May-2017 21:00)עידן444 כתב: עדן שרם יכול לתת עונה הרבה יותר טובה מאלון תורג'מן ושלומי ארבייטמן- אז למה להוציא את הכסף על שחקנים כאלה? לא יהיו במכבי נתניה שחקנים ישראלים שמרווחים יותר מ100$ אלה אם יהיה "בינגו" ששווה 250 ונוכל לסגור איתו על 125(ויהיה שם פוטנציאל למכירה בעתיד לחו"ל). ואני מתחבר הרבה יותר לשון וויסמן ודידיה קוגבניה ועדן שרם מאשר לתורג'מן וארביטמן ולליגה הדשנה והיקרה שלהם. |