מכבי נתניה
2 בעיות מרכזיות - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: 2 בעיות מרכזיות (/showthread.php?tid=469)

עמודים: 1 2 3 4

2 בעיות מרכזיות - טל.מ - 10-Jan-2014 23:23

(10-Jan-2014 22:59)דוד חטב כתב:  שוב לא מסכים איתכם מזרחי לא טעה היום בכלום ניהל את המשחק יפה מאד !!!
זה שהפסדנו זה היה במקרה ...
הוא לקח סיכון כשהכניס חלוץ שני והראש שלו אמר תיקו לא יהיה פה ולכן הלך על כל הקופה ...
לא בטוח שרובכם היה מדבר אחרת אילו היה מכניס שחקני הגנה כמו ויקי כחלון , ירין חסן במקום קאיודה ואקסברד ...

ממש לא מבין אותך דוד. שני שחקנים ב11 של היום יכלו להחזיק כדור - ערן לוי ושלו מנשה. בערך מהדקה ה65 נשארת בלי שניהם . שים עוד 100 חלוצים שיעמדו ויחכו לאף כדור שלא יגיע . מה תרם אקסברד חוץ מכיסוי לקוי עצל וכבד ליד עדי סופר ?מה תרם קיודה ? החילוף של מנשה היה שגיאה אומללה כמו החילוף של שריקי שעוד עשה הגנה. מזרחי היה צריך למשוך עם ההרכב הזה כמה שיותר ולקראת הסוף להוציא קשר ולהכניס בלם נוסף כדי לשמור על התיקו. להגיד אני מהמר על ניצחון כשהכלים שאיתם נשארת לא מסוגלים לחבר שתי מסירות זה קצת הזוי. ושוב את מה שרואים מהיציע לא רואה מזרחי. מה היתה ההצבה של עומר פרץ היום ? עוד קשר אחורי ? חוץ משוער הוא כבר שיחק בכל תפקיד ... דווקא ניר אברג׳יל היה מכניס הרבה יותר טכניקה וטיפול בכדור מפרץ.

(10-Jan-2014 23:05)אבירמבו המכבי כתב:  החילופים אולי היו שגויים במקצת (מנקודת המבט שלי), אבל אי אפשר שלא להחמיא ליוסי מזרחי על קו המחשבה הכללי שלו. בנחיתות מספרית הוא הכניס רק שחקני התקפה ורצה לקחת את כל הקופה. אחלה יוסי מזרחי שבעולם.

הוא רק שכח ששק תפוחי האדמה אקסברד וגם קאיודה צריכים שמישהו יכניס להם את הכדור לא ככה ? כי אם לא אז בוא נעלה עם 7 חלוצים למשחק הבא שיעמדו אחרי החצי ויחכו. סלח לי, החילופים שלו מחפירים. מאמן מיושן שחושב שאם הוא יעלה עוד חלוצים יקבל מחמאות על הימור התקפי .. במו ידיו הוא העביר את השליטה לפת.

RE: 2 בעיות מרכזיות - פיליפצ'וק - 11-Jan-2014 0:01

על המשחק הזה היה כתוב תיקו אחרי ההרחקה של ערן לוי.
הניצחון של פ"ת הוא "בזכות" מתנה נדירה שקיבלו מאוהד לויטה.

2 בעיות מרכזיות - אופיר34 - 11-Jan-2014 0:12

לצערי לא ראיתי את המשחק. בנושא המאמן אני רגוע ומקווה שימשיך איתנו ולא משנה באיזה ליגה נהיה. אני חושב שהוא משתמש בכלים שיש לו במכסימום שאפשר, עולה במערכים ראויים וגם אם טועה א מידי פעם בחילופים הוא עדיין יודע להגיב מהר שצריך. ביננו, גם אם מוריניו יהיה פה ימצאו כבר על מה להלין...

