פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק (/showthread.php?tid=3606) עמודים: 1 2 |
RE: פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - עידן444 - 24-May-2017 11:47 (24-May-2017 11:19)Bilev כתב: ברגע ששמעתי שמתוכננת מהפכה במחלקות הנוער, הבנתי כבר אז שרוב הסיכויים שבני לם לא ימשיך.לדעתי נפרד מהכדורגל חופים בשנה שעברה. RE: פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - זאב רווח - 24-May-2017 14:44 אף אחד לא הראה לו את הדלת החוצה נהפוך הוא אייל סגל כאן בפורום תמיד הגן עליו !!! פשוט ביזיון שאיזיקוביץ' במקום להיעלם בני לם עוזר לו להשתקם .... שיעשה לי טובה בני אל תשחק אותה " כאב לי הלב כשהנוער ירד ליגה " כשהבוגרים של נתניה לא כאב לך כשירדנו ליגה מה שאנשים אותך זה האם יימשך החוזה שלך ....כשראית שיהיו שינויים הלכת לסוחר העבדים ...פשוט בושה אייל תגיב כאן האם הראית לבני לם את הדרך שלו החוצה ??? RE: פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - אייל ס - 24-May-2017 14:44 (24-May-2017 11:23)משה.ד כתב: שחקן עבר של המועדון. מה רציתם? ברגע שסימנו לו את הדלת החוצה חיפש לו מקום עבודה חדש. מאחל לו הצלחה. אצלינו הבחור דאי לא הצליח בלשון המעטה. לגבי סוחר הילדים - אחרי שדמעתי את הראיון איתו אתמול לא אתפלא באם יציע לסלובו + שי כפול ממה שמקבלים היום. מבחינתו המטרה (להרוס את מכבי נתניה) מקדשת את האמצעים ממש לא סימנו לא.... הוצע לו תפקיד משמעותי,בשכר זהה(מכובד מאוד) והוא הסכים. כל השאר זה היסטוריה. RE: פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - אליהו - 24-May-2017 14:48 להביא במקום את נתי עזריה ומנהל על לכל המסגרות הצעירות את זלצר או את יגאל Sent from my SM-G920F using Tapatalk RE: פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - black and yellow - 24-May-2017 16:15 הכל לטובה - הולך קומבינטור ומי שיקחו את הנוער בידיים אלה הצוות הגאוני שעומד בראש הקבוצה הבוגרת . הימור שלי - תוך שנתיים חוזרים לטופ 4 בנוער פורסם בפייסבוק ע"י לנג שבני סגר בטוברוק - Amiros83 - 25-May-2017 21:03 המטרה של מחלקת הנוער היא להכשיר שחקנים לקבוצה הבוגרת. טופ 4 / אליפויות / גביעים פחות מעניין. למרות שרצוי שבסיסטם של הנערים יהיה בראש ווינריות וחתירה לנצחונות. Sent from my iPad using Tapatalk |