לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר (/showthread.php?tid=3561) |
RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - משה.ד - 17-May-2017 1:11 מעולה. שוער שסובל מפריקת כתף. מתאים להפועל המתפרקת. Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - Bilev - 17-May-2017 1:57 עשה בשכל RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - זאב רווח - 17-May-2017 7:31 אל תגידו פתאום בגלל שהוא סובל מפריקת כתף והוא לא הלך אחרי הכסף כמו שאמיר אומר , הוא חוזר לקבוצת נעוריו וזה אמיתי ונכון , תבינו שחלום של כל שחקן שגדל במועדון זה לשחק הבוגרים שלו ... מציע לסיים את החתימה עם עדן שרם מהר כבר היום לפני שגם הוא יקבל פניה מהפועל תל אביב למרות הסיכום ....אין טעם לדחות החלמה בשביל לטפטף כביכול את ההחלטות לשבועות רצון האוהדים או משחקי שיווק שמצידי יחתום עכשיו בסתר ואת ההצגה שיעשו מאוחר יותר לעיני המצלמות !!! נשארנו עם עמוס או גיגי , הרוש , אני מעדיף את קנדיל אם אפשרי או קדוש של כפר סבא לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - אלון - 17-May-2017 8:59 (17-May-2017 0:51)טל.מ כתב: אני מהמר שהרוש נוחת פה לקדנציה נוספת מהפה שלך להוא שמקבל החלטות/אלהים... Sent from my iPhone using Tapatalk לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - טל.מ - 17-May-2017 9:17 ועוד תהיה למרות שבטח יקטלו פה .. אני לא רואה הבדל גדול בין צחי גיגי דני עמוס ומור שושן . אולי ויתרו עליו מוקדם מידי. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - Bilev - 17-May-2017 9:23 לדעתי הרוש ימצא את עצמו בסוף בהפועל חיפה או מכבי פ"ת אף אחד מהשמות שפנויים ונזרקים פה לא ישאיר אותי רגוע.. אני חושב שאין מנוס אלא לרעות בשדות "זרים" RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - חזום חזום - 17-May-2017 9:25 ואני מקווה ומייחל לשוער זר. רמת השוערים הפנויים בינונית ומטה. שוער זו העמדה החשובה ביותר ורק שוער זר יכול לשדרג. Sent from my A0001 using Tapatalk לפי פשכה נתניה הגישה הצעה לדני עמוס Sent from my A0001 using Tapatalk RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - צהוב לעולמים - 17-May-2017 9:48 עמוס מזכיר לי את שטראובר. אתה לא יודע מה תקבל ממנו באף משחק אני לא רואה את גיגי משתחרר מפ"ת הרוש- לא יחזור לפה בשום מצב הספיק לו ולנו עונה אחת ביחד שורה תחתונה נישאר עם לטבינוב חח RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - דוד חטב - 17-May-2017 9:54 מה עם השוער הזר של הפועל חיפה ?? לא טוב ? שואל...לא באמת מכיר... מכל האופציות הישראליות כבר לא נשאר משהו שאני אשן עד אוגוסט בשקט ... אחרי שנראה לי ש...ינקו בהפועל ...לויטה בחיפה.... דני עמוס לא בא לי טוב...גיגי כנראה נשאר בפ"ת והוא גם לא מציאה... אז רק נשאר אופציית הזר...אולי קדוש עם דין גל או שווה ערך ישראלי... RE: לויטה פאסה חותם בחיפה - גיגי בפ"ת , עמוס , וינקו זה מה שנשאר - פיליפצ'וק - 17-May-2017 9:54 דני עמוס. |