מכבי נתניה
יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? (/showthread.php?tid=3370)

עמודים: 1 2 3 4

RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - דוד חטב - 14-Feb-2017 21:45

מהפועל : דגני סוג של כלבויניק בלם/ מגן מצויין עם שורשים ביתיים...
שחר הירש, ידין, משומר , בנבנישתי בקיצור לא חסר והכל עניין יחסי ...מאשקלון לא נראה לי שיש לא איכות ולא כמות...
כנ"ל בפר סבא...

יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - עידן444 - 14-Feb-2017 21:52

למה להמשיך בשיטה של לאסוף שאריות מהקבוצות שיורדות ליגה?
ידין ומשומר- די, באמת די...
מבינבנישתי לא יצא כלום...

דגני סבבה.
הירש? לא יודע...

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - דוד חטב - 14-Feb-2017 21:55

(14-Feb-2017 21:52)עידן444 כתב:  למה להמשיך בשיטה של לאסוף שאריות מהקבוצות שיורדות ליגה?

דגני סבבה.
הירש? לא יודע...

נתתי דוגמאות בשלוף לא משהו עם מחשבה הרעיון הוא שמהפועל יש יותר אופציות מהשאר אם הם מתאימות לנו צריך לבדוק מסכים איתך...
אגב הבדיקה היא גם מקצועית וגם חברתית...

RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - yaron73 - 14-Feb-2017 22:16

(14-Feb-2017 21:55)דוד חטב כתב:  
(14-Feb-2017 21:52)עידן444 כתב:  למה להמשיך בשיטה של לאסוף שאריות מהקבוצות שיורדות ליגה?

דגני סבבה.
הירש? לא יודע...

נתתי דוגמאות בשלוף לא משהו עם מחשבה הרעיון הוא שמהפועל יש יותר אופציות מהשאר אם הם מתאימות לנו צריך לבדוק מסכים איתך...
אגב הבדיקה היא גם מקצועית וגם חברתית...

מה יש בהפועל שאין בקבוצות אחרות ? שממה.

יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - טל.מ - 14-Feb-2017 22:17

אם כבר עכשיו הם במרחק 3 נק מהמקום שממנו נשארים .. זה נראה שהם סוגרים את הפער מהר מאוד. לדעתי הם ישארו.

יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - עידן444 - 14-Feb-2017 22:25

גם לדעתי.
יש להם סגל ענק בלי טעם כרגע- אבל מאמין שימצאו את השחקנים החמים שיעשו את העבודה.
צחוק צחוק- ואני באמת לא מחזיק מאריאל הרוש- אבל הוא נכס עבורם ומביא נקודות.

RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - דוד חטב - 14-Feb-2017 23:57

תכלס אם אנחנו נשארים והפועל נשארים אני חושב שקברניטי ההתאחדות/מינהלת צריכים למצוא עונש אחר כי המינוס 9 לא ירתיע יותר....

RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - amir - 15-Feb-2017 0:00

(14-Feb-2017 23:57)דוד חטב כתב:  תכלס אם אנחנו נשארים והפועל נשארים אני חושב שקברניטי ההתאחדות/מינהלת צריכים למצוא עונש אחר כי המינוס 9 לא ירתיע יותר....
הפועל נשארים ואנחנו עולים התכוונת.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - עידן444 - 15-Feb-2017 0:24

(14-Feb-2017 23:57)דוד חטב כתב:  תכלס אם אנחנו נשארים והפועל נשארים אני חושב שקברניטי ההתאחדות/מינהלת צריכים למצוא עונש אחר כי המינוס 9 לא ירתיע יותר....

מה שצריך לשנות זה שקבוצות לא יגיעו לזה מלכתחילה.

RE: יקיר שינה בלם טוב ללאומית לא מספיק לליגת העל , אולי קשר נסוג ? - זאב רווח - 15-Feb-2017 13:33

מה שלוף ?? רק מושב זקנים מהמלבן הבאת דוד ?
צעירים ,צעירים ורעבים, צעירים ורעבים ומוכשרים

תבדקו מה עם הבלם הצעיר שמסוכסך איתם
עידן שרם