דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה (/showthread.php?tid=3020) |
דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - אלון - 24-Jun-2016 21:13 (24-Jun-2016 20:39)אופיר34 כתב: מסתמכים על דברי אייל הפעם.... שמסתמך על דברי העירייה... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - אופיר34 - 25-Jun-2016 0:47 זה אתה אומר... RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - אייל ס - 25-Jun-2016 7:56 נתחיל בעובדות,לי אין קשר עם העיריה(כגישה). למרות שאתמול בכדורגל חופים הכירו לי את מנכ"ל העיריה וזה התחיל ונגמר בשיחה קצרה ומנומסת(בעיקר כי צ'ארלי היה באזור...ואחרי השלש שנים האחרונות,אני לא יכול לראות אותו מק"מ). את שכתבתי על ההסכם חכירה,אני מכיר מתקופת המשא ומתן על הסכם החכירה(במהלך הפינוי מהקופסא). את שכתבתי על קבלת/אי קבלת השכר של דורון כתבתי כי העברת הכסף שהעברתי לעו"ד חדש היתה מותנית בכך שהשניים לא יראו שקל מאותו כסף. לא יודע איך בית משפט יתנהל(כי איש לא יודע),אני כן יודע שבית משפט בתפיסתו(למרות שלעיתים זה ניראה אחרת) מנסה לסגור דברים ולא למשוך,במידה והוא יאתר לבקשתם(מה שאני מקווה שלא),השניים יהיו חייבים להפקיד בקופת בית המשפט "בטחון קשה"(ערבות או שווה ערך) בגובה ההצעה הגבוהה ביותר מהשלש שהוגשו לעו"ד חדש. RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - nitzan - 25-Jun-2016 11:18 ככלל בתי המשפט משתדלים למצוא פתרון יעיל לסוגיות, סכסוכים או מחלוקות המובאות לפתחם ולקצר תהליכים. נכון שלעיתים יש הפתעות ומי כמו המופיעים מדי פעם בבתי המשפט כמייצגים ואף נמנים על פורום זה שיכולים להעיד על כך.. יחד עם זאת צריך להבין 2 נתונים בסיסיים: 1. הנאמנה מונתה ע"י ביהמ"ש ( לא זוכר שמישהו הביע התנגדות וגם אם כן, , התנגדות ככל שהייתה-נמחקה מעצם המינוי) ולכן היא בעצם עינו הפקוחה של בית המשפט בעניין.. 2. ככל שיש התנגדות כלשהי למהלך ממהלכי הנאמן, בית המשפט ייטה לבחון אותה לגופה ( לכן גם הגיוני שיתבקש הסבר מפי הנאמן בעניין) אני מניח בזהירות רבה ,כי ככל שהסברי הנאמנה יספקו וייראו מבוססים, בית המשפט יתיר לנאמנה להמשיך בתהליך. אדרבא ואדרבא, ככל שהנושים הגדולים ביותר לא יתנגדו להמשך התהליך, סביר שבית המשפט ייתן אישור להמשכו.. לגבי אלו שמתיימרים להיות נושים- מניח ומקווה שתישאל השאלה האם הם באמת במעמד שכזה... RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - פיליפצ'וק - 25-Jun-2016 11:28 במידה והוא יאתר לבקשתם(מה שאני מקווה שלא),השניים יהיו חייבים להפקיד בקופת בית המשפט "בטחון קשה"(ערבות או שווה ערך) בגובה ההצעה הגבוהה ביותר מהשלש שהוגשו לעו"ד חדש. [/quote] למה בקשה לעיכוב הליכים בגלל טענה לכאורה על התנהלות קלוקלת של הנאמנת, מחייבת אותם להציג "בטוחה"? אני לא חושב שהמהלך הזה שלהם הוא לצורך "כניסה למירוץ" אלא סתם להפריע ולתקוע מקלות בגלגלים. RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - אייל ס - 25-Jun-2016 11:39 משה,אין קופצים רבים על "המוצר" והמעט שיש הציעו הצעה שתוקפה ה28/6,במידה וגורם כזה או אחר בוחר לעצור תהליך מסיבות שונות שעלולות לפגום במוצר או לגרום למציעים לא להציע בעתיד,בחלק לא מבוטל מהמקרים בית המשפט מבקש בטוחה על מנת לא לפגוע בסיכוי של האחרים להנות מחלקם היחסי בכסף שיתקבל בתמורה להעברת הבעלות. צריך לזכור שהשניים נושים קטנים(אם בכלל) והמהלך שנקטו מתבסס על אי ידיעת העובדות(הסכם החכירה),שאר טיעוניהם לא הועלו ע"י הנושים הגדולים כך שהסיכוי שלהם לעצור את התהליך בלי להפקיד ערבות בגובה ההצעה הגבוהה,לא גבוה. RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - פיליפצ'וק - 25-Jun-2016 11:45 הבנתי. בעניין היותם נושים קטנים/גדולים, לדעתי העניין הוא שבניגוד לנושים האחרים, שני הליצנים יודעים היטב שביום שאחרי וגם בעתיד הרחוק, הם לא יהיו קשורים למכבי נתניה והם בגדר "שרופים". מכאן לדעתי באה גם הבקשה הזו לעצירת התהליך. שאר הנושים במיוחד הגדולים שבהם ימשיכו לעבוד עם מכבי נתניה גם בעתיד ולכן פניהם להסדר מול המועדון יותר מסבירת פנים. RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - nitzan - 25-Jun-2016 12:03 (25-Jun-2016 11:45)פיליפצוק כתב: הבנתי. נכון . RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - דוד חטב - 25-Jun-2016 13:09 (25-Jun-2016 7:56)אייל ס כתב: נתחיל בעובדות,לי אין קשר עם העיריה(כגישה). זה בסדר אותו אחד שמנהיג אותם ועומד מאחריהם יפקיד בלי בעיה... זה נראה כאילו זה ניצן ראשון לא יוותרו בקלות על כספים כל נושה יאחז במה שרק אפשר.... השאלה פה איך יפעל בית משפט כי זה עסק שחייב להמשיך להתנהל RE: דורון אוסידון ורן מנשה פנו בבקשה לבית המשפט שלא לבחור הצעה זוכה - אייל ס - 25-Jun-2016 13:34 איש לא ממהר לוותר על מיליון וחצי שקל פלוס מינוס... ולבית המשפט יש עיניין לשחרר את המועדון ויפה שעה אחת קודם. |