הבעיה היותר גדולה שלי היא (שוב...) השחקן המשמעותי שלנו. מעבר לכל המינוסים המיקצועיים שלו הוא גם קצת כנראה דפוק שכלית. מי שהפסיד את המשחק הזה זה לא החילופים של מזרחי , זה רק הטמטום של שחקן שבעוד מעשה פזיז פירק את כל מערך הקבוצה ואילץ את מזרחי לאלתר. אני מבטיח לכם שזה לא יהיה המעשה הטיפשי האחרון שהוא יעשה העונה, לכן, שוב , עם כל הכבוד למעלותיו (ויש לו כמה), בליגת העל (אם וכאשר) אסור להמשיך איתו. אל תתרגשו מהשמאל הזאת. אפשר למצוא שחקנים לא פחות טובים בכסף הזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: 2 בעיות מרכזיות - תומר חרוב - 11-Jan-2014 2:29

undefined

RE: 2 בעיות מרכזיות - yaron73 - 11-Jan-2014 9:55

מזרחי מאמן טוב שהלוואי וישאר בנתניה שנים. גם בעשרה שחקנים לא ראיתי שום הבדל בנינו לבין הפועל פ"ת ולחילופים לא היתה שום השפעה על ההפסד. הטעות היחידה של לויטה העונה הביאה להפסד. אם ערן לוי לא היה מורחק היינו מנצחים לפחות באותה תוצאה.

RE: 2 בעיות מרכזיות - פיליפצ'וק - 11-Jan-2014 12:26

אם יוסי מזרחי היה מכניס את ירין חסן ועידו לוי כדי לשמור על התיקו הייתם קוטלים אותו שהוא בונקריסט פחדן.
כאשר הוא מעלה שלושה שחקני התקפה מבקרים אותו על הוצאה של שלו מנשה.
להפסד אין שום קשר לנוכחות של שלו מנשה על המגרש, הפועל פ"ת לא הגיעה לשום מצב עם שלו מנשה ובלי שלו מנשה.
לכל המקטרגים הסדרתיים - נמאסתם!!!

2 בעיות מרכזיות - טל.מ - 11-Jan-2014 12:33

(11-Jan-2014 9:55)yaron73 כתב:  מזרחי מאמן טוב שהלוואי וישאר בנתניה שנים. גם בעשרה שחקנים לא ראיתי שום הבדל בנינו לבין הפועל פ"ת ולחילופים לא היתה שום השפעה על ההפסד. הטעות היחידה של לויטה העונה הביאה להפסד. אם ערן לוי לא היה מורחק היינו מנצחים לפחות באותה תוצאה.

בודאי שלחילופים היתה השפעה על ההפסד. ברגע שאתה מעקר את מרכז השדה ומוסיף שני חלוצים שלא תורמים כלום כי אין מי שיעביר אליהם את הכדור, ברגע שהוצאת את השחקן היחידי שיכול היה להחזיק בכדור ולנהל משחק והכנסת במקומו שחקן שלא מסוגל וזה לא תפקידו - העברת את השליטה ליריב . וכן זה נכון שהגול הגיע מטעות של שוער אבל! כשהכדור רוב הזמן אצל היריב והוא תוקף בסוף הטעות של מישהו תבוא. מזרחי לא היה צריך גם את קיודה וגם את אקסברד וגם את אברג׳יל על המגרש כשאנחנו ב10 שחקנים. הוא למעשה פרק את חולית הקישור. הוא היה צריך לדעת לשמור על התיקו. פת לא הגיעה לאף מצב, אבל בחצי השני גם אנחנו לא. ההימור הזה או אי ההבנה הזו עלתה לנו במשחק .

RE: 2 בעיות מרכזיות - פיליפצ'וק - 11-Jan-2014 12:51

(11-Jan-2014 12:33)טל.מ כתב:  
(11-Jan-2014 9:55)yaron73 כתב:  מזרחי מאמן טוב שהלוואי וישאר בנתניה שנים. גם בעשרה שחקנים לא ראיתי שום הבדל בנינו לבין הפועל פ"ת ולחילופים לא היתה שום השפעה על ההפסד. הטעות היחידה של לויטה העונה הביאה להפסד. אם ערן לוי לא היה מורחק היינו מנצחים לפחות באותה תוצאה.

