יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? (/showthread.php?tid=3370) |
RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - אלדד - 15-Feb-2017 21:51 (14-Feb-2017 21:45)דוד חטב כתב: מהפועל : דגני סוג של כלבויניק בלם/ מגן מצויין עם שורשים ביתיים... מכבי ת"א רכשה את בלטקסה מגינה השמאלי של הפועל פ"ת תמורת 750 אלף שקל, והחתימה אותו על חוזה של 4 שנים לא נראה לי שמישהו פה היה חושב להביא אותו לליגת העל, הידיעה ההזויה הבאה כחלון חתם בקלאב ברוז' וכנראה שבן הרוש לא בתוכניות שלהם יותר, הלוואי ויגיע RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - זאב רווח - 16-Feb-2017 15:07 אין כסף בשביל בן הרוש מה גם שהוא כבר לא צעיר ורעב .....עדיין לא דיברתי על הכשרון .....למרות שמישל אבא שלו חבר טוב שלי ... RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - אלדד - 16-Feb-2017 15:39 (16-Feb-2017 15:07)זאב רווח כתב: אין כסף בשביל בן הרוש מה גם שהוא כבר לא צעיר ורעב .....עדיין לא דיברתי על הכשרון .....למרות שמישל אבא שלו חבר טוב שלי ... הקריירה של בן הרוש בירידה ואין לו ממש קבוצה גדולה/עשירה שתחתים אותו, אז הוא יצטרך להתפשר משמעותית בשכר אם תהיה לו עוד עונה בלי דקות משחק משמעותיות זה יהיה נזק רציני להמשך הקריירה RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - זאב רווח - 16-Feb-2017 15:55 חחחח אם זה ככה מתאים לי שלא ישחק במכבי תל אביב העונה כדי להגיע לנתניה אבל נראה לי שהחיפאיות יקפצו עליו RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - אלדד - 16-Feb-2017 16:23 לחיפה יש את סאן מנחם, הם לא ממש צריכים את בן הרוש, ולהפועל יש כבר את שמואל שיימן יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - טל.מ - 16-Feb-2017 16:35 ביתר ים , הפועל תא .. מישהו כבר ישלם את הסכומים שלו. להגיע לנתניה מבחינתו זה יהיה להתפשר פשרה כואבת בשכר ונראה לי שזה לא יקרה. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - זאב רווח - 16-Feb-2017 17:46 גם אני חושב כמו טל.מ RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - lironb62 - 17-Feb-2017 14:08 מה אומרים על בן תורג'מן Sent from my SM-G900F using Tapatalk |