מכבי נתניה
הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? (/showthread.php?tid=4328)

עמודים: 1 2 3 4 5

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - זאב רווח - 21-Aug-2018 22:20

שטויות דברו על המשחק , החלוץ היווני שלהם לא משחק , אלמוג בוזגלו לא משחק מה אתה אומרים ? יש סיכוי לנצח ?

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - אלדד - 21-Aug-2018 22:59

אין להם מי שיבקיע חוץ מורמוט , אנחנו שווים לפחות 2 שערים

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - זאב רווח - 21-Aug-2018 23:13

אמן אלדד אם מנצחים את המשחק הזה זה יתן בטחון גדול שאפשר להתקיים בלי ערן לוי למי שצריך את הבטחון הזה

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - KOBI - 22-Aug-2018 13:10

אצלנו אני לא רואה מי מבקיע חוץ מדיא סבע כל המשחקים שהוא שיחק הוא היה מעורב בכל השערים וכבש שער אחד לפחות

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - אלדד - 22-Aug-2018 13:30

(22-Aug-2018 13:10)KOBI כתב:  אצלנו אני לא רואה מי מבקיע חוץ מדיא סבע כל המשחקים שהוא שיחק הוא היה מעורב בכל השערים וכבש שער אחד לפחות

קניקובסקי ומלדה ביחד שווים יותר מהעשרה שערים שערן כבש , ויש גם את גוזלן שיתרום את חלקו
עונה שעברה כבשנו מספיק שערים בלעדיהם

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - שימי - 22-Aug-2018 15:39

אמת קניקובסקי ומלדה ודיא יתנו לנו שערים וגם אם הם יחתימו את בן אזובל זה לא יעזור להם כי הוא לא עשה הכנה כמו שצריך לעונה.

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - זאב רווח - 22-Aug-2018 17:17

כץ לעולם לא ירכוש שחקן במיליון שקל +משכורת

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - שימי - 22-Aug-2018 21:28

צודק כץ ילך על גדיר שלפי דעתי ישוחרר מבאר שבע כי אין להם ברירה אלא לשחרר אותו הסגל שלהם גדול מידי.

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - זאב רווח - 22-Aug-2018 21:36

אפילו ככה אני מקווה שקשוע יקבל קלקול קיבה ואלי אלבז יהיה עם חום גבוה ופלקוצ'נקו יהיה עם דורבן וורמוט עם דלקת בעיניים חחחחחח ושהשוער שלהם יקבל נקע באימון המסכם חחחח

מקווה שכחלון לא יעשה שטויות בהגנה

RE: הפועל חיפה - מכבי נתניה פותחים עונה עם ניצחון ? - שימי - 23-Aug-2018 4:11

חחחח גם אני מקווה לפחות במשחקי חוץ קשים שיתן יותר דגש בהגנה מאשר בהתקפה