אז...איפה היה צרפתי ? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: אז...איפה היה צרפתי ? (/showthread.php?tid=330) |
RE: אז...איפה היה צרפתי ? - דוד חטב - 24-Nov-2013 10:49 אמיר בוא אני יקצר לך מוטל׳ה מקורב לשגב כנראה שהם קיבלו את ההחלטות האחרונות . לא יודע אם היתה התייעצות עם השותף השני מאור או לפחות עם נציגו רועי דניאל ... זו לא החלטה של אייל !!! RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אביתר לנג - 24-Nov-2013 10:49 אייל, לא ברור לי איך מכל העניין הזה אתה אומר לי שאני זורע ערס אני במערכה הזאת איתך לגמרי ואין לי שום טענה כלפיך, אלא למועדון עצמו. מה עוד שאתה בעצמך רומז לכך שלא עומדים בסיכומים....ואני עדין מאד בלשוני.... אז בוא נשים ידיים על העיניים ואטמים באזניים ונגיד שהכל בסדר וכל מה שאנחנו רואים ושומעים לא מפריע לנו... בניגוד אליך, דווקא בגלל שאני אוהד של הקבוצה, לא בעל עניין במועדון ונטול כל אינטרס, אני חושב שלמלא את פי מים הוא הדבר הכי לא נכון במקאה הזה, כי אם הפה שלך מלא ויש דברים שלא מתנהלים בצורה שהוסכם עליה, משהו כאן לא בסדר. RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אייל ס - 24-Nov-2013 11:01 (24-Nov-2013 10:43)amir כתב: הכוונה לראש המערכת במחלקת הנוער .אני לא ראש מערכת,גם לא של הנוער,ראשי המערכת הם בעלי מכבי נתניה,אני מסייע בידם כמו שמסייע בידי גניש ולם. זה נכון שהיתה לי תוכנית "אורנים גדול"(מיועד לבני גילי..),התוכנית לא יצאה לפועל בעונה שעברה כתוצאה מהשתלטות בנין ושפיגלר על הנעשה במועדון והחלטתי לזוז הצידה,התוכנית לא יצאה לפועל השנה כי לקבוצה יש בעלים חדשים והם יחליטו על דרך מחלקת הנוער. זה נכון שהמחלקה עשתה בשנים האחרונות דרך מרשימה וכל קבוצות המחלקה מילידי 98 ועד 2004(7 מחזורי גיל) הם קבוצות מהמובילות בארץ. המחזורים הבוגרים יותר פחות חזקים וגם מחזורים 95 ו94 שהיו מחזורים לא רעים,לא הצליחו בהגיעם לגיל נוער. נכון להיום,במחלקת הנוער עושים הכל כדי שהמחזורים הטובים 98 ועד 2004 יהיו מחזורים דומיננטים גם בנוער וגם בבוגרים. לחזק קבוצות שגיל השחקנים עולה על 15,בעייתי ועולה לא מעט כסף ולכן יש לעיתים חריגים,הרבה הרבה פחות מבעבר. ומי שמכיר מקרוב את המחלקה יודע,שממש בימים אלו וויתרה המחלקה על שני שחקני עתיד צעירים בגלל דרישות כספיות חריגות והתנהלות לא מכובדת ולא מכבדת של ההורים ומצד שני צורפו למחלקה השנה שחקנים בולטים מקבוצות אחרות בכל טווח הגילאיים. RE: אז...איפה היה צרפתי ? - amir - 24-Nov-2013 11:01 מה מוטלה מבין בנוער של מכבי נתניה ? איפה שהבן אדם הזה יגע עשב לא יצמח. כשאני לפני השידוך האחרון של הבעלים שאלתי מה יעשו ברגעי המחלוקת שהרי גוף עם שני ראשים זה מפלצת ענו לי בישראלית מצויה יהיה בסדר נגיע לגשר נעבור אותו אז כנראה שהם עוד על הגשר. דרך אגב מישהו ראה או שמע משהו מגזרת המנכל רועי דניאל . Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אביתר לנג - 24-Nov-2013 11:19 לגבי מוטלה, אני בעניין הזה מעדיף שלא להגיב כאן ולעסוק בעניין בכובע העיתונאי... RE: אז...איפה היה צרפתי ? - דוד חטב - 24-Nov-2013 11:23 פתטי האיש לא מצאתי מילה אחרת לשון חלקלקה ורק להרוס אביתר אם כבר בכובע עיתונאי אז תוציא כבר איזה כתבה שמסבירה למה יאמר לא פה ומי האיש שדאג לכך ואיזה נזק הוא גרם בעונה קודמת ומה העונה ... וזה אחד שאוהב את המועדון... RE: אז...איפה היה צרפתי ? - laslo - 24-Nov-2013 11:33 "אורנים גדול" .......גדול RE: אז...איפה היה צרפתי ? - amir - 24-Nov-2013 11:43 בקיצור אם היה פה בוחן בהבנת הנקרא איזיקוביץ יכול להמשיך לישון בשקט. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: אז...איפה היה צרפתי ? - פיליפצ'וק - 24-Nov-2013 11:59 ואני כבר חשבתי שאחרי העונה הקודמת למדו לקח ולא יקרבו יותר את ה"דראק" הזה למועדון, אבל כנראה שבעלים מתחלפים, מאמנים מתחלפים וה"דראק" לעולם נשאר. RE: אז...איפה היה צרפתי ? - טל.מ - 24-Nov-2013 12:10 דוד אם אתה צודק וזה אם אחד גדול כי לדעתי העלת ספקולציה - אם התקבלה החלטה ע" שגב בלבד (ודרך אגב לאן באמת נעלם רועי דניאל ..) הרי שהשותפות הזו לא תחזיק מעמד. לגבי שפיגלר - מאיפה אתה יודע שהוא חזר להיות מעורב והפעם במחלקת הנוער ? |