איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? (/showthread.php?tid=991) |
RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - זאב רווח - 10-Jun-2014 0:52 אם מזרחי חושב שהוא מתאים אין לי בעיה אני סומך על מזרחי בעיניים עצומות , נראה כמו בחור טמפרמנט אלירן ג'ורג' , אז אם הוא יגיע ברוך הבא , בכל מקרה נראה לי עומר פרץ טוב ממנו להרכב הראשון . RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - eliahu - 10-Jun-2014 2:17 לא חושב שבונים עליו להרכב פותח. אם יובא יגיע על תקן שחקן עומק. Sent from my GT-I8190T using Tapatalk RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - אייל ס - 10-Jun-2014 6:30 (10-Jun-2014 2:17)eliahu כתב: לא חושב שבונים עליו להרכב פותח. והוא יהיה שייך לפיקוד העומק? איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - זיו פלם - 10-Jun-2014 7:42 (10-Jun-2014 6:30)אייל ס כתב:(10-Jun-2014 2:17)eliahu כתב: לא חושב שבונים עליו להרכב פותח. יותר לכיוון פיקוד הספסל Sent from my iPhone using Tapatalk RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - פיליפצ'וק - 10-Jun-2014 10:21 אני לא יודע עד כמה מהכותבים פה ראו אותו משחק אז רק שתדעו שהוא אחד המגינים הבודדים בארץ, לפחות ממה שאני ראיתי, שיודע להגביה כדורים מדודים ומדוייקים מהאגף (כולל תוך כדי ריצה) שזה אחד המגרעות של רוב המגינים בארץ כולל טופי שלא הצטיין בכך בלשון המעטה. עכשיו מצד שני יש לו שתי תקריות משמעתיות בקטמון בעונה הקודמת וגם ייחסו לו רומן עם השופטת לילך אסולין. RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - רון סאבן1 - 10-Jun-2014 10:32 בן כמה היא? הוא מהיר? ואיך משחק ההגנה שלו? RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - פיליפצ'וק - 10-Jun-2014 10:43 הוא יליד 1992. מהירות ממוצעת. סה"כ אוהדי קטמון היו מאוד מרוצים ממנו, יש הטוענים שאלמלא הושעה והיה נשאר עד הסוף הם לא היו יורדים ליגה. אומרים שיש לו הגבהות סטייל המגינים מאירופה אבל שוב אלו דעות ומדובר בכל זאת בליגה שנייה בסופו של דבר זו החלטה של המאמן אם ללכת איתו, יכול להיות גם בתור מגן מחליף. RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - אלון - 10-Jun-2014 10:49 (10-Jun-2014 10:21)פיליפצוק כתב: אני לא יודע עד כמה מהכותבים פה ראו אותו משחק אז רק שתדעו שהוא אחד המגינים הבודדים בארץ, לפחות ממה שאני ראיתי, שיודע להגביה כדורים מדודים ומדוייקים מהאגף (כולל תוך כדי ריצה) שזה אחד המגרעות של רוב המגינים בארץ כולל טופי שלא הצטיין בכך בלשון המעטה. מה רע ברומן עם שופטת? להפך,קומבינות עם שופטים אף פעם לא הזיקו... RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - פיליפצ'וק - 10-Jun-2014 10:54 (10-Jun-2014 10:49)אלון כתב:(10-Jun-2014 10:21)פיליפצוק כתב: אני לא יודע עד כמה מהכותבים פה ראו אותו משחק אז רק שתדעו שהוא אחד המגינים הבודדים בארץ, לפחות ממה שאני ראיתי, שיודע להגביה כדורים מדודים ומדוייקים מהאגף (כולל תוך כדי ריצה) שזה אחד המגרעות של רוב המגינים בארץ כולל טופי שלא הצטיין בכך בלשון המעטה. היתה בעיה אם היא היתה שופטת משחקים של קטמון, חוץ מזה אין שום בעיה. RE: איך אלירן ג'ורג' כמגן ימני ? - רון סאבן1 - 10-Jun-2014 11:07 בסך הכל יכול ליהיות שחקן טוב הוא עדין צעיר . בן שושן הרוש ושרפה צפויים לחתום בקרוב http://m.sport5.co.il/Pages/Article.aspx?articleId=170461 |