תקציב השחקנים - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: תקציב השחקנים (/showthread.php?tid=1731) |
RE: תקציב השחקנים - טל.מ - 18-Dec-2014 18:26 לנתניה יש את שניר דורי, טביב לא יראה שקל ובין שני המועדונים נפתח סכסוך ובצדק. למשחק הבית של נתניה מולם הייתי מציע להעביר להם את אחוזי הכרטיסים שמגיעים להם עפ חוק ולא למכור להם כרטיסים בכלל. שישבו בבית. RE: תקציב השחקנים - עידן444 - 18-Dec-2014 18:46 שיחפשו איפה להתאמן בפעם הבאה שבירושלים יהיה שלג. אולי בחצר האחורית של מלון רמדה... RE: תקציב השחקנים - משה.ד - 18-Dec-2014 19:09 איש רע שאין מה לצפות ממנו. מקווה שבית המשפט יטיל עליו את העונש המקסימלי כולל קביעת קלון תקציב השחקנים - אלון - 18-Dec-2014 19:44 (18-Dec-2014 18:26)טל.מ כתב: לנתניה יש את שניר דורי, טביב לא יראה שקל ובין שני המועדונים נפתח סכסוך ובצדק. למשחק הבית של נתניה מולם הייתי מציע להעביר להם את אחוזי הכרטיסים שמגיעים להם עפ חוק ולא למכור להם כרטיסים בכלל. שישבו בבית. הבעיה שהנבלות קונים כרטיסים לאן שבא להם... הלוואי ובאמת טביב יקבל את העונש המקסימלי בחוק, מה שלא נראה לי כ״כ... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk RE: תקציב השחקנים - Shaul - 18-Dec-2014 20:38 לטביב יש אינטרס שנתניה תיחלש בעקבות עזיבת הרוש, הרי הוא גם יהיה מסובך בתחתית, אבל אני חושב ששניר דורי לא פחות טוב מהרוש , ולדעתי הוא יפתיע שיקבל את הצ'אנס . אופציה נוספת שאבי נימני יעביר את הרוש לליגה הפלסטינאית , זה גם נחשב חול? RE: תקציב השחקנים - זיו פלם - 18-Dec-2014 20:41 לא ברור לי דבר אחד התימני חייב להרוש קרוב ל 800 אלף יורו למה לא מדברים על זה למה הרוש לא מעקל חשבונות של ביתר תקציב השחקנים - mordii2 - 19-Dec-2014 10:27 (18-Dec-2014 20:41)זיו פלם כתב: לא ברור לי דבר אחד אני באמת לא מבין למה נתניה לא מגיע לסיכום אם הרוש לתת לו את הכסף בשנים שלוש צ'קים ושהוא יהיה מול התימני וקדימה הרוש לעקל כול מה שזז מביתר כולל הפמליה Sent from my iPhone using Tapatalk ואם לא להתחיל לשפשף את דורי חבל על הזמן Sent from my iPhone using Tapatalk |