בודאי שלחילופים היתה השפעה על ההפסד. ברגע שאתה מעקר את מרכז השדה ומוסיף שני חלוצים שלא תורמים כלום כי אין מי שיעביר אליהם את הכדור, ברגע שהוצאת את השחקן היחידי שיכול היה להחזיק בכדור ולנהל משחק והכנסת במקומו שחקן שלא מסוגל וזה לא תפקידו - העברת את השליטה ליריב . וכן זה נכון שהגול הגיע מטעות של שוער אבל! כשהכדור רוב הזמן אצל היריב והוא תוקף בסוף הטעות של מישהו תבוא. מזרחי לא היה צריך גם את קיודה וגם את אקסברד וגם את אברג׳יל על המגרש כשאנחנו ב10 שחקנים. הוא למעשה פרק את חולית הקישור. הוא היה צריך לדעת לשמור על התיקו. פת לא הגיעה לאף מצב, אבל בחצי השני גם אנחנו לא. ההימור הזה או אי ההבנה הזו עלתה לנו במשחק .

שלו מנשה לא היה עושה משחק ולא יהיה עושה משחק וזה מה שהיה חסר אחרי ההרחקה של ערן לוי והחיסרון של קובי חסן.
לאור האנמיות של פ"ת, יוסי חשב לנכון לוותר על הקישור הקידמי ולהעביר כדורים בעזרת טופי, צלישר ופרץ לקאיודה ואקסברד.
פתאום אתה רוצה לשמור על תיקו מעניין?! באותה מידה היו אוהדים שבירכו על החילופים, כי הם רצו לנצח (גם הפועל ר"ג לפני שבועיים ניצחה את פ"ת עם עשרה שחקנים).
יוסי מזרחי העז ועל זה מגיע מילה טובה ולא הביקורות הקנטרניות שלך ובשורה התחתונה ההפסד הוא נטו בגלל "מתנה" של אוהד לויטה ולא שום דבר אחר ואני לא בא אליו בחצי טענה, כי לויטה גם הביא לנו המון נקודות וגם מה שקרה לו קרה ויקרה גם לשוערים גדולים ממנו.

2 בעיות מרכזיות - טל.מ - 11-Jan-2014 13:03

כן .. לשמור על תיקו כשאתה בעשרה שחקנים מהדקה ה43 זו לא בושה. שלו מנשה לא עושה משחק אבל יודע להחזיק בכדור, מה שכל השאר לא מסוגלים. אני מקווה שאתה מבין את ההבדל?
ולכן החילופים ההזויים שלו העבירו את השליטה בכדור לקבוצה האורחת.
שחקן כמו אקסברד כוחו ב16 של היריב ורק שם. הוא איטי וכבד הוא לא השחקן שירוץ עם הכדור 40 מ במתפרצת. מה הטעם להכניס אותו אם אין לך יכולת להחזיק בכדור ? ואכן איפה בילה אקסברד ? בחצי שלנו בהתגוננות. בוא תסביר לי למה זה היה טוב ? כנל קאיודה. גם הוא לא שחקן שיחזיק בכדור . מה יצא מזה - הכדור היה אצל היריב כל הזמן ואנחנו בסוף שגינו.

RE: 2 בעיות מרכזיות - פיליפצ'וק - 11-Jan-2014 13:13

הרי אם הוא לא היה מוציא את שלו והמשחק היה נגמר בתיקו, היית בא בטענות למה הוא לא שיחק התקפי והעיז כדי לנצח, כי הם לא התקיפו ולא היו במשחק.
אתה תמיד מתלונן ותמיד לא מרוצה ובא בטענות למזרחי וקורא לקבוצת "קבוצה של נגרים" ולאקסברד "שק תפוחי אדמה".
כדאי שתבדוק את עצמך או אולי תלך תעשה קורס מאמנים ותבקש לאמן בעצמך, כי עושה רושם שאתה חושב שאתה יודע הכי טוב מכולם.