![]() |
רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו (/showthread.php?tid=1467) |
רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - טל.מ - 02-Oct-2014 22:18 אז הוא מיותר. פרץ צלישר גבי ופירס כולם על אותה משבצת ושוב נשארנו עם ערן לוי כפתרון יחיד. צר לי לא מבין את מזרחי . RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - זיו פלם - 02-Oct-2014 22:26 (02-Oct-2014 22:18)טל.מ כתב: אז הוא מיותר. פרץ צלישר גבי ופירס כולם על אותה משבצת ושוב נשארנו עם ערן לוי כפתרון יחיד. צר לי לא מבין את מזרחי . גם הוא לא מבין את עצמו מקובע 2 RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - פיליפצ'וק - 02-Oct-2014 22:31 (02-Oct-2014 22:18)טל.מ כתב: אז הוא מיותר. פרץ צלישר גבי ופירס כולם על אותה משבצת ושוב נשארנו עם ערן לוי כפתרון יחיד. צר לי לא מבין את מזרחי . פרץ פצוע לך תדע מתי הוא יחזור. גבי לא יודע מהו, קשר אחורי שיהרוס את התקפות היריב הוא ממש לא. צלישר יותר 50/50 מאשר קשר אחורי דפנסיבי. RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - חזום חזום - 02-Oct-2014 23:08 מיואש לחלוטין.... RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - רון סאבן1 - 03-Oct-2014 1:15 הכל טעות של יוסי במקום להביא שלושה תותחים שתי בינוניים וצעירים ולהתברג בקלות בפלייאוף העליון הוא מביא שחקנים שצריכים שיעשו הכל בשבילים ולא יכולים ליזום. ההרכב יכל ליהיות כזה עכשיו: א.הרוש כחלון אבו עביד בן חיים דאבור אלמוג כהן צלישר לוי בן שושן סבע קאיודה מחליפים: מסראווה אביב אברהם עידו לוי ירין חסן הרוש גרשומוב נור ביסאן בקיצור חבל חבל יכולנו להגיע לרבה יותר היה מומנטום חיובי בקבוצה ובקהל יוסי כבר לא יודע מה לעשות כל הזמן עושה ניסויים אני חא אומר לפטר אותו זה יגרום לכדור השלג לגדול אבל במידה ונישאר בליגה אז להביא את אסי דומב מאמן לפי דעתי אחד הטובים בארץ מלא כריזמה ושכל ומחובר לנתניה .אני מאוכזב אבל אין מה לעשות ברגעים הכי קשים לעולם לא נעזוב RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - הקוסם הצהוב - 03-Oct-2014 3:00 (03-Oct-2014 1:15)רון סאבן1 כתב: הכל טעות של יוסי במקום להביא שלושה תותחים שתי בינוניים וצעירים ולהתברג בקלות בפלייאוף העליון הוא מביא שחקנים שצריכים שיעשו הכל בשבילים ולא יכולים ליזום. אחי רשמת שהביאו שחקנים שצריך שיעשו הכל בשבילם וכתבת את אותו קישור והתקפה נוכחים שלנו..... RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - רון סאבן1 - 03-Oct-2014 10:30 לא כולם וגם יש הגנה שיותר תסייע מהאגפים וגם ההתקפה שכתבתי לא משחקת הרבה לרוב אלו רן רול ושריקי שאתם יודעיםמה הם שווים רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - טל.מ - 03-Oct-2014 13:55 בקבוצה מבינים שהמצב על הפנים.. מה שמחדד את השאלה מה עשינו בקיץ האחרון http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=176699&lang=HE RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - ORENARIEL - 03-Oct-2014 15:00 עם הסגל שלנו אפשר להגיע לפליאוף עליון רק חסר האדם שיוביל אותנו לשם.. רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - טל.מ - 03-Oct-2014 15:05 לא נכון. גם בעונת הירידה אמרו שהסגל שלנו מתאים לפלייאוף העליון ושאנחנו לא קבוצה לירידה וכו. אבל כל מי שראה את נתניה ידע שזה פשוט לא נכון. זה המקרה גם פה. הקבוצה לא מוכשרת מספיק. |