כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? (/showthread.php?tid=290) עמודים: 1 2 |
RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - אני gad - 09-Nov-2013 19:13 מה כולם מתלוננים אחרי ה1:0 המשכנו לתקוף ולחפש את השני , דבר שלא קורה העונה. RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - אלון - 09-Nov-2013 19:48 (09-Nov-2013 19:13)אני gad כתב: מה כולם מתלוננים פשששש באמת כל הכבוד... RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - פיליפצ'וק - 09-Nov-2013 20:07 ולמרות הכל ואף על פי, הקבוצה במקום שבו היא צריכה ורוצה להיות בסוף השנה, רחוקה 6 נק' מהמקום שבו היא לא רוצה להיות. אני משתדל תמיד להסתכל על כל הכוס ולא רק על החצי הריק. RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - אלון - 09-Nov-2013 20:41 (09-Nov-2013 20:07)פיליפצוק כתב: ולמרות הכל ואף על פי, הקבוצה במקום שבו היא צריכה ורוצה להיות בסוף השנה, רחוקה 6 נק' מהמקום שבו היא לא רוצה להיות. גם אני משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה,אבל להזכירך,שנה שעברה ירדנו מתחת לקו האדום רק בפליאוף ורוב העונה היינו איפה שאנחנו רוצים להיות במבט ובתקווה שנסיים בפליאוף העליון,הסוף ידוע....גם כשאנחנו במקום הראשון צריך להיות עם האצבע על הדופק כי היכולת מדאיגה(כמו בשנה שעברה). RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - אבירמבו המכבי - 09-Nov-2013 21:45 חבר'ה, זה אשכול של אופטימיות בעקבות הקהל הנפלא שלנו. את הניתוחים המקצועיים תשאירו לאשכולות אחרים (וראיתי שעשיתם את זה מצוין). כאן אנחנו אמורים לחייך בזכות הקהל שלנו ולא להחמיץ פנים בעקבות היכולת של הקבוצה. אני כותב את זה, כי לצערי קורה יותר מדי שנפתחים כאן אשכולות על נושא מסוים ומהר מאוד הם סוטים לכיוונים שמוציאים את החשק להמשיך ולקרוא. RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - אופיר34 - 09-Nov-2013 21:57 (09-Nov-2013 21:45)אבירמבו המכבי כתב: חבר'ה, זה אשכול של אופטימיות בעקבות הקהל הנפלא שלנו. את הניתוחים המקצועיים תשאירו לאשכולות אחרים (וראיתי שעשיתם את זה מצוין). כאן אנחנו אמורים לחייך בזכות הקהל שלנו ולא להחמיץ פנים בעקבות היכולת של הקבוצה. אתה צודק לגמרי בעיקר לגבי אשכולות שמתפזרים לאלף נושאים. אין ספק שמנהל פורום היה עוזר פה... בדבר אחד אתה טועה. אשכול אופטימי לא היה ולא יהיה פה בחיים. זה מנוגד לטבע האנושי שלנו... RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - פיליפצ'וק - 09-Nov-2013 22:37 (09-Nov-2013 21:45)אבירמבו המכבי כתב: חבר'ה, זה אשכול של אופטימיות בעקבות הקהל הנפלא שלנו. את הניתוחים המקצועיים תשאירו לאשכולות אחרים (וראיתי שעשיתם את זה מצוין). כאן אנחנו אמורים לחייך בזכות הקהל שלנו ולא להחמיץ פנים בעקבות היכולת של הקבוצה. אתה צודק, הקהל ללא ספק מספק את הסחורה ויותר. עידוד קולני, שירים מגוונים במספרים גדולים ימשכו עוד ועוד אוהדים רדומים למגרשים. כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - ranelbaz - 10-Nov-2013 21:58 התרגשתי לראות אחרי הגול הראשון גםמאת המבוגרים מרימים ידיים למשמע את השיר כול חיי אני שואל ** דרך אגב השיר כול חיי אני שואל זה אחד השירים היפים בכדורגל הישראלי,ממש כול הכבוד! RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - זיו פלם - 10-Nov-2013 22:19 (10-Nov-2013 21:58)ranelbaz כתב: התרגשתי לראות אחרי הגול הראשון גםמאת המבוגרים מרימים ידיים למשמע את השיר כול חיי אני שואל הכבוד הוא של קובי גיספן עמר הידוע בכינויו הג'וק RE: כמה צהובים היו בקרית אליעזר? - דוד חטב - 11-Nov-2013 0:55 לא מבין איך אף מתמודד לא שר אותו ב- x factor לא שמעתי שום שיר יותר יפה... |