מכבי נתניה
משחק האימון היום - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: משחק האימון היום (/showthread.php?tid=1489)

עמודים: 1 2 3 4

RE: משחק האימון היום - ORENARIEL - 13-Oct-2014 21:52

נו תענה רציני?
אם לא הייתי במשחק מאיפה אתה מבין כל כך הרבה? מכתבה באינטרנט?

(13-Oct-2014 20:38)פיליפצוק כתב:  
(13-Oct-2014 20:36)אלון כתב:  
(13-Oct-2014 20:24)משה.ד כתב:  השערים שקיבלנו זה לא בגלל השוער. טעויות של ההגנה. שוב עידוד לוי שוב עולה לנגוח, מזה עולה? בקושי סנטימטר מעל פני הקרקע ושוב כדור עבר אותו. בקיצור ממנו בפרוש לא יצא כלום.
הרומנים חבל על הזמן את שניהם לשלוח הביתה כמה שיותר מהר. רומריו לא משהו, משחק דאי בעמידה. רן רול ראה ערך עידוד לוי.
כמו שכבר אמרו רודי חדד היה לא רע ודיע סבע משקיע וחייב להיות לפני רן רול בהרכב

שכחת גם לציין את החולשה של המגנים,קטסטרופה זו מילה עדינה כדי להגדיר אותם...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

כל המגינים ששיחקו או רק קנדה והרוש?

אם יש לך מידע כל כך טוב ואתה מבין דברים למה אתה שואל אותנו פה ולא את המודיעין שלך?
אתה הרי כבר מסיק מסקנות וקובע עם מי לשחק

RE: משחק האימון היום - אייל ס - 13-Oct-2014 23:05

לא מבין מדוע קבוצה בליגת העל מקיימת משחק אימון נגד קבוצה שנמצאת במרכז הליגה השלישית(ליגה לא מקצוענית).
ובטח ובטח לא מבין את כל הפרשנויות והחצי פרשנויות על איך שחקן כזה או אחר שיחק ומה עשה ההרכב הראשון או השני כשמולו עמדו שחקנים פחות טובים מאשר בכל משחק אימון פנימי של הקבוצה.

RE: משחק האימון היום - amir - 13-Oct-2014 23:24

(13-Oct-2014 23:05)אייל ס כתב:  לא מבין מדוע קבוצה בליגת העל מקיימת משחק אימון נגד קבוצה שנמצאת במרכז הליגה השלישית(ליגה לא מקצוענית).
ובטח ובטח לא מבין את כל הפרשנויות והחצי פרשנויות על איך שחקן כזה או אחר שיחק ומה עשה ההרכב הראשון או השני כשמולו עמדו שחקנים פחות טובים מאשר בכל משחק אימון פנימי של הקבוצה.
יש פה מומחים שנותנים פרשנות למשחק שלא ראו בכלל וניזונים מילדי פייסבוק, נו שיהיה.

משחק האימון היום - אלון - 13-Oct-2014 23:40

(13-Oct-2014 23:24)amir כתב:  
(13-Oct-2014 23:05)אייל ס כתב:  לא מבין מדוע קבוצה בליגת העל מקיימת משחק אימון נגד קבוצה שנמצאת במרכז הליגה השלישית(ליגה לא מקצוענית).
יש פה מומחים שנותנים פרשנות למשחק שלא ראו בכלל וניזונים מילדי פייסבוק, נו שיהיה.

הייתי,לא ניזון מילדיי פייסבוק...
מסכים עם אייל אבל יכול להיות שרצו לצבור ביטחון לקראת שבת אבל בפועל לא היה ממה לצבור בטחון,להיפך ההגנה נראית גרוע גם מול קבוצה מליגה שלישית...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

RE: משחק האימון היום - Bilev - 13-Oct-2014 23:42

להביא את גולן חרמון מקטמון במקום הרומני/חסן/עידו לוי!

RE: משחק האימון היום - עידן444 - 13-Oct-2014 23:42

כי הקבוצה פשוט לא עומדת טוב... לא משתמשת נכון בכלים שיש לרשותה... מנסים להפיל את התיק על שחקני ההגנה, אך כל משחק ההגנה שלנו לא יעיל.

RE: משחק האימון היום - אסףג - 13-Oct-2014 23:45

אני לא מבין מה מוזר?
ככה זה שיש חאפר, זה קשה כשזה פעמיים, וקשה יותר שזה גם שלושה...
אני לא יודע אם הדג מסריח מהראש, בכל הנוגע לפן המקצועי, כשהראש דפוק אז כל הגוף סובל.

RE: משחק האימון היום - פיליפצ'וק - 14-Oct-2014 1:08

(13-Oct-2014 23:24)amir כתב:  

יש פה "מומחה" שניזון מכל הפלצה של עיתונאי, יאללה תן גז!!!
לך תביא לי איזה לינק.

RE: משחק האימון היום - דוד חטב - 14-Oct-2014 1:26

לא מבקר את המשחק או את עצם קיומו רק לא מבין למה מזרחי לא מגבש הרכב אחיד ????
למה הברזילאי לא פותח ???

RE: משחק האימון היום - ORENARIEL - 14-Oct-2014 2:11

במקום לתת לשחקנים לשחק 90 דקות מלאות הוא נותן להם 40 דקות בהליכה