נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. (/showthread.php?tid=3099) עמודים: 1 2 |
RE: נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. - עידן444 - 16-Aug-2016 18:41 (16-Aug-2016 18:33)amir כתב: מי הסוכן שלו? אני מזמן הייתי זורק אותו. שבת מתחילה הליגה והוא עדיין מתאמן במתנ"ס. אני חושב שאבי נימני. לדעתי הוא סיבך אותו מלכתחילה כשגרם לו לחשוב שחצי ליגת על תרצה אותו. במקרה הטוב הוא יחזור לבן זוג שלו מהעונה שעברה... וגם זה בספק כי לא כל כך נראה לי שיש לאשקלון כסף... וגם שם אני בספק אם הוא יקבל את המשכורת בשלמותה ובזמן ולא נראה לי שהוא מתגעגע לזה... RE: נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. - אלון - 16-Aug-2016 20:18 בכל מקרה הוא לא יכל להמשיך כאן לאור יחסיו עם חלק מהקהל. מקווה רק שלא ישוחרר בחינם. נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. - mordii2 - 16-Aug-2016 23:00 למה לא יכול לשחק כאן ? יחזור על ארבע יבקש סליחה וקדימה Sent from my iPhone using Tapatalk RE: נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. - אביתר לנג - 17-Aug-2016 1:54 (16-Aug-2016 0:33)אייל ס כתב: 1.היו 3200 צופים. שם הרחוב הוא מוייססקו (((: RE: נשאלו מספר שאלות בפייס הרשמי. - זאב רווח - 17-Aug-2016 8:26 אייל תודה רבה על התשובה על השאלה הראשונה ששאלתי אותך כל הכבוד שאתה עונה גם לשאלות אוהדים , בענין האימונים באיצטדיון יש תשובה ? אתה מנסה לפחות שנקבל משחק אימון שבועי ? זאת השאלה השניה . לגבי שאלה נוספת לא פחות חשובה לעתיד אפתח פוסט אחר |