אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים (/showthread.php?tid=1568) |
אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - טל.מ - 04-Nov-2014 1:02 לא חמוד. אני בא למגרש, אני משלם כסף ולא מוכן לקבל תנאים פחותים למען אלה שיושבים בבית ו ל א מוכנים לבוא ולהשקיע כסף בקבוצה שלהם. אני מקווה שההבדל ברור לך. אתה אולי רוצה שהילדים שמגיבים בוואן יפסיקו להגיד שלנתניה אין קהל, וזו המטרה האמיתית שלך. שום מצלמת טלוויזיה עוד לא הביאה אוהדים למגרש. RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - ORENARIEL - 04-Nov-2014 1:10 לא אכפת לך שאף אחד במדינה לא רואה את הקהל של נתניה? אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - טל.מ - 04-Nov-2014 1:18 אז בשביל זה אני אעבור ליציע פחות טוב? ראיתי את המצלמות לא פעם ולא פעמיים מכוונות ליציע שלנו. שיראו מה שהם רוצים. אני לא מבין למה זה חשוב לך ?יש לנו קהל של 4000-5000 למשחק ממוצע. כל אחד יודע את זה ומי שלא שיבוא למשחק עם הקבוצה שלו ויראה . מה אכפת לי מה כתוב בתגובות בוואן ? מכבי נתניה צריכה קודם כל לדאוג לא להבריח את אלה שמשלמים היום והם הקהל הנאמן. אחכ לדאוג למשוך עוד קהל. זה שיושב בבית על הכורסא עם רגליים על השולחן וקורא לעצמו אוהד לא יגיע אם יצלמו את הקהל של נתניה, אני מבטיח לך. RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - ORENARIEL - 04-Nov-2014 1:28 לא ענית על השאלה , כשמצלמות מסתובבות ומצלמות הם מראות קומץ של 200 איש לכמה שניות וזהו , אי אפשר לצלם משם את כל הטריבונה , נגד קבוצות בלי קהל נראה שהשחקנים משחקים משחק ללא קהל , אם ככה אז מבחינתך לא אכפת לך אם יהיו לנתניה 8000 מנויים או 3000 אין הבדל , אה וגם אין צורך להשקיע בתפאורה כי גם ככה אף אחד לא רואה , ואין צורך ללבוש צהוב כי כלום לא משנה , מבחינתך שתהיה קבוצה כמו ק"ש שתצליח והקהל לא חשוב תענה על השאלה בלי להתייחס לאיפה יותר נוח לשבת או כל דבר אחר , לא חשוב לך שיראו בטלויזיה את כל הטריבונה מלאה באוהדים של נתניה או שיראו יציע ריק? RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - אלדד - 04-Nov-2014 1:38 טל.מ אתה מגיע למשחקי חוץ? זה שאתה משלם כסף ונרטב ויושב מול השמש בפינה הכי גרועה במגרש לא מפריעה לך? אם אתה לא מבין את החשיבות של ההופעה של מכבי נתניה בתקשורת אז יש לך בעיה . אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - טל.מ - 04-Nov-2014 1:39 חד וחלק . לא מעניין אותי שידעו בטלוויזיה ובאינטרנט שלנתניה יש קהל. מי שלא יודע את זה גם ככה הוא דביל ואין לי עניין לשכנע אותו. אתה משקיע בתפאורה למען הטלוויזיה או למען הקבוצה במגרש ? לא ברורה לי הגישה שלך. הקטע זה שיראו אותנו ? אתה בא למגרש , לובש צהוב, מעודד ,שר וכו וכל זה כדי שיראו אותך ? אני לא מבין . זו תוכנית ריאליטי ? אחד מהשניים - או שאני מה זה מיושן וחושב שבאים למען הקבוצה כשבתכלס אנשים מסביבי באים למען