מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון (/showthread.php?tid=2293) |
RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - אייל ס - 22-Jul-2015 11:02 שוחחתי עכשיו עם "איש מקצוע" ושאלתי את דעתו על משחקי האימון בתחילת הדרך ודעתו שונה משלך "חזום". קבוצה כזו לא פחות טובה מליגה שלישית(תחתית ליגה שניה) בישראל,בהבדל אחד משמעותי שהם לא מגיעים לפרק/לפצוע/להוכיח ולכן זו הדרך הנכונה להתחיל מחנה אימון(והמועדון מתאמן שבועיים בלבד). בהמשך צריך לשחק נגד קבוצות חזקות יותר ועדיין לא להסחף...הכניסה חייבת להיות מדורגת,בעיקר שעדיין אנחנו לא בכושר משחק ומתאמנים פעמיים ביום בעצימות גבוהה. RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - Haziz23 - 22-Jul-2015 12:35 לדעתי, ואני מקווה שהיא לא נכונה, היורדות העונה יהיו 2 מה- 4 הבאות: כ"ס, בני יהודה, נתניה ועכו. לפי דעתי יש לנו סגל מאוד חלש וחסר בו ניסיון (בעיקר בהגנה, חסר שחקן כמו יניב לביא) מקווה שאני טועה, אבל עדיין צריך להגיד תודה שיש לנו קבוצה על הרגליים וצריך לדחוף אותה בכל מצב, גם בתקופה של משברים. RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - אסףג - 22-Jul-2015 12:44 מצד אחד רצו לחסוך בעלות מחנה אימונים. לא בטוח שכל כך חסכו. מצד שני לא רצו לנסוע רחוק לקבוצות רציניות יותר. איני מבין איזו תועלת יש ממשחקים מול קבוצות חובבניות בטח שלא בנוגע לבחינת חלוצים או לבחינת ההגנה. RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - אייל ס - 22-Jul-2015 13:00 (22-Jul-2015 12:44)אסףג כתב: מצד אחד רצו לחסוך בעלות מחנה אימונים. לא בטוח שכל כך חסכו. לא היה עיניין של לחסוך או לא. מחנה מתכננים במרץ/אפריל,בנתניה המחנה תוכנן בבוף יוני ולא נשארו אופציות טובות יותר. RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - פיליפצ'וק - 22-Jul-2015 14:13 (22-Jul-2015 12:35)Haziz23 כתב: לדעתי, ואני מקווה שהיא לא נכונה, היורדות העונה יהיו 2 מה- 4 הבאות: כ"ס, בני יהודה, נתניה ועכו. אתה מצטט לי את החירטוטים של אפי ישראל? כל הקבוצות שהיו העונה בפלייאוף התחתון + שתי העולות החדשות + מכבי פ"ת +בית"ר ירושלים (בגירסת הצימצומים) באותה רמה והכל יכול לקרות. מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - mordii2 - 22-Jul-2015 14:27 (22-Jul-2015 12:35)Haziz23 כתב: לדעתי, ואני מקווה שהיא לא נכונה, היורדות העונה יהיו 2 מה- 4 הבאות: כ"ס, בני יהודה, נתניה ועכו. מה זה השטויות האלו ? נכון להיום חוץ ממכבי תא חיפה באר שבע וקרית שמונה כולם באותו תקציב מינמום ונתניה מכולם נכון לעכשיו נראית הכי מחוברת תן כבוד לדורה תהיה לנו קבוצה טובה והכי חשוב בריאה Sent from my iPhone using Tapatalk RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - אסףג - 22-Jul-2015 14:54 (22-Jul-2015 13:00)אייל ס כתב:(22-Jul-2015 12:44)אסףג כתב: מצד אחד רצו לחסוך בעלות מחנה אימונים. לא בטוח שכל כך חסכו. עזוב אייל. לא נפתח דיון. גם אתה יודע. העיקר שיש קבוצה. זה העיקר מבחינתי.את הסדר תעשו אחכ. RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - amir - 22-Jul-2015 15:16 לא יודע למה אבל אני אופטימי. RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - Haziz23 - 22-Jul-2015 17:58 נדבר אחרי משחקי גביע הטוטו RE: מכבי נתניה ניצחה 0:7 את ביטרפלד במשחק אימון - צהוב לעולמים - 22-Jul-2015 18:32 זה שיש לנו קבוצה זה באמת טוב ויפה ואפילו בגדר נס. אבל לבחון חלוצים ושחקנים אחרים ובכלל לראות איך הקבוצה עובדת זה לא מספיק טוב עם משחקים כאלה. מה שזה הרמה של הקבוצות שעוד נשאר לנו לשחק שם |