מכבי נתניה
תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה (/showthread.php?tid=2926)

עמודים: 1 2 3

RE: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - זאב רווח - 28-Apr-2016 12:35

אריאל מסכן אני שם עליך ז ילד חצוף בזמן שאתה כותב שטויות בפורום אשתך מתפרפרת כיאה לבלגיות הצרפתיות

מה שחשוב זה שיהיה לנו בעלים אמיתי ולא אחד שסתם ישפוך כסף בלי כיוון

המטרה להחזיר את האימפריה

RE: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - KOBI - 28-Apr-2016 15:13

חכה בסלנות עד שלא סגור כלום לא בטח ראינו פעמים קודמותת שפורסם משהו כזה בסוף לא יצא כלום לפועל..

RE: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - זאב רווח - 01-May-2016 16:31

זה סגור והבן אדם נתנייתי מיליארדר אוהב מכבי נתניה אני שמח שהוא סוף סוף השתכנע מה שחשוב זה שהשם שלו לא יסתובב יותר מדי בעיתונות , הוא יקח חברי צצות ישים כסף אבל הוא לא מחפש פרסום , והוא הוזכרנכאן כמה פעמים כאחד שלא מעונין לקחת את הקבוצה אבל הנה יש הפתעות בחיים אז תודה רבה גדולה ל ..... ותודה רבה לראשת העיר שלנו מרים פיירברג איכר ותודה רבה למנכ"ל העירייה בן חמו

תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - טל.מ - 01-May-2016 16:32

ומאיפה אדוני יודע

Sent from my iPhone using Tapatalk

RE: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - זאב רווח - 01-May-2016 16:35

ומה אכפת לאדוני ???? חחחחח

תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - טל.מ - 01-May-2016 16:37

אכפת. כי לרשום דברים בלי ביסוס גם אני יכול ודי בקלות.

RE: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - זאב רווח - 01-May-2016 16:47

מבוסס אחי אבל באמת הבן אדם לא מחפש פרסום נהפוך הוא הוא בורח ממנו תהיו רגועים יהיה טוב לא בכל דבר צריך לבחוש ולהביא דעות אם אני סומך עליו בעיניים עצומות אז תהיו רגועים

תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - עידן444 - 01-May-2016 18:49

היית חסר רווח. כשאתה נעלם להרבה זמן אני מתחיל לדאוג.

RE: תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - משה.ד - 01-May-2016 19:32

רווח הוא הנציג של ב.ש. פה בפורום

תודה רבה לך מרים פיירברג איכר את והבעלים החדש הצלתם את מכבי נתניה - אלון - 01-May-2016 21:01

(01-May-2016 19:32)משה.ד כתב:  רווח הוא הנציג של ב.ש. פה בפורום

אולי של ב.ל....