הקלוזאפ של הצלם טלוויזיה, או שאתה התבלבלת קשות. אלדד - בחוץ אני סובל כמו כולם (ואני לא הולך הרבה למשחקי חוץ, מין פשרה שצריך לנוח לפעמים ) מתוך ידיעה שבבית שלי אני בבית. אוהדי הכורסא לא מעניינים אותי. לא נראה לי שיש לי בעיה נראה לי שאתה לא מגדיר נכון את הבעיה. דיבורים על נתניה בתקשורת לא ישתנו אם תעבור למזרחי. היינו כבר שם. הסיבות היחידות שדיברו עלינו בתקשורת בשנה ההיא היו: משחק הפתיחה הפקקים פיטורי בנין הגעת עטר שחקן הקבוצה שחשוד ברצח ירידת ליגה. מה מתוך כל אלה היה קשור ליציע המזרחי ומצלמות הטלוויזיה ? בשנה שעבר דיברו עליך פה ושם ביום יום כי עלית בסערה וכי הבאת 20 אלף צופים לרג . מה מזה היה קשור ליציע המערבי ? RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - עידן444 - 04-Nov-2014 20:35 אנסה לסכם: 1. קודם כל הויכוח הוא במקום. יש דעות לכאן ולכאן. 2. שני היציעים באותה רמה. 3. בחרנו לשבת בפתיחת האיצטדיון ביציע המזרחי בשביל להיות מול המצלמה. לנתניה יש קהל מהגדולים והנאמנים בארץ ואנחנו לא צריכים אישור לכך מאף אחד. טלוויזיונית זה פשוט מצטלם יותר טוב. את התפאורה עושים לקבוצה, אבל יש גם את העניין הטלוויזיוני. לא נעים לראות איצטדיון ריק. גם אם 4,000 איש ישבו במערבי וגם אם במזרחי זה עדיין 4,000 איש. אם ה- 4,000 ישבו במזרחי אף אחד לא יחשוב שיש יותר. 4. עברנו אחרי הירידה למערבי וזה היה בלתי נמנע. לבוא ביום שישי בצהריים לשבת מול השמש היה הופך את החוויה המפוקפקת גם כך של לצפות במשחק ליגה לאומית לסיוט(בשעות השמש יש יתרון עצום בישיבה ביציע המערבי). 5. אחרי שירדנו במזרחי, ועלינו במערבי- שוב נחזור לצד "המנחוס"? 6. מקרית השרון לא משנה מה רואים אלא מה שומעים, ומהיציע המערבי השאגות של הקהל נשמעות היטב- אז האפקט מושג:-) (מהיציע המזרחי שומעים הרבה פחות...) 7. ראיתי את התקציר של המשחק האחרון ב- 1 ואמנם לא רואים את הקהל כמעט, אבל הסאונד מהמערבי נשמע פשוט נפלא! בואו נקווה לימים יפים, שבכל משחק נמלא שני צדדים. זה אחד החלומות שלי. RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - Shaul - 04-Nov-2014 21:41 הפתרון הוא קל ביותר, להציב מצלמה במזרחי, פשוט ביותר. RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - zeevmon - 04-Nov-2014 22:52 אייך אמר לי אוהד הרצליה , במשחק שצפיתי , אוהדים לא מביאים ניצחונות , אם אתה לא טוב לא יעזור לך אפילו מליון אוהדים. RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - אלדד - 05-Nov-2014 2:44 (04-Nov-2014 20:35)עידן444 כתב: אנסה לסכם: אין שמש במשחקי ליגת העל. אז זה התירוץ שלך מנחוס? אז בואו נחליף צבע חולצות וגם נחליף אצטדיון. קבוצה גדולה נמדדת בכמות הקהל שיש לה. ברגע שלא רואים את הקהל של נתניה היא תמשיך להשאר קבוצה קטנה. גם אם נמלא את כל היציע ובצד השני יהיה ריק זה לא אפקטיבי. עד ששברנו שיא של מנויים ומביאים כל משחק כמות יפה של צופים רק הקהל שבמגרש זוכה לראות את זה. |