![]() |
דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה (/showthread.php?tid=3818) |
דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - טל.מ - 13-Aug-2017 0:19 אני לא זוכר מישהו מבין חברי הפורום מהיום ומפעם שקטל את קאיודה בתחילת דרכו. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - אופיר34 - 13-Aug-2017 0:22 אני זוכר.... Sent from my SM-G920F using Tapatalk דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - טל.מ - 13-Aug-2017 0:24 אוקי Sent from my iPhone using Tapatalk RE: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - roeyshaul - 13-Aug-2017 11:00 בתור קוטל זרים ידוע :-) אני הייתי ממעריצי קאיודה מהשניה ששמו עלה כמועמד, והייתי ממליצי היושר שלו גם כשכמה אנשים ביציע חשבו אחרת. זוכר שהיו כאלה שאפילו השלושער הראשל"צ לא הספיק להם.... החלוץ הכי טוב שהיה אצלנו בעשרים וחמש שנים האחרונות יחד עם אחמד סבע של לפני ההסתבכות. איפה הם היו בימים של יאמר.... אם היו כאלה היה לנו עוד כוכב בסמל... RE: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - דוד חטב - 13-Aug-2017 23:17 היחידי שלא ספר את קאיודה זה יוסי מזרחי. וגם הוא הבין אחרי חודש שטעה... לי לא היה ספק מהרגע הראשון דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - טל.מ - 13-Aug-2017 23:28 (13-Aug-2017 23:17)דוד חטב כתב: היחידי שלא ספר את קאיודה זה יוסי מזרחי. כנל . Sent from my iPhone using Tapatalk RE: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - yaron73 - 14-Aug-2017 0:23 אני לא חושב שיוסי מזרחי לא ספר אותו, הבנתי שהתלבט לגביו היות והמשחק שלו היה מפוזר מאוד. כולנו ראינו מהמשחק בראשל"צ את הפוטנציאל הגדול והמהירות לעומת חוסר הבנה בסיסי של המשחק. קאיודה התקדם ממשחק למשחק גם בעזרת יוסי מזרחי. RE: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - Baranes - 15-Aug-2017 14:32 אני זוכר כשעוד התווכחתי עם החבר'ה בפייסבוק על זה שקאיודה שחקן, אני לא אשכח בחיים איך היו כאלו שקראו לשחרר אותו בהתחלה.. אבל, ויש אבל גדול, ואני אחזור על זה כל פעם מחדש - קאיודה הגיע בתור בונוס לקבוצה שהייתה אמורה לעלות ליגה בהליכה גם בלעדיו (וכך היה), קאיודה היה צריך להיות רק הדובדבן שבקצפת וגם אם היה כשלון טוטאלי היינו עולים אחרי טיול קליל בלאומית. לחלוץ המיועד תפקיד הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קריטי מקאיודה בתחילת דרכו אצלנו. RE: דיווח: מנצ'סטר סיטי רכשה את לארי קאיודה - יגאל יהב - 25-Aug-2017 0:27 זה עתה אני מנסה להעלות את שמו בגוגל באנגלית וזה מה שיוצא לי: Tobi Olarenwaju Ayobami Kayode (25-Aug-2017 0:27)יגאל יהב כתב: זה עתה אני מנסה להעלות את שמו בגוגל באנגלית וזה מה שיוצא לי:דהיינו: ה"לארי" שאנו מכירים ומורגלים בו נגזר בקושי רב מה- Olarenwaju |