מכבי נתניה
רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו (/showthread.php?tid=1467)

עמודים: 1 2 3 4 5 6 7

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - עידן444 - 02-Oct-2014 20:34

(02-Oct-2014 20:28)Shaul כתב:  כבר לא משנה מי משחק, לפי התנהגות השחקנים החדר הלבשה הרוס ובמצב גרוע.

וזה מה שהכי עצוב... והכי מדאיג...

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - ORENARIEL - 02-Oct-2014 20:49

לגבי רומריו תחשוב שלקחו את פינאס ושמו אותו לשחק באמצע..

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - דוד חטב - 02-Oct-2014 20:57

הרכב שלישי כאילו שלהרכב הראשון יש כושר ל-90 דקות , מזרחי מתנהל גרוע לא יודע אם זה מלחץ או ממה כרגע זה לא נראה טוב...

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - davidb7 - 02-Oct-2014 20:57

(02-Oct-2014 20:34)עידן444 כתב:  
(02-Oct-2014 20:28)Shaul כתב:  כבר לא משנה מי משחק, לפי התנהגות השחקנים החדר הלבשה הרוס ובמצב גרוע.

וזה מה שהכי עצוב... והכי מדאיג...

הפוך גוטה...אני רואה בזה ברכה...תעיף את הפרצופים ששריקי בראשם ליציע ושחק עם הילדים...נראה הרבה יותר ...פאצופים בחוץ..תעיף אחד שנים כולם יתישרו...שאיקי לדעתי רעל וזה לזכותו של בנין...הוא זהה את זה..שהוא לא משחק הוא מתחיל עם הפרצופים...יאללה לאשדוד...תנו לילדים לשחק...

רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - זיו פלם - 02-Oct-2014 21:05

בחצי השני היחיד שהראה ניצוצות זה אביב אברהם לגבי פירס הוא קשר אחורי נטו הוא נלחם מנסה למסור לא תמיד הצליח

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - עידן444 - 02-Oct-2014 21:18

כשמישהו כאן רשם שיוסי מזרחי מנסה את גרשומוב כקשר 50/50 רציתי מיד לרשום "למה גרשומוב???" שאני לא בטוח שזה בכלל התפקיד שלו(הוא נראה לי כמו קשר התקפי נטו- שאגב, הייתי שמח לראותו משולב מידי פעם) ולא אביב אברהם??? אבל עצרתי ואמרתי לעצמי, וואלה, אני לא באימונים. אולי הוא לא בכושר, אולי לא בתקופה טובה, אולי לא משחק טוב בנוער. נשתוק. אבל ברגע שכתבת שהוא היחיד שהראה ניצוצות הייתי חייב בכל זאת לכתוב את זה.
אני גם נזכר שהוא היה טוב במשחק האימון הראשון העונה מול נצרת עילית, עד כדי כך שהם רצו להשאיל אותו אך נתניה סירבה בטענה שבונים עליו. לא יודע למה יש לי תחושה שהוא לא יראה דקה העונה, אפילו אם כל שחקני הקישור כל העונה לא יספקו את הסחורה...

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - צהוב לעולמים - 02-Oct-2014 21:34

אם נישאר בליגה זה יהיה בגדר נס
כמו שאמרתי שנה שעברה וגם בעונת הירידה הקבוצה הייתה יותר טובה

רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - טל.מ - 02-Oct-2014 22:07

אם פירס רק יודע לעצור ולא לבנות כלום ודרך אגב שגב אמר עליו שהוא קשר 50/50, אולי זה מה שאמרו לו .. אז שורה תחתונה אני לא מבין למה הביאו אותו. מי יבנה את המשחק ??

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - פיליפצ'וק - 02-Oct-2014 22:11

(02-Oct-2014 22:07)טל.מ כתב:  אם פירס רק יודע לעצור ולא לבנות כלום ודרך אגב שגב אמר עליו שהוא קשר 50/50, אולי זה מה שאמרו לו .. אז שורה תחתונה אני לא מבין למה הביאו אותו. מי יבנה את המשחק ??

לא יודע מה שגב אמר או לא אמר, השחקן הזה הוא לא במקום דודו, השחקן הזה הוא קשר אחורי פר אקסלנס, לשבור התקפות יריב ותו לא!

RE: רשמים מהמשחק- בדגש על רומאריו - עידן444 - 02-Oct-2014 22:15

זה גם מה שאני יודע

שחקן חזק. לוקה בטכניקה. כבש רק שער אחד בשנים האחרונות

אבל מי יודע, גם פטריק ויירה בארסנל בקושי תרם בהתקפה, הגיע לאינטר ושם פתאום גם התחיל לכבוש בצרורות...