אז...איפה היה צרפתי ? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אז...איפה היה צרפתי ? (/showthread.php?tid=330) |
RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אביתר לנג - 24-Nov-2013 13:02 איזיקוביץ׳ ישן בשקט. כשהוא ער, זה לפעמים ליד אלי שגב.....קחו את זה מפה. RE: אז...איפה היה צרפתי ? - amir - 24-Nov-2013 13:48 אני מבין שהם לא מדברים על תחנות דלק? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אביתר לנג - 24-Nov-2013 14:09 לא שנראה לי.... RE: אז...איפה היה צרפתי ? - amir - 24-Nov-2013 14:14 טוב אביתר אתה עובד בישראל היום לא בשרות החשאי אז..... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אביתר לנג - 24-Nov-2013 14:56 לא צריך שירות חשאי... בינתיים בסביבתו של ישראל צרפתי דאגו לשלוח לי הבוקר מסר, לפיו הוא ממתין לשיחת הבהרה עם ההנהלה. כרגע ועל פי מה שהבנתי, הוא מאמן נערים ב׳ בלבד... RE: אז...איפה היה צרפתי ? - amir - 24-Nov-2013 15:48 זה אומר שהולצמן כמו סילבס ברעננה מאמן את הנוער ועוזר בבוגרים? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אז...איפה היה צרפתי ? - טל.מ - 24-Nov-2013 15:52 אז מאמן ששנה שעברה הוליך את הקבוצה לגמר הגביע וסיים חמישי פתאום לא טוב ? לא שחלילה חומר השחקנים שלו מתחת לכל ביקורת.. כל הכדורגל בארץ הוא שכונה אחת גדולה .. RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אביתר לנג - 24-Nov-2013 16:01 טל, כדורגל זה דבר דינאמי מאד ומה שהיה טוב לשנה שעברה מסחינה מקצועית וחיבור חברתי, הוא לא ארובה להצלחה גם העונה. לטעמי ומהבנתי אחרי לא מעט שיחות, צרפתי הוא מאמן טוב, שהשנה התקשה מאד להתנהל מול השחקנים המוכשרים שמתאמנים עם הנוהר ויורדים לנוער בסופ״שים, עניין של בעיית כריזמה כמו שאני רואה את זה. אבל קטונתי אתה יודע... RE: אז...איפה היה צרפתי ? - טל.מ - 24-Nov-2013 16:35 אני מניח שהתכוונת מתאמנים עם הבוגרים ויורדים בסופש לנוער. מי מתאמן עם הבוגרים ? מי בכלל השחקנים שאמורים להוביל את הנוער השנה ? שנה שעברה חוץ מהוגו ואולי מתן זלמנוביץ לא זוכר שראיתי שם שחקנים שיכולים לשחק בבוגרים (וצר לי אני לא מחזיק מתירם כחלון שריקי זיו מנצור או ביסאן ככאלה) RE: אז...איפה היה צרפתי ? - פיליפצ'וק - 24-Nov-2013 18:03 (24-Nov-2013 16:35)טל.מ כתב: אני מניח שהתכוונת מתאמנים עם הבוגרים ויורדים בסופש לנוער. מי מתאמן עם הבוגרים ? מי בכלל השחקנים שאמורים להוביל את הנוער השנה ? שנה שעברה חוץ מהוגו ואולי מתן זלמנוביץ לא זוכר שראיתי שם שחקנים שיכולים לשחק בבוגרים (וצר לי אני לא מחזיק מתירם כחלון שריקי זיו מנצור או ביסאן ככאלה) שריקי, מנצור ותירם אני יודע שהתאמנו עם הבוגרים. |