![]() |
לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה (/showthread.php?tid=2241) |
RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 01-Jul-2015 0:15 (01-Jul-2015 0:14)זאב רווח כתב: אין תגובה אייל חחחחח לעבור למספר,לקומה וזה בזמני החופשי על חשבון משלם המיסים(כשאני במילואים). ![]() RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 01-Jul-2015 0:20 אייל אל תעשה שטויות חחחחח מקסימום לא אכתוב נגדך שב בשקט אייל תגיד לי אמת רגע אשלח לך פרטית תענה לי RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 01-Jul-2015 0:22 (01-Jul-2015 0:20)זאב רווח כתב: אייל אל תעשה שטויות חחחחח מקסימום לא אכתוב נגדך שב בשקט סתם כזה זאביק,למה לא? יש חוק האוסר על האוטינג? RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - Hagiqq - 01-Jul-2015 0:39 אייל , מי האיש הנאלח הזה ? RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 01-Jul-2015 0:41 חגי למה נאלח ? זה שאתה לא מסוגל לנצח אותי בויכוח למרות כל העזרה שיש לך כאן מראה כמה אתה מבריק מבחינה אינטקטואלית RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 01-Jul-2015 0:42 (01-Jul-2015 0:39)Hagiqq כתב: אייל , מי האיש הנאלח הזה ? תן לו להזיע.. מכיוון שהוא מבין שאני מבין,אני מצפה לחשיפה עצמית(אקט הרבה יותר מכובד). שאולי יחסוך להעביר לרשויות את החומרים מהימים האחרונים/מהשנה האחרונה/מהשנים האחרונות באתרי האינטרנט השונים. RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - זאב רווח - 01-Jul-2015 0:45 אין חוק נגד חופש הדיבור אייל אל תדבר שטויות תעביר מה שאתה רוצה דרך אגב כל עוד לא איימתי על אף אחד כל מי שינסה לגלות את כתובת האיי פי וזה בכלל לא בעיה לא רק שזה לא חוקי אלא גם חשופה החברה נותנת השירותים לתביעה במיליונים אם זה האיום אייל לא עלית גבוה חחחח תנסה בפעם הבאה RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - אייל ס - 01-Jul-2015 0:48 (01-Jul-2015 0:45)זאב רווח כתב: אין חוק נגד חופש הדיבור אייל אל תדבר שטויות תעביר מה שאתה רוצה דרך אגב כל עוד לא איימתי על אף אחד כל מי שינסה לגלות את כתובת האיי פי וזה בכלל לא בעיה לא רק שזה לא חוקי אלא גם חשופה החברה נותנת השירותים לתביעה במיליונים לך על זה אתה יכול לתבוע כבר מחר את החברה ![]() אגב,במקום העבודה שלך מודעים להתנהלותך/גזענותך? כשהייתי ילד ראיתי מערבון שלימד אותי פרק בחיי וכמו ששמת לב זאביק.אני לא מאיים. כשאני רוצה לירות אני יורה,אפשרי בבודדת ,אפשרי בצרורות,אישית מעדיף בבודדת,התוצאה תחליטית יותר. RE: לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - roeyshaul - 01-Jul-2015 0:52 שלום זאב רווח. אני מקווה שאתה גם בפייסבוק, כי לא מפסיקים לדבר עליך שם, ולא דברים טובים. מקווה לדעת מי אתה במהרה... Sent from my LG-D802 using Tapatalk לא לקנות מנויים העונה לא לתמוך בקבוצה העונה - טל.מ - 01-Jul-2015 0:56 (01-Jul-2015 0:48)אייל ס כתב:(01-Jul-2015 0:45)זאב רווח כתב: אין חוק נגד חופש הדיבור אייל אל תדבר שטויות תעביר מה שאתה רוצה דרך אגב כל עוד לא איימתי על אף אחד כל מי שינסה לגלות את כתובת האיי פי וזה בכלל לא בעיה לא רק שזה לא חוקי אלא גם חשופה החברה נותנת השירותים לתביעה במיליונים מאז שהורידו את הצרורות מהתול בצהל אני אומר לבנים שלי .. אין לכם מושג ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |