מכבי נתניה
ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס (/showthread.php?tid=4119)

עמודים: 1 2

RE: ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - אלדד - 25-Jan-2018 22:20

(25-Jan-2018 22:09)חזום חזום כתב:  אני הייתי הולך על ברקמן מנצרת עילית.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

ישראלי סבבה , אבל אם תירם היה אולי הבלם הישראלי הכי טוב בלאומית אז זה סוג של סיכון
אם היה אפשר להביא בלם זר הייתי מביא את ווילאם סוארס שמשחק בקפריסין והוא בן 32 עד סוף העונה

ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - mordii2 - 25-Jan-2018 23:27

מה לגבי גוטליב אפשר להשאיל עד סוף השנה ? בכול מקרה חייבים להתחזק בשני שחקנים לפחות או באמת להקפיא ולהביא בלם זר ומגן ישראלי

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - זאב רווח - 26-Jan-2018 0:19

אתם שוכחים את אבו משהו ששיחק עונה שעברה בבית"ר תל אביב רמלה עכשיו בהפועל רמת גן

ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - עידן444 - 26-Jan-2018 15:55

(25-Jan-2018 21:22)אופיר34 כתב:  אחרי "שיחת מסדרון" קצרה אתמול עם גרוס לא הייתי בונה עליו בעונה הזאת...

מזכיר לי את ה״שיחת מסדרון״ שלי עם יאיר זיו לפני שנה...

להחזיר את ניב שראל ולהעלות את לני אהרון לבוגרים במקום שיושאלו לחדרה.

RE: ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - עודד... - 26-Jan-2018 16:39

מאיפה הבאת את זה שווארגוץ גמר תעונה?

ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - עידן444 - 26-Jan-2018 16:55

האמת שגם אני לא הבנתי...

ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - amir - 26-Jan-2018 17:32

בתכלס הוא אמור לחזור בערך עוד כחודש וחצי חודשים לקראת הפליאוף אז השאלה איזה פליאוף וכמה נצטרך אותו אז המאני טיים זה בדיוק התקופה שהוא לא יהיה

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

RE: ווארגוץ' כנראה סיים את העונה זה הזמן של דודי תירם וגיא גרוס - זאב רווח - 27-Jan-2018 22:39

חבר'ה שבר בצלעות אפילו אם מתאחה מהר יש לזה כאבים בנשימה והחשש לעוד שבר קיים תמיד בתקופה שלאחר האיחוי